Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde Acı Sözleri, Sızılı Msn Nickleri konusu , Acı Sözleri, Sızılı Msn Nickleri, Sızıntılı İletiler Aşk dolu bir baharsın, Kalbimdeki aynaya, Birde baktım sen varsın...Bütün arzum emelim,Seni sevmek olacak.En güzel mutlu günler,İkimizin olacak.... O kadar dolmus ki sevgin ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Acı Sözleri, Sızılı Msn Nickleri, Sızıntılı İletiler
Aşk dolu bir baharsın, Kalbimdeki aynaya, Birde baktım sen varsın...Bütün arzum emelim,Seni sevmek olacak.En güzel mutlu günler,İkimizin olacak.... O kadar dolmus ki sevgin gönlüme, baska bir seviye yer kalmayacak kadar. O kadar sevmisim oysa seni, mevlamdan sonra tapacak kadar.... Sen bir yıldız olsan, gökyüzü benim. Parlaklığına fazla güvenme, kayar gidersin. Unutma ki güneş doğduğunda sen bir hiçsin, sen benim nefretimsin! Yalan sevgilerin, tuzak bakışların, sahte gülüşlerin olduğu yerde buldum seni herşeyi kaybetmeye değecek kadar kıymetlisin... KiMiNe GöRe PiSiKoPaT?Z KiMiNe GÖRe SeRsSeRi,KiMiNe GöRe ZaWaLL?Y?Z KiMiNe GöRe DiLeNCi,KiMiNe GöRe AdAM?Z KiMiNe GöRe ZiBiDi AmA SeN WaRyA HaN?MeFeNDi Sen LaF SoKMaYa KaLKMa KaPaK oLuRSuN uĞRaŞMa eTiKeT oLuRSuN YaVŞaMa KöPeK oLuRSuN aDaM oL BeLKi YaNıMDa YeR BuLuRSuN Sanma ki aşkınla delirdim şimdi, nefretim bağrımda hançer misali gezerim, bu satırları okursan çok daha iyi anlarsın beni NEFRETİMSİN artık SEVDİĞİM değil! Çok sima tanıdım yüzlerini aklıma kazıdım adı anıldığında dostum dedim adım anıldığında tanımam dedi Pişmanım Herkezi İnsan Sanıpta Saçmaladım.... Bu Aşk Havuz ProbLemi,Yeni fark ediorm!Yazmıştım denkLemini,Girdim Yüzemiyorum! İtiraf EttiM KendiMe; Seviyormuşum MeĞeR Diye...Sonra GüLdÜm HaliMe ÇoCuK MuSuN KıZıM DiE İçimin en iç yanı bendeki bir enkaz yığını Seni terk etmenin bile başkaydı tadı!Sana hasretlenmek ztn bana mübahtı.Baksana bu ayrılık ikimize de çok yakıştı..! Sen benim farkımı fark edemedin ama artık farK etsende fark etmez çünkü benim farkımı farK edenler senden çok farklı İSYANIM VAR ALEME GÜZELİM şιм∂ι кιм ¢αη кαтα¢αк ¢αηıмα ѕαяıℓıρ кιм уαтα¢αк? вιтмισя кανgαм, кα∂єяℓє αяαмı кιм уαρα¢αк !!!? ѕєη вєη∂єη αуяıℓıяѕıη αмα вєη ѕєη∂єη αѕℓα αуяıℓмαуα¢αğıм ●ѕєνιуσяυм ѕєνмєηιη α¢ı νєя∂ιğιηι нєя ѕєνєηιη ѕєνιℓмє∂ιğι вιℓє вιℓє ... αмα уιηє ∂є вιя υмυт тαşıуσяυм .вєℓкι ѕєνєη ѕєνιℓιя ∂ιуe **gamzelimm** SeviYoRuM Seni anLa Seni tanıdıgımdan beri hep içim neşeli ama seni na zaman kaybettim içim acı ile dolu ♥♥Ñєяdє yi†iяsєм hєp گےєndє ßµℓµyoяµм ßåşℓångıçℓåяıмı گےєnsє hiç ßi†мєz gibi ßєndє oynµyoяsµn †üм گےåkℓånbåçlårını♥♥ ----------------çıкмαzℓαя∂αуıм-ιѕуαηℓαя∂αуıм-тяιρℓєя∂єуιм----------------üѕтüмє gєℓмєуιη… ●●●мυтℓυℓυк вιℓє α¢ı ωєяισ ¢üηкü ѕσηυ ωαя вιℓισяυм●●● w@rlığımla kıYm€t b!Lm€y€n! yokLuğuML@ ızdıR@p ç€kt!r!r!mm...!! sevgin bu kadarsa üstü kalsın!!! öуℓєвι güℓüмѕєкι ...güℓüѕüη тυтυкℓαηѕιη...вαкιѕιη уαѕαкℓαηѕιη... ∂αg ∂αg σℓмαктαη υтαηѕιη.. ๏๏öℓüм υукυ gιвι тαтℓı σℓѕαу∂ı,мєzαя тαşıηα тαтℓı яüуαℓαя уαzıℓıя∂ı..! SeN YaLaNlArLa aŞk SAtAnLaRıN TeK AdResİ..!bEn eN SoN SAttIğIn AşKıN Ta KeNdİsİ.... _KaDeRi YaZaN KaLeM HiÇ BiTMeZ Mİ?_ acılarım bana yeter bide sen gelme üstüme aRtıq hayaT anLamsız qeLioR beDenime...VaqiD qeLdi diYé düşüNüoRm qenDi qenDime...! Haksızlıqıda koydum bavula. Yanlızlıqıda aldım yanıma teşekkür ettim her şey adına. Gidiyorum gidiyorum bitmiyorum... ElİmDe Deİl UnUtAmAm SeNi... KaLbiM YıKıLmIş ViRaNe GiBiYiM!!! HERŞEYİN BİTTİĞİ YERİM AŞKI İÇİME GÖMERİM AYAKTA DURMAYA HALİM YOK GİNE KOŞA BİLİRİM BEN SENİ AFFETTİM SEN BENİ AFFETTİNMİ SEVGİLİM αşкıм вİттİ вυηDαη ѕσηяα çєктİη gİттİη вυηυ кαвυL єт уαşαηαηLαяα ѕαуgıη уσкѕα αL ѕαηα вєηDєη αDυкєт (: BeyNimdeKi Tek Güc oLan NefretiME Thank yoU… NefretiMi cekeMeyeN HerkeSe Fuck yoU ˙·٠٠•● Her Ask bir mavi Masal..anlatilmayan ●•٠٠·˙• .»-(¯`v´¯)-» s.ç.s.d»-(¯`v´¯)-» †маѓїјцапа † Gerçek Her Zaman Dogru cevaptır! Günsy = yalan herzmn dogru kacamaktir Aşkın Bir klavye Gibi Bastıkca Seni atırlıyorum… Öyle kuru kuruya alıp kaçmayın yorum azmazsanız küseriz site olarak hangi sitede bu kadar nick var haksız deil miyim ziyaretçilerim ..Gülüşüne Bir Kurşun Sıksa Da Ölüm, Unutma;Umuda Kurşun İşlemez Gülüm! Seviyorum DeLü Gibi öLüMüNe YaSıyorum AcıSını BiLe BiLe SeVaBıNı GüNahıNı CekiYoRum.... Boshwer, HepaynI MaSaL. “Hayat ve Ben” işte hepsi bu kadar… ŠęηΐηĽę¬ĩŁķ¯Đĕƒâ¯ŐŁŭγσЃùм«§ąŊã| † маѓїјцапа † | ßèи ßιқтιм аŕтιқ ] : Gіdiџогцź ōĿцмé...џоĿсцĿцқ мéźåřå... [˙·٠٠•●Ben maviye sonsuz bir anlam yükledim, seninle ilgisi yok... ·٠٠•● >>>ιηѕαηℓαя gєçιуσя нαуαтıм∂αη...¢αηıм ∂є∂ιgιм...вєş ραяα єтмєѕ ιηѕαηℓαя....!!!