Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde Msn nickleri Msn nicki nikler nik messenger güzel nickler guzel nickler gusel nickler konusu , SeN oLMaYiNCa BaKMaSiN GoZLeRiM, TuTMaSiN eLLeRiM, SeVMeSiN Bu KaLBiM SeN oLMaYiNCa.. Bir cúmlede ama varsa,, Bir ónceki yarginin hicbir húkmú yokturr..!! Saclarima karlar yagdi,, sol yanimi hasret aldi.. Gónúl artik ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
SeN oLMaYiNCa BaKMaSiN GoZLeRiM, TuTMaSiN eLLeRiM, SeVMeSiN Bu KaLBiM SeN oLMaYiNCa.. Bir cúmlede ama varsa,, Bir ónceki yarginin hicbir húkmú yokturr..!! Saclarima karlar yagdi,, sol yanimi hasret aldi.. Gónúl artik senden caydi,, bir murada eremedim... YalVaRiRiM BeNiii BuLL KeNDiNe HaPSetT iCiNDe KaYBoLuYuM!! Gidisine yollar, Durusuna kizlar hasta... GÍDEN GÍTMÍSTÍR, GÍTTÍGÍ GÚN BÍTMÍSTÍR!! GÍDENÍ BÍZ DEGÍL, GÍDEN BENÍ KAYBETMÍSTÍR.... |
|
|
|
**Tesadüfen Doğduk Mecburen Yaşıyoruz.
**Seveni Hayatıma Sokarım,SEVMEYENİN HAYATINA SOKARIM **Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum... !!...Beni Umutlarımın Bittiği Yere;ASIN...!! askin kalbindeyse mutluluğun elindeyse istediğin 2 kelimeyse(SENI SEVIYORUM) ben kendi yaramı görüp ona sarılamadıgım için ondan akan KANLA yıllardır ZEHİRLENİYORUM zaten beni daha kim ne kadar ZEHİRLEYE BİLİR Kİ.... Umutlarım ıykıldı Senden Sonra Yaşamaıy Haram Gördüm Kendime!!! Bu Dünyadan Kurtulmak İstediysemde Kaç Defa Sensiz Gidemedim ölüme Uzak diye bir şey yok, paylaştığımız gökyüzü kavuşturuyor bizi ѕαηмα ѕαкıη ѕєη∂єη, вєη кєη∂ιм∂єη ναzgєçтιм !! вєηι υмυтℓαяıмıη вιттιğι уєяє αѕıη… "ѕєηι ѕєνιуσяυм" ∂єякєη, αѕℓıη∂α öуℓє υzυη кσηυşυуσя∂υм кι вιя вιℓѕєη.. вιя тαтℓı αşк güℓüşü özℓє∂ι gözℓєяιм, νє ѕєη нαηgι αℓєм∂є нαηgι ∂üşℓєя∂є ιѕєη gєℓ, çüηкü güℓüşüηü çσк özℓє∂ιм вιя zαмαηℓαя ƒıятıηαℓαя єѕтιяιя∂ιм єѕкιѕι gιвι ∂єğιℓιм şιм∂ι ∂єğιşтιм... ....çσк ѕєν∂ιğιм вιя уαℓαη∂ıη.... ßugün Sen!n için ß!r Kurßan Kest!m ß!LekLer!m HaLa Kanıyor Ve Acıyor. Dilini kana bulama sus da öldür beni ne olur! ѕυѕмα çσк ѕσяυ ѕσямα,α∂αмı вυηαℓтмα,нєѕαρѕız уєяє ѕσяυη уαяαтмα,∂ιηℓє αηℓα νє уαяgıℓαмα...!!! ѕєνєη ιηѕαη gιтмєуι вιℓє gєçιямєz αкℓıη∂αη..gι∂єη ιηѕαη ѕєνмємιşтιя вєη вυηυ öğяєη∂ιм вαвαм∂αη...вαкѕαηα gι∂ιуσя ѕєηι ѕєνιуσяυм ∂ιуєη ιηѕαη.... KİRPİ GİBİYİZ ARKADAŞ HEM SEVİLMEK İSTİYORUZ HEMDE SEVENE BATIYORUZ Senden kalan yanlız koca bir yalan,yıkılmış umutlar harcanmış zaman,yanıyor yüreğim,hayinmiş zaman sevmeye hevesim kalmadı... ** Arkanızda Gölge,İçinize Korku,Mezarınıza Konu Olurum **Beni görüp kendini sınama sadece görebildiğin kadarım,Hayat bi kumarsa zarları ben atarım...!!! **BeDeNiNiN BaKiRe OlMaSı ÖnEmLi DeĞiL..RuHuN FaHiŞe OlMaSıN...!!! **FaHiŞe GöNüLlErİn KaHpElİğİ kOyMaZ bİzE... bİzİ uNuTaNı BiZdE uNuTuRuZ kAhPeCe... **SiGaRam SaNa BnZiYoRr İçErKn GöZleRiMi YaşArTTıĞı OlUyOr aRaSıRa,çEkeRkN BiTTiğİmİ AtArKeN bİttİĞiNi ANlıYoRuM..!!! **GiDeN GiTmİşTiR GiTtİğİ An BiTmİşTiR BeN gİdEnİ DeĞiLdE GiDeN BeNi KaYbEtMiŞtİr..! **Aşkta Hızlı Yolda Yavaş,Müslümcüyüz Arkadaş,Ne orhan ne ferdi kimse bilmez bendeki derdi söyle müslüm baba NERDEN SEVDİM O ZALİMİ...?? **Mafyada Silahımı,Karakolda Resmimi,Ceza Evinde İsmimi,Bu Alemde Tesbihimi Bıraktım,Herşeyden Vaz Geçtim Ama Sende ASla Vazgeçemem ** ѕσяαηℓαяα уαℓαηız,вιℓєηℓєяє кяαℓız,şαη ѕöняєт ѕιzιη σℓѕυη,вιz ƒαℓαη ƒιℓαηız!! **∂єят ѕσƒяαѕıη∂αη ßαℓ ує∂ιк вαş νєя∂ιк ßαş єğмє∂ιк..! **ηє є∂єуιм gαя∂ιуαη ∂єятℓєяιм вιηι αşтı, αç кαρıуı çıкαуıм ι∂αм ναктιм уαкℓαşтı... **gє¢єℓєяι gєℓмє נιℓєт тυтαяιм.. υzαтмα кσℓℓαяιηι ѕαηα∂α αтαяιм ѕєηιη ι¢ιη αğℓαя кєη∂ιмι ∂σğяαяιм. ∂є∂ιм уα güzєℓιм ßєη ριѕкσραтιм… **кιz ∂ιуé σηéм νéяéηιη.. gυzéℓ ∂ιуé кαşαя ѕéνéηιη! ραяα ∂ιуé ∂σѕт ѕαтαηιη! кяαℓ σℓѕα тαнтιηι мαƒуα σℓѕα мéкαηιηι ...!!! **нαуαтι υçυяυмℓαя∂α géçмιş вιя α∂αмα∂α мézαя σℓαяαк υçυяυмυη кéηαяι уαкιѕιя. υηυтмα! υ¢υяυмυη кéηαяιη∂α∂α çι¢éкℓéя уéтιѕιя **кãя∂ãη ã∂ãмℓãяιη ѕãℓтãηãтι güηє$ göяüη¢єує кã∂ãя∂ιя ! **ѕαкıη üzмєѕιη ѕєηι кαяşıℓıкѕız ѕєνqιℓєя, вαqяıηα тαş вαѕαяѕıη α¢ıℓαя вιяqüη ∂ιηєя. gι∂єη qιтѕιη αℓ∂ıямα уαηqıηℓαя∂α ѕöηєя.. ѕαкıη ∂öηüρ вαкмα αя∂ıηα кяαℓ'ℓαя öη∂є qι∂єя.. **∂αğℓαя σηυм∂é éğιℓιякéη кαуαℓαяα уαℓναямαмм **кöşєує σтυямυş єѕяαя çєкєη,çαяşαƒ ραкєтι ¢євιη∂є gєzєη,¢αηı ѕıкıℓ∂ıмı α∂αм кєѕєη αşιк göяüяѕєη вєη! нαтιяℓα **özgüяℓüк, ѕσηυ мєçнυℓ вιя ƒιяαя∂ıя... **нαуαт, öℓüмℓє кυмαя σуηαмα ѕαηαтı∂ıя... **уαℓηızıм, уαℓηızℓığıм вєηι ∂ιηℓємєктє, уαℓαη∂α σℓѕα ηє ναякι вυ şαякıуı ѕöуℓємєктє, уαℓαη∂α σℓѕα ιçιм∂єη вιя вυℓυт αкıρ gєçιуσя, уαℓαη∂α σℓѕα мυтℓυуυм вυ вαηα уєтєя ** вιя çєяçєνє αѕтıм σ∂αмα ιçι вσş öηємι уσк, ηє∂єη ∂ιує ѕσямα ηєує вαкѕαм ѕєηι göяüуσяυм ηαѕıℓ σℓѕα… **zєηgιηвιя α∂αм ∂αявιя ѕσкαgα gιямιѕ αуηι αη∂α уαη∂αη вιя ƒιℓσzσƒ gєℓмιѕ,zєηgιη α∂αм ∂ємιѕкι вєηвιя ѕєяѕєяι ιçιη уσℓ∂αη çєкιℓмєм ƒιℓσzσƒ∂α ∂ємιѕвєηçєкιℓιяιм… ** νü¢υ∂υη σтσвüѕ, вєуηιη şöƒöя∂üя кαℓвιη şöƒöя мααℓιηє gєçєяѕє αşıк σℓ∂υη ∂ємєктιя. αşıк вιя ιηѕαηѕαη мαηтığıηı υηυт, мαηтıкℓı вιя ιηѕαηѕαη αşкı υηυт. нєм αşıк нєм мαηтıкℓıуѕαη кıѕкαηıяıм ѕєηι вєη. **gι∂єηє кαℓ ∂ємєує¢єкѕιη.gι∂єηє кαℓ ∂ємєк zαναℓℓıℓαяα gιт ∂ємєк тєявιуєѕιzℓєяє.∂öηмєуєηє ∂öη ∂ємєк α¢ιzℓєяє уαкışıя... **нαуαттα є∂ιη∂ιğιм тє¢яüвєℓєя, ує∂ιğιм кαzıкℓαяıη тσρℓαмı∂ıя. **вιz öℓмєуι çσктαη gözє αℓ∂ıк ∂α, уαηıмız∂α кιмℓєя göтüяü¢єz σηυ ∂üşüηüуσяυz. **∂σѕтυм σℓмαz, нαѕмıм уαşαмαz. **ßυ ƒαηι ∂üηуαуα тєк gєℓ∂ιк тєк gι∂єяιz, ßιzι 3 кυяυşα ѕαтαηℓαяı ßιz ßєℓєşє νєяιяιz ! **¢üz∂αηıм єѕяαя ∂σℓυ gι∂ιуσяυм нαуαт кυмαяıηα, ∂üηуαℓαяı кαувєттιм güℓüşüη 10 ηυмαяα. αѕмışıм вι яєѕмιηι кαяşıм∂αкι ∂υναяα, нєя ѕαηα вαкışıм∂α уαραяıм вι ¢ιgαяα. **αℓєм σуυη¢υ σℓмş ѕσкαкℓαя ѕαнтє ѕєν∂ιιм вιя кız ναя∂ı σℓмş вιя кαнρє. **¢єкмıѕ єѕяαяı gözℓєяı кαηℓı, уσℓ∂α уυяυуσя вıя ∂єℓıкαηℓı, вαкıѕℓαяı мαѕυм αмα вєℓαℓı, нαуαтα кυѕмυѕ ∂σѕтℓαяıηα ѕєν∂αℓı, уαяαℓı уυяєĞı, ∂ıкıѕℓı вє∂єηı, вσѕ gєzмєz вєℓıη∂є∂ıя ѕıℓαнı… **öℓüмüм єѕяαя∂αη кєƒєηιм çαяѕαƒтαη мєzαя тαѕıм zιναηα∂αη мєzαя çιçєgιм 3 мєѕє ¢ιgαяα∂αη σℓѕυη.. **σуυη вιтιη¢є şαн ∂α, ριуση ∂α αуηı кυтυуα кσηυя... **ѕσѕуєтєηιη ¢ιℓαℓı тαşℓαяıη∂α ∂αηѕ єтмєѕιηι вιℓмєѕєктє уαяαℓı кαℓвιмιzℓє ѕєνмєѕιηι вιℓιяιz.. **кιмιηє göяє кяαℓıм, кιмιηє göяє уαℓαηıм, вєηι вσ$νєяιη, α∂αмıηα göяє α∂αмıм... **3 Kuru$luk İnsaNa 5 Kuru$luk DeĞer VeriRsen, FazLa GeLen 2 Kuru$a SeNi Satar **кαℓıη кαℓıη кıя∂ıℓαя , ιη¢є ιη¢є ѕαя∂ıℓαя , ∂єяιη ∂єяιη çєктιℓєя , вιя кöşє∂є öℓ∂üℓєя . єѕяαя'∂ıя ∂є∂ιкℓєяι , ∂υмαη∂ıя çєктιкℓєяι , çσк нσşυмα gι∂ιуσя уαρışтıя ∂є∂ιкℓєяι. **ѕαтмα∂ιк ∂σѕтυмυzυ, ßιℓ∂ιк нαѕмıмızı..кαραтмα∂ιк єѕкιℓєя∂єη кαℓмış уαяαмızı. αкıтıяız кαя∂єѕ υqяυηα кαηıмızı..ßιℓѕιηℓєя кι : кяαℓℓαя öℓмє∂єη ßıяαкмαz тα¢ıηı... **1'S£wdaySa yaşadıqınız, 2'd£m£t qüLL£ q£LmişS£ Kapına, 3'diL£k diL£diyS£, 4'dönüyorSa P£şind£, 5'Saattir qitm£diyS£n, 6'ında kaLmak iSt£m£ Sakın, 7'rm£ qururuna, 8'd£n Sonra, 9'q£LS£d£, 10'Suz ßırakma K£ndini.. **ørtãmîn bîttîgî yêrdê bîz bã$lãrîz, tãrzîmîz îcîn ôlûr, $êklîmîz îcîn yã$ãrîz. **ιηѕαη ραяαηιη ѕαнтєѕιηι уαραя ραяα∂α ιηѕαηιη! **¢ésédímí Yıllanmı$ Pasaklı SokakLarda Bulmu$Lar Bunu Duyan É$ím Dostum Günler¢e Ağlamış Césédímí Su Yéríné Rakıyla Yıkamı$lar Mezarımın Ba$ında Dua Yéríné Férdídén Okumu$Lar Né Férdi Né Orhan Bílmézkí Dérdimi Sén Söylé Müslüm Baba Néréden Sévdím O Zalímí.. **Laf sokmaya kaLkma ''kapak''oLursun uğraşma ''etiket''oLursun yavşama ''kopek'' oLursun adam oL beLki "yanımda" oLursun **αяαмα αşкıη ¢ιℓνєѕιη∂є вαнαηє, ßєηιм göηℓüм ѕєяѕєяιуѕє ßυη∂αη ѕαηαηє, ßєη gєzєяιм кυмαянαηє мєунαηє ßι ßιℓѕєη ѕєяѕєяιℓιк ηє şαнαηє ** Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!! **yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα **yαLиız; sєиiи єLiиdє soLαcαкsαм кopαr вєиi dαLıмdαи… **уαğмυя мυтℓυℓυgυмα göℓgє ∂üşüямєк ιçιη уαğιуσяѕυη αℓ∂ιямιуσяυм ηιуєтιη вєηι ιѕℓαтмαкѕα вєη zαтєη αğℓιуσяυм **ѕα∂αкαт öη¢є gєℓιя $єяєƒтєη ѕoηяα! **вιя zαмαηℓαя αя∂ıη∂αη ßαкαя αğℓαя∂ıм $ιм∂ι ∂öηüρ αя∂ıмα ßιℓє ßαкмαм вιя zαмαηℓя υğяυηα ∂üηуαℓαяı уαкαя∂м $ιм∂ι $єяєƒѕιzм кιвяιт ßιℓє çαкмαм **∂єя∂ι σℓαηı ∂ιηℓєяιм, ∂єя∂ιм ναяѕα ∂єя∂є уσℓ αçαηı ѕιℓєя gєçєяιм..! **ѕιℓ кızıм ѕιℓ αкℓıη∂αкι σ кαяαηℓıк єѕєяι єη кяαℓιη∂αη üѕтüη∂üя вυ göя∂ügüη ѕєяѕєяι..! **ιѕтєηмє∂ιğιмιz zαмαη ∂єιℓ , ιѕтє∂ιğιмιz zαмαη gι∂єяιz.! **gι∂єη gιтмιşтιя, gιттιğι güη вιтмιşтιя. вєη gι∂єηι ∂єğιℓ , gι∂єη вєηι кαувєтмιşтιя.. **α∂ιмıη öηüη∂є α∂ιη уαzıℓı яєѕмιмιη уαηıη∂α яєѕмιη вαѕıℓı ѕαвяıм ѕαвıкαℓı, ѕєν∂αм αzıℓı нαѕяєтιη кαηıмα gιя∂ι gιяє¢єк.... ** ηє σянαη ηє ƒєя∂ι кιмѕє вιℓмєz вєη∂єкι ∂єя∂ι ѕєη ѕσуℓє мυѕℓυм вαвα ηєя∂єη ѕєν∂ιм σ zαℓιмιιιιιιιι ** ѕєνιρтє ѕєν∂ιgιηι ѕöуℓιуємιуєηι ѕєνιℓєη Ⴣєтѕιη!! ѕєνмєуιρтє ѕєν∂ιgιηι ѕöуℓιуєηι αℓℓαн кαняєтѕιη..!! ** нαкℓıѕıη αяαмız∂α ∂αğℓαя,∂єηιzℓєя ναя нαкℓıѕıη αяαмız∂α υçυяυмℓαя ѕєηιη ѕєν∂αℓαяıη üç güηℓüк мαѕαℓ вєηιм ѕєν∂αℓαяıм αℓℓαн\'ıηα кα∂αя güℓüм ** ѕση ηєƒєѕıмı!!! αηℓαт нα∂ı ∂σѕтℓαяıηα вєηıм ι¢ıη σℓ∂υ ∂є σνυη ѕєη∂є уαρтıкℓαяıηℓα !!! ** ѕözℓєяιη вυуυк уυяєgιη кυ¢υк.. уαηℓι$ℓαяιη ¢σк ∂σgяυℓαяιη уσк .. кєη∂ιηє göяє ѕαηѕℓιѕιη вαηα göяє zαναℓℓιѕιη! ** вιя кιz ѕєν∂ιм νєямє∂ιℓєя ѕєη ѕєяѕєяιѕιη ∂є∂ιℓєя αяαмα αşкιη ¢ιℓνєѕιη∂є вαнαηє вєηιм göηℓüм ѕєяѕєяιуѕє вυη∂αη ѕαηαηє… ** кιмѕєηιη кιмѕєуι υмυяѕαмα∂ığı вυ ∂üηуα∂α,υмυяѕαηмαуαη вιяιηι,υмυяѕα∂ığıм ιçιη,υмυяѕαуαмαуα¢αğıм вιя нαℓ∂єуιм ** нαкѕızℓığα gєℓємєм... нαтıя, göηüℓ ∂ιηℓємєм вαвαмıη σğℓυуυм вєη кυяşυη уєяιм ℓαƒ уємєм… ** ѕєη кαℓвιмє gιяєη уαѕαк ѕєν∂α кυяşυηυѕυη.уα ѕєηι σяα∂α вıяαкα¢αкℓαя вєηιм σℓα¢αкѕıη уα ∂α ѕєηι çıкαяıякєη ¢αηıмı αℓ¢αкℓαя ѕσηυм σℓα¢αкѕıη. ** ιηѕαηℓαяι тαηι∂ιк¢α нαуναηℓαяι ∂αнα ¢σк ѕєνιуσяυм. **ραяαм ρυℓυм уσккι; тαнтιм тα¢ιм σℓѕυη єƒєη∂ι ∂єğιℓιмкι; ιтιвαяιм σℓѕυη αηαм вαвαм уσккι; єνιм вαякιм σℓѕυη ¢ιgαяαм тιкα вαѕα єѕяαяℓα ∂σℓѕυη, вιя∂є уαηιм∂α ѕєν∂ιğιм σℓѕυη, öℓєηє кα∂αя ιçмєzѕєм gєηçℓιğιм вαηα нαяαм σℓѕυη…. |
|
|
|
Keşke yalnızlığım kadar yanımda olsaydın. Onunla paylaştıklarımı seninle paylaşsaydım. Keşke senin adın yalnızlık olsaydı ve ben hep yalnız kalsaydım
**Bir gül yetiştirdim adını aşk koydum kopardılar, bir gül daha yetiştirdim adını sevgi koydum kopardılar, son bir gül daha yetiştirdim adını ayrılık koydum onu herşeye rağmen yaşatıyorlar *sen gullere ozenme, guller sana ozensin. Uzme tatli canini sen gullerdende guzelsin. sevgi kadar masum sevilecek kadar ozelsin, sen birtanesin herseye bedelsin... *Bilirmisin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere Hele o beklenenler vazgeçilmezlerdense.. *Doğan güneşi bana doğsa, her mutluluk beni bulsa, Bütün dünya benim olsa sensiz hayat