Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde Aşk Sevgi Nickleri Arşivi konusu , Msn Nickleri Güzel Nickler > Aşk Sevgi Nickleri Arşivi Sénn 0 Haincé védaŋdaŋ SoŋRa ßeŋ çoqtaŋ véda ettm a$qLaяa... KaLßimi YaLaŋ A$qLa DoLdяmaYa méRaqLı déiLm..xD RaSt qéLdiim Tüm İnSanLaR Sŋi ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Msn Nickleri Güzel Nickler > Aşk Sevgi Nickleri Arşivi
Sénn 0 Haincé védaŋdaŋ SoŋRa ßeŋ çoqtaŋ véda ettm a$qLaяa... KaLßimi YaLaŋ A$qLa DoLdяmaYa méRaqLı déiLm..xD RaSt qéLdiim Tüm İnSanLaR Sŋi ßŋa aŋLatяLaR..x)) KaLßimdé Sna Yér yoq ßnm KaLßm ShnSn!! x(( Sénn aRqanDn aqLaMam Snn İçiN öLüRm..aNamMm XD qéç YaTTım ßüTn aqŞamLaR sNi ßna aNLaTrLaR!! sevgilim sözleri aRqamDa ßiRçq a$q war!! İçimdéqi SénSzLiqi Shn ßaşLaTr Shn ßiTiRirsn..[asdassdaass xD aqLımDa KöR ßa$LanqıÇLarn HéPsNdé Shndén ßi$éy war … Ké$qé Hép Çocuq KaLsqTa KaLpLéRmiZz YéRiné DizZLéRmz KaNaSa..!! Sni SiLdm Sni qömDm..!! x)) Snn mutluluqun kalp kırmaq üstünéé!! Y0qLuunDa öréndm HéR iNSn Téq ßa$ına ..x(( sheNn Bir ßénCiLsiN séWémésSn!! soNa saRan bozuK kasetLer gibi hayaT.. umuT yoK senDen başKa.. söLe sÖLediqLern qerçekmi? sewen insan hiç terqedermii? hani sewerdn hani beqLerdn?... x( наγаτ іςіпє dϋѕтϋqϋм віг ѕанпє.x( unuTuLdun Artiq sEn Diee BisEy yOq, NeFret EdiyOrm sEnDen uZaK DuR bEnDeN ''BiKtIm SeniN qIbI sErEfsizLerdenn''! buU aŞq bu Yaza DmqaSınI vuRAjq aYRıLIqın DÜqünü bu qEcEe hem qİdioR hM aqlIORM |
|
|
|
bİdqiSeLLL taKILıorm
sheİDaNın a$ıq oLduqu eSRarenqİs KıZzz qяαŁ qim 0LuRsa 0Lsn * qяαŁίcнέ hép ßenm sHeidan Dİoqi yNa$h $uNa ADInı anMa satHa$ şNa haYD bh3Ni nDen seFmiOsN baLkonDn aDLayaN manyAq kıZz phemBe paTHiqLi beBeq tıq Tq kİm o ? bh3N SHeidan xD dRma qEL içEri dHa çoqqq İŞimiz vHaR shnL3 deNiZz KızInın YrdımCISı |
|
|
|
Senin Yerini ßaşkası aLır,ßeni araSanda eLin ßoş kaLır,Sen Sevmedikten Sonra Seni Kim Tanır!!!
Susuyorum Artık Gerçekten susuyorum..!!!seN konuşsan BiLe BeN diNLemekİ-S-T-E-M-İ-Y-O-R-U-M..!!! AranıLan TeseLLıLer Neden Hep mesquLe Dutsu… **karanlığın bana gülüşüne kanmayacaım artık !! ŞiMDi GiTSeM KOYMaSKi… KaLSaM NeYe YaRaRKi… SaNa Aşk HiÇ YaKıŞMaDI BeN YaKıŞTıRaMaMKi!!! Yokum işte… bunu sen istedin!!!ßenim iÇin öLdün sEn ya$ıoRum DeSende |
|
|
|
Bir deniz düsün susuz, bir insan düsün mutsuz, bir gece düsün uykusuz, bir bahar düsün ciceksiz,birde beni düsün sensiz.
Dal rüzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere. Very Happy In The ParK’ta Gezerken, Cigarettiyi Icerken. My Father Gördü Suc Üstü,I am Düstü Kiç Üstü Very Happy Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|