Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde Muro Nickleri - Muro Sözleri - Muro Msn İletileri konusu , Muro Nickleri - Muro Sözleri - Muro Msn İletileri dialog: Polis: Ezberlemişsin 1-2 slogan çıkmışsın sömürenleri savunuyon.Bir tek sen mi sömürülüyon kardeşIM ? Muro: Tabii sömürenler laila’ya reina’ya sömürülenler hemen ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Muro Nickleri - Muro Sözleri - Muro Msn İletileri
dialog: Polis: Ezberlemişsin 1-2 slogan çıkmışsın sömürenleri savunuyon.Bir tek sen mi sömürülüyon kardeşIM ? Muro: Tabii sömürenler laila’ya reina’ya sömürülenler hemen dağa ÇÖZÜMLEME YAPAYIM Çetin: Bir duyum aldım Muro: Nedir.. Çetin: Ahu Toros İstanbul’a gelmiş. Muro: Nereden duydun lan Çetin: Başkan bizim de kendi çapımızda istihbarat ağımız var. Muro: Beni manipule etme Çetin. Alemdar Polat’ın üstüne sürme beni. Çetin: Takdir senin başkan. Muro: Ben bu konuyu bir çözümleme yapayım. DEVRİMCİ DEVRELERİM YANDI Muro: Çetin bu olayı çöz bakalım Çetin: Valla başkanım apıştım kaldım Muro: İnanmayacaksın ama benim de devrimci devrelerim yandı Muro: Çetin kozmozda tesadüf diye birşey de vardır Çetin: kozmoz derken başkanım? Muro: Kainat lan cahil. Nalet olsun kozmoza BURJUVA ESPRİSİMuro: Sırf bir inat uğruna saatlerimizi yedin. bizi burada ağaç ettin. Sivilce bastı her tarafımı. Sen biliyor musun benim saatim ne kadar değerli! Bulut: Markası ne gülüm? Söyle, alalım. Muro: Ha ha ha ha! İşte tipik bir burjuva esprisiyle karşı karşıyayız Çeto İDEOLOJİK ÇATIŞMA Bulut: Bu kadar stres yapma gülüm; erken ölürsün. Muro: Stres benim değil mi kardeşim? İstediğim zaman ölürüm. Sana ne çetin, çabuk taşıyın şu bidonları. İdeolojik bi çatışma içine girmek istemiyorum. |
|
|
|
Msn Nickleri Güzel Nickler > Muro Nickleri - Muro Sözleri - Muro Msn İletileri
-nalet olsun içimdeki bu guncel mekan sevgisine... bu bizdendiMustafa Üstündağ'ın kurtlar vadisindeki Muro karakteri diziye ayrı bir tat kattı. namı polat alemdarı geçmez üzere Muro sözleri -Lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine... Emperyalİst eğitimin sonucunda bilinçsiz şekilde yetiştirilmiş kendini çözememiş ve kapitalist düzenin çarkının dişleri arasında sıkışmış bir zavallı... Maalesef en kutsal devrim ilkelerle prensiplerle değil; para ile gerçekleştirilebiliyor [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu don ne böyle; masmavi bundan sonra kimse burjuva donu giymeyecek. Sen gereksiz yere düşünen sosyal bir hayvansın Çeto. Burada Lenin'i saygı ve hayranlıkla anmak durumundayım. Ne diyordu büyük lider; Devrimi halk yığınları değil ancak ve ancak profesyonel devrimciler gerçekleştirecektir. Yani sen değil Çeto ben... -Millet o kaşığı tarhanaya sallar bu eroine sallıyor. muro:yok böyle iyi. başkan:geç otur **! neval'le aran nasıl ? muro:neval derken? başkan:muroooo muro:örgütsel çalışmalar düzeyinde arkadaşdan gerekli verimi alıyorum. başkanım.yani raporumda da arz ettiğim gibi. başkan:raporda verimi nasıl aldığını yazmamışsın muro .. muro: efendim devrimci ahlaktan yoksun küçük burjuva zaafları olan satılmış hainlerin çıkardığı dedikodulardan son derece rahatsızım. başkan:kuzey ırak'tan büyük miktarda kaçak sigara geliyor kuzey ırak'a gidecek diye büyük miktarda ithal şeker getiriliyor ve iç piyasalara sürülüyor. muro:ee başkanım tütünle şekerle kaç paralık ne olur ki? başkan:cahil cahil konuşma senede 5 milyar dolar rant var o işte. muro:şeker??? yav bu tozun her türlüsü para kazandırıyor.... -Emperyalİst eğitimin sonucunda, bilinçsiz şekilde yetiştirilmiş, kendini çözememiş ve kapitalist düzenin çarkının dişleri arasında sıkışmış bir zavallı... -Maalesef en kutsal devrim, ilkelerle, prensiplerle değil; para ile gerçekleştirilebiliyor. -Bu don ne böyle; masmavi, bundan sonra kimse burjuva donu giymeyecek. -Sen gereksiz yere düşünen sosyal bir hayvansın Çeto. -Burada Lenin'i saygı ve hayranlıkla anmak durumundayım. Ne diyordu büyük lider; Devrimi halk yığınları değil ancak ve ancak profesyonel devrimciler gerçekleştirecektir. Yani sen değil Çeto, ben... -Millet o kaşığı tarhanaya sallar bu eroine sallıyor. -NEDİR? NEDİR? NEDİR? NEDİR? bilmecemi çözüyoruz kardeşim burda yukardan aşağı aşadan yukarı sağdan sola soldan sağa -kardeşşşş ben gül mül bilmem bildiğim bi ot var o da diken.. -bulut:kağıdın varmı kardeşim burda malın olduğuna? muro:sen benim kim olduğumu anladın demi? bulut:evettt muro: deki ben niye yokuş yukarı çıkıyorum??? -gel lan benle....sığğ lan benlee |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |