Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde Süper Kısa Nickler konusu , Ellerinize Saglık Çok Güzel Olmuş....
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
KaLbi 2 Kişi PayLasamaZ..!
BasTım Mühürü GöReceK güNünü!! Herseyin Yeri ve zaMaNı vardıR..Bu Yer ve zaManın uyGun oLduğu bir ZamaN asLında bi YaLandır.. İster susar ayrıLık konusmasıNı dinLersin..İster hayKırır AyrıLığa 1 Kez oLsn isYan edersN' Hani o sessiz günde kulağıma fısıLdamıstın ya...BeniMLe çıkarmısın diYe.. Duy şimDi fısıLtımı!! SeninLe MerDiveeN biLe çıkmam (süpermiş ) SensizLik mi ?? o ne demekk yeni Bi Yicek falanmı AyrıLık öLümden biLe zor!! (-_-) JeLib10 (-_-) SessiZLiğin Sesini DinLe!! Bir fısıLtı gibi BazEn o En BüyüK çığLıkLar...!! <3 PinL angeL..! impossibLe Lovee RocKed Out To..! Vay Bee Ben Neymişimm :/ ^sokakLarda pahaLLı oLsa oLurmusun bizimLe sarhoş! Bosver kıLıfımı bosvééR beniM için GüzeLL!! Im Not NormaL.. -'- ParoNaManyaK -'- Beyninin içi BomBoş..! kurduğun hayaLLer hep boş!! haYat boşş EğleN ÇoŞşş Mod : NiteLiksiz!! Kendin RahaT oLabiLirsin ama Beni rahatSız etme hakkına saHip oLamazsıN! Aşk oLunCa konu..geLmiyo sohBetin sonu! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |