Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde damardan sözler konusu , Sevgiliye Güzel Sözler » Aşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan büyük dağ bulamadım.. » Özgürlük düşlerde değil ,kendi kendimize yükselttiğimiz çitlerin ardındadır » İşte buna aşk denir be aslanım, buna zifiri karanlık ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Sevgiliye Güzel Sözler » Aşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan büyük dağ bulamadım.. » Özgürlük düşlerde değil ,kendi kendimize yükselttiğimiz çitlerin ardındadır » İşte buna aşk denir be aslanım, buna zifiri karanlık denir. Oğulları olur aşkın, kızları olur; karı, yağmuru, tipisi olur. Çamuru bile olur; lakin, gövdeni güneşin altına yaydığın bahar günleri parmakla sayılıdır. O parmakla sayılı anlar için, o birkaç yıl sonra zihninden fırlayıp fırlayıp tatlı bir yağmur olur. » Göz Damlalarının Yanaklarına Çizdiği Islak Patikaları Seyret, Seyret ki Yalnızlığın Acısını Anlayasın. Dudaklarını Okşayan Tuzlu Tanecikleri Hisset, Hisset ki Daha Güzel Ağlayasın. » Birlikte Yaşayabileceğin Biriyle Değil, Onsuz Yaşayamayacağın Biriyle Ol. Gelip Boşluk Dolduranlardan Değil, Gittiğinde Yeri Dolmayanlardan Olsun. » Bir Dost Yüzüne İhtiyaç Duyduğunda Başını Kaldır ve Gökyüzüne Bak. Güzdüzleri Bulutların Geceleri Yıldızların Arkasından Gülümsüyor Olacağım. » Benim İçin Hayatta İki Şey Önemlidir, Biri Sen Diğeri Özgürlüğüm. Özgürlüğüm İçin Canımı, Senin İçin Özgürlüğümü Feda Ederim. » Güller Hep Ellerinde Açsın Ama Dikenleri Batmasın. Sevda Hep Seni Bulsun Ama Seni Yaralamasın. Mutluluk Hep Yüreğine Dolsun Ama Beni Unutturmasın. » Birgün Yağmura Yakalanırsan Benden Kaçtığın Gibi Yağmurdanda Kaç. Çünkü Bulutların Arkasında Kaybolan Aşkı İçin Ağlayan Benim. » Uzaklıklar Küçük Sevgileri Yok Eder, Büyükleri Yüceltir. Tıpkı Rüzgarın Mumu Söndürüp Ateşi Yükselttiği Gibi. » Seni her özlediğimde kalbime bir yıldız koyuyorum. Ne kadar özledim diye sorarsan, kalbimde bir gökyüzü taşıyorum bunun için seni çok seviyorum. » Mevsimlerden sonbahardayım, senin yüzünden. Dünyadaki herkes için herhangi biri ama herhangi biri için dünyalara değersin. |
|
|
|
Yalnızlık Mesajları » BEN GUNDEN GUNE YOK OLMAKTAYIM.BUTUN ISIKLARI KALDIRIP ATTIM BIR YANA.ANLIYORMUSUN GOK YUZU GUNES OLSA SENSIZ KARANLIKTAYIM BEBEGIM » BEN GUNDEN GUNE YOK OLMAKTAYIM.BUTUN ISIKLARI KALDIRIP ATTIM BIR YANA.ANLIYORMUSUN GOK YUZU GUNES OLSA SENSIZ KARANLIKTAYIM BEBEGIM » BEN GUNDEN GUNE YOK OLMAKTAYIM.BUTUN ISIKLARI KALDIRIP ATTIM BIR YANA.ANLIYORMUSUN GOK YUZU GUNES OLSA SENSIZ KARANLIKTAYIM BEBEGIM » BEN GUNDEN GUNE YOK OLMAKTAYIM.BUTUN ISIKLARI KALDIRIP ATTIM BIR YANA.ANLIYORMUSUN GOK YUZU GUNES OLSA SENSIZ KARANLIKTAYIM BEBEGIM » BEN GUNDEN GUNE YOK OLMAKTAYIM.BUTUN ISIKLARI KALDIRIP ATTIM BIR YANA.ANLIYORMUSUN GOK YUZU GUNES OLSA SENSIZ KARANLIKTAYIM BEBEGIM » RÜZGARIN BİLE ESMEYE KORKTUĞU,KARANLIĞIN ERKEN BASTIĞI VE SUYUN NE OLDUĞUNU BİLMEYEN BİR ÇÖLDE AÇAN GÜLÜN CESARETİ GİBİ ÖZLEDİM SENİ » RÜZGARIN BİLE ESMEYE KORKTUĞU,KARANLIĞIN ERKEN BASTIĞI VE SUYUN NE OLDUĞUNU BİLMEYEN BİR ÇÖLDE AÇAN GÜLÜN CESARETİ GİBİ ÖZLEDİM SENİ » DÜNYADAKİ BÜTÜN İNSANLARIN AŞKI TOPLANIP BİRLEŞSE,BENİM SANA KARŞI OLAN AŞKIMIN YANINDA VIZ KALIR.