<<< Senin askinada sanada lanet olsun ... karanlik gecemdekii tek mumu söndüren düsmanimsin bir zamanlar askim dedigim seytan.... Seninle sona eren askimiza,hiçte ûzûlmûyor aglamiyorum.Askimiz zaten bastan yokmuski.Geç anladimsada,yillardir yalan olan sevdandan,tam tersi,kurtulduguma seviniyorum.Sana neye ûzûldûgûmû sôyleyeyimmi?YILLARDIR SENIN UGRUNA BOSA HARCADIGIM ZAMANA. Hayatin en hüzünlü ani sevdigin insanin buna hic degmedıgini gördügün andir ve en büyük kaybin onun icin harcadigin zamandir. Biktim yalan a$klardan biktim anlamsiz bo$ laflardan biktim böyle dünyadan biktim böyle sevdalardan.. SEN BENİ ÖYLE BİR HALE GETİRDİNKİ DOSTLARIM BİLE BANA GÜLDÜ .BEN SENİ ÖYLE BİR HALE GETİRECEĞİMKİ DÜŞMANLARIN BİLE SENİN İÇİN AĞLAYACAK. Kalbim senin için atıyor gözlerim senden baskasını görmüyor...Galiba ben aşık oldum |
|
|
|
Msn Nickleri Güzel Nickler > Acı Sözleri, Sızılı Msn Nickleri
simdi okadar zor ki geri donmek seni unutup baskasini sevmek ama biseyi anladim cook zormus sevilmmekten sevmek BENİM YOKLUĞUM İÇİN AĞLAMAYACAKSIN BİLİYORUM ÇÜNKÜ SEN DÜNYANIN YALANISN... sen beni sevmesende ben seni seviyorum biliyorum ve seni hep seviyorum aşkım canım diyorum ama sen nafileeee bizim gibilere aşk yasak!!! Arkadaş AdAm OlMaK iÇiN cÜzDaN dEğİl vİcDaN gErEkİr seni sevdim için özür dilerim bir gün herşey tersine dönünce kararacak hayatım sesizlikte boğuşurken karanlığa mahkum olacağım.... sErSeRiYiZ AmA DeLiKaNlI gİbİ sEvMeSiNi BiLiRiZ... Karların üzerindesin, donmak üzeresin, tatlı bir uykuya daldığını zannediyorsun ama ölmek üzeresin farkında değilsin |
|
|
|
Yeşile inat ağaç hala yeşermekte
Geceye inat gün hala ağarmakta Ben ise sana inat seni hala sevmekteyim İnat bu ya seni hep seveceğim.. Aramazdık gece mehtabı yüzün parlarken Bir sönük yıldıza benzerdi güneş yanımda sen varken. Bu gece bir yıldız tut Ben bu yıldız kadar uzağında olsam bile Sevgim heran yanıbaşında!.. Eğer bir gün o sevdiğin yağmur insafsızca seni ıslatırsa bilki ben sana ağlıyorum. Eğer bir gün aşkımızın şarkısı kulaklarını tırmalarsa bilki ben o şarkıyı sana söylüyorum. Eğer bir gün elinde bir demet gül mezarıma gelirsen bilki mutluyum mezarımda uyuyorum... Her martı bir deniz Her rüya bir uyku Her dağ bir duman Her nota bir şarkı bulur ama Ben başka " sen " bulamam... Hep bir yıldız olmanı bekledim. Gün gelir kayıp bana ulaşırsın diye Sonra vazgeçtim Yıldız olursan ben ulaşamam diye... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|