Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde Değişik Farklı Msn Nickleri konusu , Değişik Farklı Msn Nickleri - Güzel Nickler yaşam benim, yaşama kurallarını ben koyarım ben yaşarım ve bedelinide ben öderim. beni sözlerimle değil, gözlerimle tanı. özlem sevgisiz, sevgi özlemsiz olmaz unutma ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Değişik Farklı Msn Nickleri - Güzel Nickler
yaşam benim, yaşama kurallarını ben koyarım ben yaşarım ve bedelinide ben öderim. beni sözlerimle değil, gözlerimle tanı. özlem sevgisiz, sevgi özlemsiz olmaz unutma ki güzelim sevmek daima beraber olmak değildir. bunca yıldız varken gece neden karanlık olur? hayattaki en zor şey gülmektir, eğer yüreğinle gülebiliyorsan ne mutlu sana sabır suskunluk değil unutulmayan feryattır. aşık olmak hayal kurmak kadar kolay, unutmak ise hayalin gerçekleşmesi kadar zordur. ağırdır sevmelerim herkes taşıyamaz, büyüktür umutlarım herkes anlayamaz önümde daglar egilirken kayalara diz çökmem |
|
|
|
nE anlatabiLdim yokLugunun acIsInI sana ne de sen anLadIn sensizLigin hicLige e$ oLdugunu !..
Sana düŞman biR seN var iÇimde... Seni seNinLe savaştıRıyoruM... ˜”*°.˜”*°•Sakla Eskiyen Yaralarını •*”˜.°*”˜ uMutLarıMın katiLii..... Ama sen hiç benimle olmadın ki... YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN... Bu evin içine yaLnızLık qirdiqinden beri .. Her odası darmadaqın tıpkı ruhum qibi.. Ya a$k bitti ya zaman.. İkisinden biri… |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|