ÇÜNKÜ BENİM SANA KARŞI OLAN AŞKIM AKIL VE MANTIĞIN HİÇBİR ZAMAN ERİŞEMEYECEĞİ YERDE KALIR » GÜN GELİR İNSANLARI TANIRSIN BİRZAMANLAR UĞRUNA CANINI BİLE FEDA ETMEYE HAZIR OLDUĞUN DOSTLARIN SENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATIR YA O ZAMAN DUR VE DÜŞÜN CÜNKÜ HAYAT ONDAN SONRA SENİN İÇİN BAŞLIYOR » Bir serçeydim sürüden ayrılmış, gökyüzünde kaybolmuş, o ise bir kartalmış avlanmaya çıkmış gelmiş bula bula beni bulmuş. » Bazen Sana Uzaklığımın Ateşi Düşüyor Yüreğime Sensiz Kaç Gün, Kaç Gece Geçti Üstümüzden. Bu Şehrin Bütün Ağırlığıyla İsyan Ve Baş Kaldırışlarımın Bazılarını Yeni Gün Doğumlarına Bıraktım BUNU BÖYLE BİL » Birgün Hayat Dedikleri Şeyi Merak edersen Unutmaki Hayat Hayatım Diyebilecegin İnsanı Bulunca Baslar.Benim içinde Hayat Seninle Başlıyor |
|
|
|
Aşk Mesajları » Güler yüzle söylenen bir yalanı bir anda yuttuğumuz halde acı gerçeği ancak damla damla yutarız. » Sevmek saçak altına sığınan göçmen kuşun kar tanecikleri arasında uçuşan beyaz tüyünü görebilmektir » Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım daha çok riske girip sana aşık olamaktan!!! » Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM! » Aşk bir güle benzer çiçek kısmında aşkın sonsuzluğunu yaşarsın ,diken kısmında ise sonsuz acıları yaşarsın. » İnsanlar her ne kadar sonbaharı ayrılık mevsimi kabul etmişlerse de, kaderde ayrılık varsa sonbaharı beklemez. » Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsada görüntümüz biz sadece birbirimizi görürüz.. » Seni bulmaktan çok aramak isterim seni sevmeden önce anlamak isterim, seni bir ömür boyu bitirmek değil sana hep yeniden başlamak isterim... » Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla. ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir... » Gözlerin gökte olsaydı, yıldızlarda senin yüzünde utandırırdı yıldızları yanaklarının parlaklığı Tıpkı gün ışığının kandili utandırdığı gibi... » Hayatta üç şeyi sevdim; Seni, kalbimi, ümit etmeyi...Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye... » Hayat ve yaşadıklarını bir okyanus gibi düşün...Çılgın ve deli dalgalara isteyerek girmezsin...Durgun sular kendini belli etmez ve ne zaman coşacağını sen bilemezsin. |
|
|
|
Anlamlı Sözler » Bulutlara yükledim özlemimi; şimşeklerle çaktırdım sevgimi; Yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla; küçük melekler gönderdim seni öpmeye geldilermi? » Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir.. » Kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damlanın serinliğini biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön yeter. ben o rüzgarda olacağım. » Seni ne kadar sevdiğimi anlamak istiyorsan; yağan her yağmur damlasını yakalamaya calış.yakalayamadığın her yağmur damlası seni ne kadar sevdiğimin ispatıdır... » Güneşin ilk ışıkları gününü aydınlattığında ve içinde doğan nedensiz sevinci biriyle paylaşmak istediğinde, pencereni aç yeter.Ben o tatlı sessizlikte seninleyim! » Gök yüzünde bir yıldız seç büyük ve