Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde Süper Tatlı & Şeker Msn Nickleri konusu , Süper Tatlı & Şeker Msn Nickleri Maşallah de * !!! Mavişim Mazda huzur namazda Mecburum geçmeye.. Menfaat yolunda edinilen dostluk, çile yokuşunda son bulurmuş. Miras değil alın teri Mezuniyeti en ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Süper Tatlı & Şeker Msn Nickleri Maşallah de * !!! Mavişim Mazda huzur namazda Mecburum geçmeye.. Menfaat yolunda edinilen dostluk, çile yokuşunda son bulurmuş. Miras değil alın teri Mezuniyeti en az university Nazar etme ne olur, çalış senin de olur. Nazlı yarin cilvesi, diş yapar Ford'un 2. Vitesi Ne Müslüm’den ne de Orhan’dan, sevdiğim tek parça ’Yedek parça’ O şimdi asker. Opel Corsa, Toyota Corona Otoban'da sessiz bir hayat, seni sevende kabahat. Ovaya saldım koçu, sevdim aldım dodge'u. trabzonun lazına transporter in ara gazına hastyım Önünü görmeden sollama, evine aci haber yollama... Öyle birini sev ki, sen ölünce o hiç yasamasın. Para bende bundan sonra kıro olucam Radar mahkumu Radyatör kapağını içindeki su sıcakken açmayın! Rahmetlide sollardı Rampada geçme beni düzlükte düzerim seni Rampada yavaş, düzlükte savaş. Rampaların ustasıyım Rambrant'ın hastasıyım. Rampaların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım. Sana taptığım kadar paraya tapsaydım milyarder, Allaha tapsaydım peygamber olurdum. Selvi boylum al yazmalım Sen gökyüzünde doğan güneş, ben yollarda çilekeş. Sen sus, birikimin konuşsun Tinselgül. Sevene can feda, sevmeyene elvada. Star 2006 Star yarabbi Sarı kızın nazı ford'un ara gazı !! Sen kalbimde batan güneş, ben yollarda çilekeş. Sollama beni,sollarım seni Şoför dediler, kızı vermediler Şoförün bahtı kara muavinin gönlü yara. Vatan için gidiyorum senin için döneceğim. Sensizlik mi? ASLA! Tek rakibim THY. Uzaktan severim, ruhun bile duymaz. Uzun ince kıvrım kıvrım yollar bazen deler geçer yüreğimi, sitem ederim yollara, sevmesini bilen yüreğimi boş koydunuz diye. UŞAK'lıysan vur saza, şöförsen bas gaza. Vur kalbime hançeri, yüreğim parçalansın; fazla derine inme, çünkü orda sen varsin. Yaklaşma toz olursun, geçme pişman olursun! Yetişemezsen el salla. Yollar gidişime, kızlar duruşuma hasta. Yolların kurdu babanın fordu Yürü be koçum kim tutar seni? Yolda hızlıyım aşkta yavaş, İstanbulluyum arkadaş |
|
|
|
Benden DatLuu Yok kie
Tatlı nickler SefmeDim Seni AnLa bNi Bir Düşündük Bin AHh İşiTtk ÇaT Kapı Arka TraF Rap Militanı... Sigara soydum ve giydirip dumanla doldum Kendim oldum her sefer ve bekleyip ben mahlup oldum Gün geçer hepsi unutulur yaşlar kurutulur Sonunu düşüne dur yol biter zaman susar vurur Kazı kazanmı sandın yoksa?farkın olsa hissedermisin Nedenle boğuşup galip gelebilirmisin düşün bir nerdesin? Dert ortak kavramı herkesin ışık sönerse yenisini yakmayı Düşünebilirmisin Bizim gibi yok arama boşuna tatlı msn sözleri sende sevdin seninde gitti hoşuna bana yol ver bana iyi bak son vedadır sana son kez sana 1 söz son defadır bana yol ver bana iyi bak son vedadır sana son kez sana 1 söz son defadır bırak aksın sel sular can evımden vurdular bana kalsın dar duvar ezılır elbet can cıkar. bırak aksın sel sular can evimden vurdular bana kalsın dar duvar ezilir elbett can cıkar |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|