yaşanmıyor *Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama, Biri için dünyalar kadar önemlisin. *Ben, seni, gözlerimi kapattığımda değil, Gözlerimi açtığımda görmek isterim... *Sevdiğinin gözyaşları sahile vurduğu zaman , Sahilin atacağı imza SENİ SEVİYORUM olacak bitanem.. *Bugünde yarın da yüreğin kadar yanındayım , Kendini yanlız hissettiğinde elini yüreğine koy ben hep oradayım!! *Aramazdık gece mehtabı yüzün parlarken, Bir sönük yıldıza benzerdi güneş yanımda sen varken. *Başını göğsüme yasladığımda tek bir düşmanım vardır; Geçip giden zaman *ELLER BANA KALPSİZSİN DİYORLAR, DOĞRU ÇÜNKÜ KALBİMİN SENDE OLDUĞUNU BİLMİYORLAR DEWAMI SONRA... MESAJLARINIZI BEKLİYORUMMM Gözleri kanlı çekmiş esrarı,yürüyor sokakta bir delikanlı,bakışları mahsun ama belalı,hayata küsmüş ama dostlarına sevdalı,bir insan görürsen beni hatırla Bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında,beni arasan ya ordayım yada tam karşısında !! Ben silah şarjöründe taşınan kurşun gibi,aynı bedene sıkılan iki soğuk mermi gibi sevdim seni sevdim !! Dinle !! Sosyete Kızı Dinle !! Sanmaki Serseri Ağlamaz !! Serseri Bir Ağlarsa Kimseler Susturamaz !! Bu arada ben zaten öleceğim Bırakta uğrunda öleyim !! Hiç kalmadı esrarımız çakal kaynar etrafımız hep bağlandı yollarımız baharımız kışa döndü Nefes nefes çekilen ,Duman duman üflenen esrara değil be güzelim sana müftelayım sana Tane tane yutulan,Çay içinde patlayan Haplara değil be güzelim sana müftelayım sana Bir çift zarla oynanan atıpta göğsüne vurulan kumara değil be güzelim sana müftalayım sana sevene can feda sevmeyene elveda Senide GÖMDÜM !! Sende ÖLDÜN !! Haddini Bilmeyen Herkese Küstüm !! Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam yanımda ol ki sana sessizliğin ölüm demek olduğunu göstereyim … !!!S.S. Seni dünyada seven 10 kişi varsa onlardan biri benim seni dünyada seven 5 kişi varsa onlardan biri de benim seni dünyada seven 1 kişi varsa o kesin benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm… S.S. |
|
|
|
Askim yatagin, sevgim yorganin, yüregim yastigin olsun iyi uyu birtanem. Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, O da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur. "..ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYi..ßeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı.." ßakMa ßaNa öYLe ! NefretLe DoluyuM..! öLüM, öLüM DediğiN NediR Ki GülüM ßeN SeniN iÇiN YaşamaYı GöZe aLmışıM..! iNsanlaRı TanıdıkCa SevdiM, SevdikCe De TanıdıM (aYNı SeNi SeviP TanıdığıM GiBi) iÇiNe DerT oLacaK SaNa SoN ßakışıM..! |
|
|
|
Bir telefon bekliyorum, sevgilim diye başlayan, seni seviyorum diye biten. Bir telefon bekliyorum, dün gelmesi gereken ve bugün hala gelmeyen... Hayatta üç şeyi sevdim. Seni, kalbimi, ümit etmeyi. Seni sevdim, sensin diye. Kalbimi sevdim, seni sevdi diye. Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye... Hayatta iki kör tanıyorum; 1.'si senden başkasını görmeyen ben, 2.'si beni göremeyen sen... Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana, seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inanki bir tanem her gün yağmur yağardı... Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı... Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim... Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır... Bir gül olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin için kopayım ve yalnız senin avuçlarında solayım diye bir tanem... Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen yağmur damlalarını tutmaya çalış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir... Ağlayışımm terk edip gidişine değil. Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim. Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin... Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tüm yollara adını yazdım. Hangi yoldan geçersen geç seni sevdiğimi okuyacaksın... İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama dönüp de kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar... Sonbahara inat ağaç hala yeşermekte, geceye inat gün hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim. İnat bu ya, mahşere kadar "seni seveceğim"... Yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir... Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o, yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdir... Gayem zat-ı alinizi taciz etmek değil, efkar-ı umumiyede muhabbet kurmaktır. Cevabı müspetiniz kalb-i hazalimi tamir-i temin edeceğinden, desti muhabbetinize talibim... Güzelsin, şirinsin, şahanesin. Çektiğim çileme tek bahanesin. Melek mi, şeytan mı bilmem ki nesin... Ben seni unutmak için sevseydim sana olan tutkumu kalbime değil, güneşin çıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım... Allah'ım canımı bir sonbahar günü al ki, o vefasız getirecek bir gül bile bulamasın... İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim... Dünyada 2 renk gül olsun, biri kırmızı diğeri beyaz. Sen beni unutursan kırmızılar solsun, ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun... Dünyadaki en güzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki... Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur... Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak, ölsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata, inan ki son sözüm seni seviyorum olacak... Tek başıma değilim, ben ve ümitsiz aşkım var... Ayrılık küçük sevgileri öldürür, ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp, yangını körüklediği gibi... Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle... Bir tutam sevinç, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana... Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin... Dün çiçekcinin önünde bir gül gördüm, dünyanın en güze lgünü benim diye haykırıyordu... O gülü aldım, ama en güzel gül olduğu için değil... Seni görüp utansın diye! ARAMIZDA ALEVDEN BIR DENIZ OLSA BANADA MUMDAN BIR KAYIK VERSELER HIC DUSUNMEDEN OLUMU O MUMDAN KAYIGA BINER GELIRIM SANA. seni yyldyzlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,çekici ve güzelsin ama aranyzda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin ÖNCE DÜSTÜGÜMDE KALKMAYİ ÖGRENDİM SONRA ALEVE DOKUNDUGUMDA ACİYİ SEVMEYİ ÖGRENDİM SEVİLMEYİ SONRA TERKEDİLİP BEKLEMEYİ SAYENDE UNUTULMAYİDA ÖGRENDİM HERSEYİ ÖGRENDİMDE YALNİZ UNUTMAYİ ÖGRENEMEDİM insanlar kirmizi güllerin pesinde kosarken ayaklari altinda ezilen papatyalarin farkina bile varmaz SENI SEVIYORUM! DIYEN DILLERE DEGIL...SENIN ICIN AGLAYAN GOZLERE INAN.. Öyle mutlu ol ki; güzellikler bile seni kyskansyn. Gözya?laryn yana?ynda nem de?il dadaklarynda kahkaha olsun. Mutluluklar hep senin olsun. Sen en mükkemmel sevgiyi hak edicek kadar güzel fakat herkezin seni sevmeyi hak etmiyeceği kadar özelsin... şRüzgarin kemanini çaldigi ve damlalarin pencerene vurdugu bir gecede yatagina uzanip hayalini kurdugun ve keske dedigin tüm güzellikler senin olsun... Seni Seviyorum" derken asla yalan söylemedim. Yalan söylerken de asla "Seni Seviyorum " demedim Bir gül olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çıkmamak için? OYLE BIR TUTKI ELIMI KIMSE BIZI AYIRMASIN OYLE DELICESINE SEVKI BENIM GIBI TUM YUREGINLE HERKES ASKIMISI KISKANSIN VE OYLE BAKKI TUM SEVGINLE SENSIZ YASAMAK BANA HARAM OLSUN GOZLERIN KALBIME ASKI KAZISIN. ELIMDE DENIZDEN ÇIKARDIĞIM BIR MIDYE KABUĞU VAR.DENIZDEN O KADAR UZAKKI. TIBKI BENIM SANA UZAK KALDIĞIM GIBI. Karanlık gecelerde tek beyazım Bunaltıcı sıcaklarda sevda ayazım ol Göğe martı kadar yaraşmaz ki başka kuş Gönlüme senden başkası yaraşsın Sen kanat çırp ki gök kubbemde Sevda gülüm hicabımla kızarsın |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|