Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde Üzüntülü Yanlızlık Nickleri konusu , Üzüntülü Yanlızlık Nickleri - Hüzünlü Msn Sözleri ve İletileri. Seni seviyorum'Larım vardı.. gittikçe devrikLe$ti.. SiLdim hépsini.. Biliчor musun bu [ ikimizin hikaчesi ] Şu anda nerdesin ne чapmaktasın Bildiğim чerlerde ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Üzüntülü Yanlızlık Nickleri - Hüzünlü Msn Sözleri ve İletileri.
Seni seviyorum'Larım vardı.. gittikçe devrikLe$ti.. SiLdim hépsini.. Biliчor musun bu [ ikimizin hikaчesi ] Şu anda nerdesin ne чapmaktasın Bildiğim чerlerde misin чoksa Hiç görmediğim bir evin penceresinde mi Pişman mısın `_ başlamadıklarına _?_ Siyah mı aksaydı gözyaşım Mutlu olman için kan mı kusmalıydım Git hayatımdan...! Değersiz değil senin kadar anılarım... Kayıp Aranıyor düşlerim kimde? s(b)ensizim. kendimin katili olmaya meyilsiz ellerim yoksa beş vakte kalmadan sökerdim yüreğimden seni... чıLLαя sOηяα Dα iLк qüηкü qiвi αʂıк кαLαLıм bunalım msn sözleri `A ş k ´ rahatsızlanmakmış. чersiz чurt unutmakmış Hiç farkında bile olmadan Hep ona ` u ч a n m a k m ı ş . Sen(s)sizLik çok yordu beni * AtLadım bi köprüden yaLnızLığa.. KoLLarını açmış beni bekLiyordu son teseLLim.. UsuLca gittim yanına. O an koLLarının arasındayken, Ona iLk defa ne kadar çok yakın oLduğumu söyLedim.. Onu çok özLediğimi.. "Bende seni" dedi öLüm!.. ßélki Sandığın Kadar Ukala ßélkidé Tahmin Êdémiyécéğin Kadar Mütévaziyim.. ßiraz Saklıyım ßazén Yasaklıyım.. Kimséyi Örnék Almam.. Kimséyé Örnék Olmam.. Arkama ßakmam.. 'Asla ' Démém .. 'Kéşké'léri Sévmém!! Eléştiri Dinlérim Nasihat Dinlémém!! Kimsé ßana Masal Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén.. üZüntülEr uZun biR tatiLe çıKsa (!) Sewilirken Uyuyordun! Şimdi SEN Sew Böl Uykunu..! `` Sevmiyordun neden vardın ? Seviyorsan niye yoksun ? Düşün ki Herkes Aynı .. Kimsenin Diğerinden Bir Farkı Yok! Fikirler Aynı Bakışlar Aynı. Ne Tez Ne Antitez Ne de Sentez Solunum Bile Artık Fotosentez(!) Sevdiğim şeyLer En sevmedikLerim oLarak; kaLdı geride.. SevmedikLerimse en çokkk sevdikLerim oLarak; eLimde! bir deniz kıyısındayım..yürüyorum dalgalar yanıma kadar geliyor..ve sonra geri kacıyorlar her adım atısımda bastığım kumları rüzgar kacırıyor aceleyle rüzgar - ben haric - her seyi alıp götürmek istiyor sanki bulutlar günesi almıs elimden..her yer karanlığa gömülmüs belli ki yıldızlarımı da alacaklar ne yazar dört bir yanıma bakıyorum hicbir sey yok yere bakıyorum yalnızca gölgem iste o zaman gerceği anlıyorum "yalnızım" diyorum |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|