Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde Cem Yılmaz Sözleri, İletileri, Msn Nickleri konusu , Cem Yılmaz Sözleri, İletileri, Msn Nickleri Yes abicim. Türkçe eğitime benden de okey Bu tüp bebek hatalı; hep gaz kaçırıyor Beşbinkere söyledim; abartmayı bırak Sizde bit şampuanı var mı? Kirlendi ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Cem Yılmaz Sözleri, İletileri, Msn Nickleri
Yes abicim. Türkçe eğitime benden de okey Bu tüp bebek hatalı; hep gaz kaçırıyor Beşbinkere söyledim; abartmayı bırak Sizde bit şampuanı var mı? Kirlendi hayvancıklar Sık sık ameliyat olun, içiniz açılır Adamın biri eczaneye sinek ilacı almaya gitmiş. Eczacı ona "sineğinizin nesi var acaba" demiş Ölüm korkusu sürekli değil, mezarda biten geçici bir duygudur Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın 1967 de içilen kahvelerin hatırı doldu, duyurulur Eğer turist sezonundaysak, neden onları avlayamıyoruz Yazılıdan sıfır aldım ama, önemli olan katılmaktı Oğlumun adını mafya koydum, artık ben de mafya babasıyım Her aşk bitki isimleri ile başlar, hayvan isimleri ile biter Hakan yarın ki maçta forma giyemeyecek... Çıplak oynayacak Demokrasi, seks gibidir. İyisi de, kötüsü de "iyi" Size yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkalarına yapın, çok zevkli Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum Hayatım boyunca kararsız biri oldum ama artık emin değilim Karınızla aranızdaki ortak yan ne? Aynı günde evlendik İnsanlık bugün de para karşısında değer kaybetti Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun Ey yükselen yeni nesil! İn ulan aşağı Gençliğim acı veriyordu. Ameliyatla aldırdım Çocuğun biri bir gün kafasını ıslatmadan yıkamaya başlamış. Annesi de "oğlum hiç saç ıslatılmadan şampuanlanır mı?" deyince çocuk: ama anne bu şampuanda kuru saçlar için yazıyor Selam! Ben Aydan Şener. Hadi yaa. Ben de dünyadan Neil Armstrong Bir fil elektrik direğinden daha yükseğe zıplayabilir mi? Elektrik direği zıplayamaz ki... Nefes kesen bir roman yazdım. Tüm okurlarım öldü Hırsızlık yapmayın, Hükümet rekabetten hoşlanmaz Bende şeytan tüyü yok, epilasyonla aldırdım |
|
|
|
Msn Nickleri Güzel Nickler > Cem Yılmaz Sözleri, İletileri, Msn Nickleri
8 Zayıflı Bir Karne Bulan , İnsaniyet Namına Çöpe Atsın.. çok komik bir sılogan seçmşsin Damsız da girilir. Ben sünnete karsiyim. Gençlerin önünü kesmeyelim.. Tanrım! Kendim için bir şey istemiyorum. Yalnızca anneme paralı ve güzel bir gelin nasip et! Yarın yapabileceğin bir şeyi, Asla bügünden yapma İçerken araba kullanmayın. Bir yere çarparsanız biranız dökülür Soğuk savaştan sıcak savaşa geçiverdik bir anda. Dünya çatlamasa bari. * Asansor bozuk. En yakın asansör karşı binadadır AIDS virusu de, Ebola virusu de maymun patentli. Maymundan gelip gelmediğimiz belli değil ama, Maymundan gideceğimiz kesin |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|