parlak olsun yanında bir yıldız daha seç büyük ve parlak olması önemli değil senin yanında olsun yeter. » Eğer onun için herşeyi göze alıyorsan, onu her an düşünüyorsan,onun için ağlıyorsan,o senin için tekse,o senin için herşeyden değerliyse,onun bir gülmesi senin için dünyalar demekse...siz aşıksınız... » Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak eğer sana dönerse zaten senindir, sana dönmezse zaten hiçbir zaman senin olmamıştır. » Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın. » Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer. » Hayatta iki kişi tanıdım.Birisi rüyalar kadar uzak sen, diğeri sevgililer kadar yakın ben.Hayatta iki kişi tanıdım .Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen. » Bırak da aksın zaman bırak coşsun saatler bırak kaçsın yelkovan kovalasın akrepler bırak haykırsın hayat inlesin yerle gökler nasılsa biryerlerde seven kalp seni bekler.. |
|
|
|
en guzel nickler KaRaNLıK BeNi HaPگEdİyOr ... HePگİ GeRçEğİ GöRmEm İÇiN.... AMA GeRçEk OlAn TeK şEy ›ÕŁũм› ... Ve O BeNi ÇaĞıRıYor GéL BuLut oLDa Yağ Biraz iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir.. biss yüzsüs p**Lér qibi hér qüséLé asıKK oLmayıss ama oLdukmuda asLa unutmayıss .. ßir Şi$e Şarap Sırdasım ,Yanında Siqaram Mezesi øLSUN Sakın ßana Døkunma Ta$ ßasTım ßaqrıma KadehLere Merhaßa Askım Sana ELvada. Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßünyemde..Sen koca ßir HİÇ oldun ßende, €ttiğin T€K cümle ile..! N dnyLr yıktm sni buLmak içn, N umutLr unuttm sana gLmk içn! Snse 'ayrıLık' dedin en b$nda.. AğLa ağLa $mdi yLnzLığına!! ağLa.. Çocuum dü$ünme, birascık yaLan a$k için söLenen $eyLer..! ๒เt๓เş ๏l๔ยğยเçเภคğlค๓ค๏l๔ยğยเçเภﻮül!! ηє кα∂αя ∂єтαуℓı ρℓαηℓαяѕαη кα∂єя ѕαηα σ кα∂αя ѕєт νυяυя... çค๒คﻮöรtєг๓є çüภкü єภเאเ şєאlєг єภคz ๒єкlє๔เğเภ zค๓คภﻮєгçєкlєşเг… єη вüуüк σℓαуℓαя єη тαηтαηαℓı σℓαηℓαя ∂єğιℓ єη ѕєѕѕιz ѕααтℓєя∂ιя!.! öğгєtเlєภ єภ z๏г ๔єгร ђคאคttค ђคภﻮเ кöקгüאü кยllคภıק,ђคภﻮเรเภเאıкคςคğıภ๔ıг... иσκтα κα∂αя мєи₣ααт ỉçỉи,vỉяğüℓ κα∂αя єğỉℓмєм..! ѕєи∂єи αуяỉℓỉи¢α çσκ çєκтỉм ∂єѕєм,αиℓαтѕαм нαℓỉмỉỉиαиỉямỉѕỉи,ѕєиỉи ѕєv∂αи вєиỉ ρєяỉѕαи єттỉ,уỉκỉℓ∂ỉм ѕєvğỉℓỉм ỉиαиỉямỉѕỉи..! αѕκтαи уüζüмüζ ğüℓмє∂ỉ ∂ỉує,тαияỉуα вυ ỉѕуαи вυ ѕỉтєм иỉує,нєρỉмỉζє ¢αиỉ σ vєя∂ỉỉѕє,κυℓ vє₣αѕỉζѕα тαияỉ иє уαρѕỉи...! ஐ๑» Nê ô güZêLîm âGLîyOrMûsûN..? êRkêK bûGün sêVêR..yâRîn bêZêR.!SêNîn dêdigiN ô LêyLâ MêCnûN â$kLâRi bû zâMândâ Nê GêZêR«ஐ๑ ßєи нãуãтã тєк gєℓ∂iм тєк gi∂єяiм ßu ∂üиуã∂ã ßiя Aℓℓãн'ı ßiя∂є кєи∂iмi ßiℓiяiм zãмãıиıи∂ã §єv∂iкℓєяiмi тєк тєк §iℓєяiм ßu нãуãт ßєиiм i§тє∂iğiм gißi уã$ãяıм ∂єğєя vєяєиi нãуãтıмã §σкãяıм vєямiуєиiи нãуãтıиã §σкãяıм ßugüи ãğℓãя уãяıи §u§ãяıм gözüм∂єкi нєя ∂ãмℓã уã$ıи нє§ãßıиı güи gєℓiя §σяãяıм zãя ãтмãм $ãи§ã iиãимãм σятã∂ã ßiя $ãи§ vãя§ã σиu∂ã ßєи OLUŞTURURUM.!! ╬KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım... ╬BaktıM oyuN §ıkTı, bıRakıR kaLkaRıM !! ╬HaYaTtA HeR §eÇiM BiR KaYbEdݧTiR ÇüNkÜ bEn ╬Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL,KaLaCaK ╬oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu ╬BeLiRLeMi§TiR ZATEN |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |