Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

damardan sözler

Msn Nickleri Güzel Nickler icinde damardan sözler konusu , Sevgiliye Güzel Sözler » Aşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan büyük dağ bulamadım.. » Özgürlük düşlerde değil ,kendi kendimize yükselttiğimiz çitlerin ardındadır » İşte buna aşk denir be aslanım, buna zifiri karanlık ...

Geri git   Netindir >
..:: Msn Messenger ::..
> Msn Nickleri Güzel Nickler

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #16 (permalink)  
Alt 02-08-2008
Usta Üye
Standart Msn Nickleri Güzel Nickler > damardan sözler

Sevgiliye Güzel Sözler

» Aşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan büyük dağ bulamadım..

» Özgürlük düşlerde değil ,kendi kendimize yükselttiğimiz çitlerin ardındadır

» İşte buna aşk denir be aslanım, buna zifiri karanlık denir. Oğulları olur aşkın, kızları olur; karı, yağmuru, tipisi olur. Çamuru bile olur; lakin, gövdeni güneşin altına yaydığın bahar günleri parmakla sayılıdır. O parmakla sayılı anlar için, o birkaç yıl sonra zihninden fırlayıp fırlayıp tatlı bir yağmur olur.

» Göz Damlalarının Yanaklarına Çizdiği Islak Patikaları Seyret, Seyret ki Yalnızlığın Acısını Anlayasın. Dudaklarını Okşayan Tuzlu Tanecikleri Hisset, Hisset ki Daha Güzel Ağlayasın.

» Birlikte Yaşayabileceğin Biriyle Değil, Onsuz Yaşayamayacağın Biriyle Ol. Gelip Boşluk Dolduranlardan Değil, Gittiğinde Yeri Dolmayanlardan Olsun.

» Bir Dost Yüzüne İhtiyaç Duyduğunda Başını Kaldır ve Gökyüzüne Bak. Güzdüzleri Bulutların Geceleri Yıldızların Arkasından Gülümsüyor Olacağım.

» Benim İçin Hayatta İki Şey Önemlidir, Biri Sen Diğeri Özgürlüğüm. Özgürlüğüm İçin Canımı, Senin İçin Özgürlüğümü Feda Ederim.

» Güller Hep Ellerinde Açsın Ama Dikenleri Batmasın. Sevda Hep Seni Bulsun Ama Seni Yaralamasın. Mutluluk Hep Yüreğine Dolsun Ama Beni Unutturmasın.

» Birgün Yağmura Yakalanırsan Benden Kaçtığın Gibi Yağmurdanda Kaç. Çünkü Bulutların Arkasında Kaybolan Aşkı İçin Ağlayan Benim.

» Uzaklıklar Küçük Sevgileri Yok Eder, Büyükleri Yüceltir. Tıpkı Rüzgarın Mumu Söndürüp Ateşi Yükselttiği Gibi.

» Seni her özlediğimde kalbime bir yıldız koyuyorum. Ne kadar özledim diye sorarsan, kalbimde bir gökyüzü taşıyorum bunun için seni çok seviyorum.

» Mevsimlerden sonbahardayım, senin yüzünden. Dünyadaki herkes için herhangi biri ama herhangi biri için dünyalara değersin.
  #17 (permalink)  
Alt 02-08-2008
Usta Üye

Yalnızlık Mesajları

» BEN GUNDEN GUNE YOK OLMAKTAYIM.BUTUN ISIKLARI KALDIRIP ATTIM BIR YANA.ANLIYORMUSUN GOK YUZU GUNES OLSA SENSIZ KARANLIKTAYIM BEBEGIM

» BEN GUNDEN GUNE YOK OLMAKTAYIM.BUTUN ISIKLARI KALDIRIP ATTIM BIR YANA.ANLIYORMUSUN GOK YUZU GUNES OLSA SENSIZ KARANLIKTAYIM BEBEGIM

» RÜZGARIN BİLE ESMEYE KORKTUĞU,KARANLIĞIN ERKEN BASTIĞI VE SUYUN NE OLDUĞUNU BİLMEYEN BİR ÇÖLDE AÇAN GÜLÜN CESARETİ GİBİ ÖZLEDİM SENİ

» RÜZGARIN BİLE ESMEYE KORKTUĞU,KARANLIĞIN ERKEN BASTIĞI VE SUYUN NE OLDUĞUNU BİLMEYEN BİR ÇÖLDE AÇAN GÜLÜN CESARETİ GİBİ ÖZLEDİM SENİ

» DÜNYADAKİ BÜTÜN İNSANLARIN AŞKI TOPLANIP BİRLEŞSE,BENİM SANA KARŞI OLAN AŞKIMIN YANINDA VIZ KALIR.ÇÜNKÜ BENİM SANA KARŞI OLAN AŞKIM AKIL VE MANTIĞIN HİÇBİR ZAMAN ERİŞEMEYECEĞİ YERDE KALIR

» GÜN GELİR İNSANLARI TANIRSIN BİRZAMANLAR UĞRUNA CANINI BİLE FEDA ETMEYE HAZIR OLDUĞUN DOSTLARIN SENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATIR YA O ZAMAN DUR VE DÜŞÜN CÜNKÜ HAYAT ONDAN SONRA SENİN İÇİN BAŞLIYOR

» Bir serçeydim sürüden ayrılmış, gökyüzünde kaybolmuş, o ise bir kartalmış avlanmaya çıkmış gelmiş bula bula beni bulmuş.

» Bazen Sana Uzaklığımın Ateşi Düşüyor Yüreğime Sensiz Kaç Gün, Kaç Gece Geçti Üstümüzden. Bu Şehrin Bütün Ağırlığıyla İsyan Ve Baş Kaldırışlarımın Bazılarını Yeni Gün Doğumlarına Bıraktım BUNU BÖYLE BİL

» Birgün Hayat Dedikleri Şeyi Merak edersen Unutmaki Hayat Hayatım Diyebilecegin İnsanı Bulunca Baslar.Benim içinde Hayat Seninle Başlıyor
  #18 (permalink)  
Alt 02-08-2008
Usta Üye

Aşk Mesajları

» Güler yüzle söylenen bir yalanı bir anda yuttuğumuz halde acı gerçeği ancak damla damla yutarız.

» Sevmek saçak altına sığınan göçmen kuşun kar tanecikleri arasında uçuşan beyaz tüyünü görebilmektir

» Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım daha çok riske girip sana aşık olamaktan!!!

» Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM!

» Aşk bir güle benzer çiçek kısmında aşkın sonsuzluğunu yaşarsın ,diken kısmında ise sonsuz acıları yaşarsın.

» İnsanlar her ne kadar sonbaharı ayrılık mevsimi kabul etmişlerse de, kaderde ayrılık varsa sonbaharı beklemez.

» Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsada görüntümüz biz sadece birbirimizi görürüz..

» Seni bulmaktan çok aramak isterim seni sevmeden önce anlamak isterim, seni bir ömür boyu bitirmek değil sana hep yeniden başlamak isterim...

» Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla. ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir...

» Gözlerin gökte olsaydı, yıldızlarda senin yüzünde utandırırdı yıldızları yanaklarının parlaklığı Tıpkı gün ışığının kandili utandırdığı gibi...

» Hayatta üç şeyi sevdim; Seni, kalbimi, ümit etmeyi...Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye...

» Hayat ve yaşadıklarını bir okyanus gibi düşün...Çılgın ve deli dalgalara isteyerek girmezsin...Durgun sular kendini belli etmez ve ne zaman coşacağını sen bilemezsin.
  #19 (permalink)  
Alt 02-08-2008
Usta Üye

Anlamlı Sözler
» Bulutlara yükledim özlemimi; şimşeklerle çaktırdım sevgimi; Yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla; küçük melekler gönderdim seni öpmeye geldilermi?

» Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir..

» Kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damlanın serinliğini biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön yeter. ben o rüzgarda olacağım.

» Seni ne kadar sevdiğimi anlamak istiyorsan; yağan her yağmur damlasını yakalamaya calış.yakalayamadığın her yağmur damlası seni ne kadar sevdiğimin ispatıdır...

» Güneşin ilk ışıkları gününü aydınlattığında ve içinde doğan nedensiz sevinci biriyle paylaşmak istediğinde, pencereni aç yeter.Ben o tatlı sessizlikte seninleyim!

» Gök yüzünde bir yıldız seç büyük ve parlak olsun yanında bir yıldız daha seç büyük ve parlak olması önemli değil senin yanında olsun yeter.

» Eğer onun için herşeyi göze alıyorsan, onu her an düşünüyorsan,onun için ağlıyorsan,o senin için tekse,o senin için herşeyden değerliyse,onun bir gülmesi senin için dünyalar demekse...siz aşıksınız...

» Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak eğer sana dönerse zaten senindir, sana dönmezse zaten hiçbir zaman senin olmamıştır.

» Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın.

» Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer.

» Hayatta iki kişi tanıdım.Birisi rüyalar kadar uzak sen, diğeri sevgililer kadar yakın ben.Hayatta iki kişi tanıdım .Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen.

» Bırak da aksın zaman bırak coşsun saatler bırak kaçsın yelkovan kovalasın akrepler bırak haykırsın hayat inlesin yerle gökler nasılsa biryerlerde seven kalp seni bekler..
  #20 (permalink)  
Alt 02-08-2008
Usta Üye

en guzel nickler

KaRaNLıK BeNi HaPگEdİyOr ... HePگİ GeRçEğİ GöRmEm İÇiN.... AMA GeRçEk OlAn TeK şEy ›ÕŁũм› ... Ve O BeNi ÇaĞıRıYor

GéL BuLut oLDa Yağ Biraz iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir..

biss yüzsüs p**Lér qibi hér qüséLé asıKK oLmayıss ama oLdukmuda asLa unutmayıss ..

ßir Şi$e Şarap Sırdasım ,Yanında Siqaram Mezesi øLSUN Sakın ßana Døkunma Ta$ ßasTım ßaqrıma KadehLere Merhaßa Askım Sana ELvada.

Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßünyemde..Sen koca ßir HİÇ oldun ßende, €ttiğin T€K cümle ile..!

N dnyLr yıktm sni buLmak içn, N umutLr unuttm sana gLmk içn! Snse 'ayrıLık' dedin en b$nda.. AğLa ağLa $mdi yLnzLığına!! ağLa..

Çocuum dü$ünme, birascık yaLan a$k için söLenen $eyLer..!

๒เt๓เş ๏l๔ยğยเçเภคğlค๓ค๏l๔ยğยเçเภﻮül!!

ηє кα∂αя ∂єтαуℓı ρℓαηℓαяѕαη кα∂єя ѕαηα σ кα∂αя ѕєт νυяυя...

çค๒คﻮöรtєг๓є çüภкü єภเאเ şєאlєг єภคz ๒єкlє๔เğเภ zค๓คภﻮєгçєкlєşเг…

єη вüуüк σℓαуℓαя єη тαηтαηαℓı σℓαηℓαя ∂єğιℓ єη ѕєѕѕιz ѕααтℓєя∂ιя!.!

öğгєtเlєภ єภ z๏г ๔єгร ђคאคttค ђคภﻮเ кöקгüאü кยllคภıק,ђคภﻮเรเภเאıкคςคğıภ๔ıг...

иσκтα κα∂αя мєи₣ααт ỉçỉи,vỉяğüℓ κα∂αя єğỉℓмєм..!

ѕєи∂єи αуяỉℓỉи¢α çσκ çєκтỉм ∂єѕєм,αиℓαтѕαм нαℓỉмỉỉиαиỉямỉѕỉи,ѕєиỉи ѕєv∂αи вєиỉ ρєяỉѕαи єттỉ,уỉκỉℓ∂ỉм ѕєvğỉℓỉм ỉиαиỉямỉѕỉи..!

αѕκтαи уüζüмüζ ğüℓмє∂ỉ ∂ỉує,тαияỉуα вυ ỉѕуαи вυ ѕỉтєм иỉує,нєρỉмỉζє ¢αиỉ σ vєя∂ỉỉѕє,κυℓ vє₣αѕỉζѕα тαияỉ иє уαρѕỉи...!

ஐ๑» Nê ô güZêLîm âGLîyOrMûsûN..? êRkêK bûGün sêVêR..yâRîn bêZêR.!SêNîn dêdigiN ô LêyLâ MêCnûN â$kLâRi bû zâMândâ Nê GêZêR«ஐ๑

ßєи нãуãтã тєк gєℓ∂iм тєк gi∂єяiм
ßu ∂üиуã∂ã ßiя Aℓℓãн'ı ßiя∂є кєи∂iмi ßiℓiяiм
zãмãıиıи∂ã §єv∂iкℓєяiмi тєк тєк §iℓєяiм
ßu нãуãт ßєиiм i§тє∂iğiм gißi уã$ãяıм
∂єğєя vєяєиi нãуãтıмã §σкãяıм
vєямiуєиiи нãуãтıиã §σкãяıм
ßugüи ãğℓãя уãяıи §u§ãяıм
gözüм∂єкi нєя ∂ãмℓã уã$ıи нє§ãßıиı güи gєℓiя §σяãяıм
zãя ãтмãм $ãи§ã iиãимãм
σятã∂ã ßiя $ãи§ vãя§ã σиu∂ã ßєи OLUŞTURURUM.!!

╬KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım...
╬BaktıM oyuN §ıkTı, bıRakıR kaLkaRıM !!
╬HaYaTtA HeR §eÇiM BiR KaYbEdݧTiR ÇüNkÜ bEn
╬Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL,KaLaCaK
╬oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu
╬BeLiRLeMi§TiR ZATEN

Seçenekler
Stil

damardan sözler

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:35 AM .