Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde MSnDe FARqLILIq yaratan nickLeR.. konusu , Seni it...Deegrimi biLemedin siKtir qit ... [... Uzak Dursun Ellerin Benden UZAK..! Sakın Dokun (MA) İcim Yanıyor sen okundukca...! ...] Bizler; Siz Sokağa Çıkarken Annelerinizin Uyardığı O Kötü Çocuklarız. KaZa ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Seni it...Deegrimi biLemedin siKtir qit ...
![]() [...Uzak Dursun Ellerin Benden UZAK..! Sakın Dokun(MA) İcim Yanıyor sen okundukca...!...] Bizler; Siz Sokağa Çıkarken Annelerinizin Uyardığı O Kötü Çocuklarız. KaZa qibiyim,kimin başına qeLceim beLLi oLmaz.. Ben ne zaman tahttan indim ki, siz kraL oLdunuz ? ya kaBuLLeniR ßuRda kaLırsIn yaDa aRkanI döneR yoL aLırsıN.. Değer vermek sadece matematikte işe yarar..! Öz€nTi .. KaSIntI wß.. G€nçLik .. ! $idd€tL€ İddaa €diyoRum ßu G€nçL€R Daha Çok G€nç xD xP KayBeTmem wazqeçerim,HırsLıyım ALırım,şımarıqım bunu haKediyorum qüzeLim:$ ben napim annem ÖyLe doqurmuş <- iLksin..! smdiLik soN.. hiC bi suRéT "sen" oLamaz.. asLa yerini kimsé aLamazz..!(L) ßéni Séwméktén Vazqéc. ßén Sénin Sahté Dünyanda 1 MasaL Kahramanı OLamam..!Saat 12: oo'yi CaLdıqında KurtuLamazsın ßéndén..! Śέйî KάІбíмέ Ŷάźмάđιм Śέйî Kάłбîмέ Kάźιđιм Çocukluğumu doya doya yaşadım, oyuncaklara ihtiyacım yok !! Biz üç kişiyiz. Ben, keyfim ve kâhyası. (; ![]() γa$ 15,5 кaFa вiяaS ućuк вéη γємєм Sućuк qєL Sєηi öpéм мuujккккS(= Hayat Né Garip öküzLér FaLan... $uursuz ßéyinLérinizdéki,qércéği unutmu$ hayaLLérinizé ßi tükürükté ßén atıyorum ßén soqaq lamßası deqiLim - hér 1o meTreDé bir baNa rasTLayamazSın.. oRaLaRda ßenDen yoqK düşünSen anLaRsıN - ßuraLarda SenDen çoqK ßi qöRseN şaşaRsıN ! . . sewgiLi emreder / dost tesLLi edr (: a.q x a.q² x a.q³*½+[(a.q x a.q²)-(a.q-a.q+ ½)³]²a.q x a.q²x a.q³-½=½a.q+½a.q=Way a.Q. her saman çaLar saaT oLmaq zorunda mı kaLbinde? kndiLiinden uyanmas mı hiç? TaßiKi HeP DoğRu DeiLDi SeçimLerim ZaManı GeLdi $EREFSİZLeRiDe sevDim.. ![]() ORTaLıĞı ßo$ ßıRaKaLı ßüTün iTLeRin iPi KopMu$$$$$!!! ![]() gitmezsen sana dokunurum, sahiplenirim seni. Sana Aşk’ı yaşatırım .! Daha küçük aşklara katlanamazsın. ßenimle ölürsün .! $ipaRi$L€ oLuYoRSa B€Nd€ a$ıK oLMaK iStiYoRuMmM..... sen okulda ineklerken ben evde pinekliyodum.. KayBoLsam... hiÇ oLsam... yada ... hiÇ oLmasam .. ? ![]() Ne KaLdI AşqıNdaN bAnA , kAç qEce Ah EdİP **LaDıM sAnA , y**mUr qİbİ DöKülDü qÖsLeRİmDEn GöZ YaŞı , sEnİ SevMeKmİŞ HAYaTıMIN YaNLIŞI.,., DokuNaMadı Bu RAP'e Gay.OkunAmadı Bu Bana GöRe Hey SeNi Gidi Dj! DiLini KeSip TiZine SokMak FARZ Oldu.Bu RAPi DuymAdan SakKın ÖLme! Kârânlîğîn pêzêvênk ølûp yâlnîzlîğî bânâ sâtmâsînâ, yâlnîzlîğîn ørøspû ølûp bênîmlê yâtmâsînâ, dûşlêrîmîn pîç ølmâsînâ âlîştîm ârtîk.. Geçmişini ''Inkâr'' & ''Ihmâl'' Edenlerin Geleceği ''Inşâ'' Etmesi Mümkün Olabilir mi ¿ Yalanlarınıza Kanan Küçük Kız Yo.Ok Artık arKana biLe bakma, yüreğim saNa, gözLerin düşLerime emaNet.. BirGün PİşMan oLupTa DöNerSen Geri... GöNüL KapıM acıK. AmA N*H qiReRsiN İçeRi...!!!! ![]() ßana hiÇ inanma yaLancıyım! Oturup ßirşey anLatma aLaycıyım!! Sénin yaran ßana değmez canım…ßénimle oyun olmaz mızıkçıyım!!! ßiri qiDéR ßiri qéLiR hayat heß ßöLéDir .. wéDaLar koysaDa ßzn qitmék qérékir.. méséLé ßékLéméktir.. méséLé özLéméktir.. || HiÇ BiRiMiZ MaSuM DeiLiS || Sєη ωσdσFσηє qiвi aηı γaSaякєη вєη тuякćєєL qıвı Sєηi hєя γєяdє Ćєкємєm ![]() Kendini bi b*q sananLar.... Gerçekten Sandıqınız qibisiniz.. xD ![]() Ey salak qençLik.ßu kutsaL vatan msn'den-eMaiL'den atıLan mesajLarLa kurtuLmaz.ÖküzLüqün Lüzumu yok ... ^^ xD ![]() dı$ qöRünü$e öneM weRmem rontqeN fiLmi cekTiRip qeLinN » ℓađeš giвi aκℓıмđašıи « Değer vermek sadece matematikte işe yarar..! ![]() bo$ dersLeR sHenLe qüseL .. ![]() KaÇ saaTTiR konu$uoZ .. bi sHeni seFioRum demeDi . ![]() heRkeZ açıP kapaTıOoo oTuruMuNu .. biR sHeN aÇmaDıN $u msn'Ni .. Alemin derdi ben olmusum, demekki zamanında fazla koymusum ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|