Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde En Yeni Sagopa Kajmer İletileri konusu , En Yeni Sagopa Kajmer İletileri, Msn Sözleri ve Güzel Nickler. Hasret gözümün ışıklarını söndüren alçak misafir Afitap sönük bir mum ayrılık hain bir zehir kajmer sözleri Benim bahsettiğim o derinlik ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
En Yeni Sagopa Kajmer İletileri, Msn Sözleri ve Güzel Nickler.
Hasret gözümün ışıklarını söndüren alçak misafir Afitap sönük bir mum ayrılık hain bir zehir kajmer sözleri Benim bahsettiğim o derinlik hiç bir denizde yok , benim yumruklarımın içi boş , korkma yakmaz canını... Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya RAB bizi özler Şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin umut nerdesin,yine bittin nerelere gittin ben seni göremeden Kimi dikenli güllerin ve kimisi sahte seslerin karanlık her satırda sayfalar yakılmış hislerim Doğarken ağlar ellerimde çaresiz dua hayatki döktü yaşımı bak köroldu gözlerim üzgünümdür hayLi vesseLam ~ |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|