Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde En güzel msn nickleri konusu , Küçüqqen ÇiKolAta için aqlıordum $imdi i$e $enin için B ö hüü saol ):...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Yeni En Güzel Msn Nickleri
sahTé asKım öLdrdN kaLbımı... DamaRLaRımda Denqesizliq kaNı doLaşıo. xx.. : )) // oLmassa oLmasım _'SEN'_ yokSun işDe nefret et erkek adı duyunca, merhamet etme yalvarınca, seviyor sanma ağlayınca, erkek dönektir bunu sakın unutma ! her baŞa taç oLmam taç oLduqum Başı yere baqdırmam DüşLeRimm BaşKa qErÇeK BaşKa!! aMa UmRumdAdA dEiL ....!!! kuSura baqma Buqün ölüMe sözÜm var...Ba$ka zaman qöRüşelim... # iLacm sen oLsanda qeLme (!) кαƒαмα тσкα∂αη вαşкα вι$éу тαкмıу¢αм [ ● ‡ ѕнıмαяıq ‡ ● mız mız olup da beni Kaybettin ! ] bR nasihad kndne dkkad ed!. bR riCa: sakın deisme! bR diLeq: bny unutMa! bR yLaan: sny hc sFmi0rm!! bR qrcek: sny coq ösLü0rm!! 1 mLek acı çkermi?? SeNi coq SeFiorm DuuR..!! saqıN qidMe..KaaL..!! qözüM seNde A Mı diiM ß Mi diiM ?? Kahkaha Ay Laß yuu Sırıtan taMam Mı diiM dewaM Mı..?? Kahkaha Bindik bir alamete , Gideoz kıyamete !! Sırıtan DepresiF Bu aLemin içinDe akLi denqemi yitiRip suiKast notLarı tuttum kenDime Kararsız |
|
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
Aşk nefrete ne yakınsın ...
Düşlerim başka şeyler .. Herzaman yanındayım" dediğin zaman bile yanımda değildin. bir ömür boyu kalsam senin yanında .. sıkı sıkı sarıl bana ,(LL) qaRip qeLiyoR dostLar iz bıRakmadan kayboLunca Sanıyormusun Sonsuza Kadar Sürecek ßu aşK Güvenme Ona YaRı YoLDa ßırakır Seny Hiç UmmaDıqın ßiR anDa ..! AsLında Hep Acıtır aşK .. Kaç Kere MutLu ettinki aşK .. ? Git yoLLar senin OLsun ama noLur ßu Kez son OLsun ..! Elimde cevabım yok. Olsa ne fayda ? Yüzün bana gülmezki..[ Görmesende , duymasanda ; yaşardım yine bu aşkı Sessizce..[ En güzeL derdim sensin ; öLüm seninLe geLsin sén atéşLé 0ynuy0rsun. yanacaqsın biLmiy0rsun. vazqéç artık bu sévdadan. şarkı bitti qidiy0rsun .] SıRf SiqaRa içméK için yémék yéméLérim GibidiR SéniSévméLérim Bİr $ey var aramzda senin gözlernin ışığında, benm dilimn ucunda!!(L Sénin HaYaLinDekiLeR ßenim YanımDakiLeR dü$tüqümde tekme ataNın kaLktıqımDa aNasıNı s***Rm!!! kaybedeCek dü$Leim yOk ki pe$Lerinden ko$ayım . . bütün derdim , keLimeLerLe benim .. Ağız dolusu küfürdü;Belki aşk... HaSret Siyahtır:öLüm rengarenk SevgiLim... SonsuzLuk koydum adını sensiz günLerin senLi günlerLe takas ediorum... Yokluğun die bişey yok bnde bn seni sonsuzluk kadar çok seviyorum Biz bitti dedik ama bitmedi Ya kalplerimiz acaba onlar silebildi mi kalbinden sevgimizi? Bir b[aşk]adır biZde.. (: |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |