Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde Msn nickleri Msn nicki nikler nik messenger güzel nickler guzel nickler gusel nickler konusu , 1 - Afrikaans .: Ek is lief vir jou 2 - Albanian .: te dua 3 - Alentejano .: Gosto De Ti, Porra! 4 - Alsacien .: Ich hoan dich ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
1 - Afrikaans .: Ek is lief vir jou
2 - Albanian .: te dua 3 - Alentejano .: Gosto De Ti, Porra! 4 - Alsacien .: Ich hoan dich gear 5 - Amharic .: Afekrishalehou 6 - Arabic .: Ana Ba-heb-bak 7 - Assamese .: Moi tomak bhal pau 8 - Basc .: Nere Maitea 9 - Batak .: Holong rohangku di ho 10 - Bavarian .: I mog di narrisch gern 11 - Bengali .: Ami tomAy bhAlobAshi 12 - Berber .: Lakh tirikh 13 - Bicol .: Namumutan ta ka 14 - Bolivian .: Quechua qanta munani 15 - Bulgarian .: Obicham te 16 - Burmese .: chit pa de 17 - Cambodian .: Bon sro lanh oon 18 - Canadian .: French Sh'teme 19 - Cantonese .: Ngo oi ney 20 - Catalan .: T'estim 21 - Cebuano .: Gihigugma ko ikaw. 22 - Chickasaw .: chiholloli 23 - Chinese .: (see the entries 24 - Corsican .: Ti tengu cara 25 - Czech .: miluji te 26 - Danish .: Jeg elsker dig 27 - Dutch .: Ik hou van jou 28 - Ecuador .: Quechua canda munani 29 - English .: I love you 30 - Esperanto .: Mi amas vin 31 - Estonian .: Mina armastan sind 32 - Farsi .: Tora dust midaram 33 - Filipino .: Mahal ka ta 34 - French .: Je t'aime 35 - Friesian .: Ik hald fan dei 36 - Gaelic .: Ta gra agam ort 37 - German .: Ich liebe Dich 38 - Greek .: s'ayapo r 39 - Greenlandic .: Asavakit 40 - Gujrati .: Hoon tane pyar karoochhoon. 41 - Hausa .: Ina sonki 42 - Hawaiian .: Aloha I'a Au Oe 43 - Hebrew .: Ani ohev otach 44 - Hindi .: Main Tumse Prem 45 - Hokkien .: Wa ai lu 46 - Hopi .: Nu' umi unangwa'ta 47 - Hungarian .: Szeretlek 48 - Icelandic .: Eg elska thig 49 - Indi .: Mai Tujhe Pyaar 50 - Indonesian .: Aku cinta kamu 51 - Iranian .: Mahn doostaht doh-rahm 52 - Italian .: ti amo 53 - Japanese .: Sukiyanen 54 - Kannada .: Naanu Ninnanu Mohisuthene 55 - Kiswahili .: Nakupenda 56 - Klingon .: qabang 57 - Korean .: Saranghapanida 58 - Lao .: Koi muk jao 59 - Latin .: Vos amo 60 - Latvian .: Es milu tevi 61 - Lebanese .: Bahibak 62 - Lingala .: Nalingi yo 63 - Lithuanian .: TAVE MYLIU 64 - Lojban .: mi do prami 65 - Luo .: Aheri 66 - Macedonian .: SAKAM TE! 67 - Madrid .: lingo Me molas, tronca 68 - Malay .: Saya cintakan mu 69 - Malay/Indonesian .: Saya cintakan awak 70 - Malayalam .: Ngan Ninne Snaehikkunnu 71 - Malaysian .: Saya Sayangmu 72 - Marathi .: Mi tuzya var prem karato 73 - Mohawk .: Konoronhkwa 74 - Navaho .: Ayor anosh'ni 75 - Ndebele .: Niyakutanda 76 - Norwegian .: Eg elskar deg 77 - Op .: Op Lopveop Yopuop 78 - Osetian .: Aez dae warzyn 79 - Pakistani .: Mujhe Tumse Muhabbat Hai 80 - Persian .: Tora dost daram 81 - Pig .: Latin Ie Ovele Ouye 82 - Polish .: Kocham Ciebie 83 - Portuguese .: Amo-te 84 - Quenya .: Tye-mela'ne 85 - Romanian .: Te Ador 86 - Russian .: Ya vas liubliu 87 - Serbocroatian .: Volim t 88 - Shona .: Ndinokuda 89 - Sinhalese .: Mama oyata adarei 90 - Sioux .: Techihhila 91 - Slovak .: lubim ta 92 - Slovene .: ljubim te 93 - Spanish .: Te amo 94 - Srilankan .: Mama Oyata Arderyi 95 - Swahili .: Naku penda 97 - Syrian/Lebanese .: BHEBBEK 98 - Tagalog .: Mahal kita 99 - Tahitian .: Ua Here Vau Ia Oe 100 - Tamil .: Naan Unnai Kadalikiren 101 - Telugu .: Neenu ninnu pra'mistu'nnanu 102 - Thai .: Phom Rak Khun 103 - Tunisian .: Ha eh bak 104 - Turkish .: Seni seviyorum 105 - Ukrainian .: ja pokoKHAv vas 106 - Urdu .: Mujhe tumse mohabbat hai 107 - Vietnamese .: Toi yeu em 108 - Vlaams .: Ik hue van ye 109 - Vulcan .: Wani ra yana ro aisha 110 - Yugoslavian .: Ya te volim 111 - Zazi .: Ezhele hezdege |
|
|
|
bunlarda bendennn
×÷•.•´¯`•)»HÅ$®€TÏÑ¿L€»»¥ÅÑÐÏ»»GÕÑLÜ(v)«(•´ ¯`• .•÷ •?•??•?• Öyle Bir Sevdiki kalbim Unutmaz Artik Bir An »» Seni ==>> .... «« .!!•?•??•?• # ((¯`»¦«´¯)) AşKMeLeGi ((¯`»¦«´¯)) ?eni? ?ev???r?m •-->¢??¡?¡ ?olD? ?ulDu? ?ag?µ?Lµ ???êKLardá Hê?atI?I ??ı??ru?... -¦ H?ß???? ??? ß?? Õ?????µ? ¦- §ëñ¥ §ëVDîgîM KåDåR ¥å$å§å¥DîM..ôLûM§ûzLûgûñ åDîñî å$k Kø¥åRDîM BeN SeNiN İçİn ÖlEcEk_KaDaR CeSuR ve SeNi BiR_KaLeMdE SiLeCeK KaDaR YüReKlİyİm NE-ORHAN-NE-FERDİ-ANLAR DERDİMİ-SEN-SÖYLE-MÜSLÜM-BABA-NEREDEN -SEVDİM -O -ZALİMİ sєутαиıи тєк güиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış...: αииє вєи мαиyαк oʟduм Bu αℓємdє нєrкєsє isуαи sαиα αşк vαr! Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile ağlayacak! "A$k TeKn!k B!r HaD!sEd!R.." sewdim.seni.sebepsiz.sewmedin.beni.--------. )§IrLãr ΢Îndé ßÎr Dûnyãm vãr BÎrdé §én Vãr§In ΢Îmdé Né §énÎ KãyßédéCék Kãdãr Cé§urum Nédé §énÎ KãzãnãCãk Kãdãr Gû¢Lû!!.. $aÑLıyız $öh®etLiyiz Pa$ayIz K®aLız ®ekLamIz Ma®kayIz FaLaÑız FiLaÑız K®aLıÑa değiL aLayIÑa ßaSa®Iz Tek Fa®kImIz MaNiSaLı oLmAmlz! Ben seni unutmak için sevmedim ama ne için sevdiğimi unuttum. Allah gücü erkeğe, güzelliği kadına vermiş... Ne var ki her şeyi yenen güç, güzelliğe yenilmiş... -- / DöN! NasıL KimLE NerdeyseN.. DöN! ßenİ ßiraZ SevdiyseN ../ -- Senin içinde ßen ßitmi$ oLsaydim, ßenim içimde sen ya$iyor oLmazdin.. ' i LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN! «[Cã§ãÑøvã]»° /\¯ ®øMëø ¯ /\ •-->¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм «« ẰگЌĮм گéήì گèυêУǿŕµм »» --------------------------------------------------------------------------------- УąģмµґĻµ کǿќêĶĻąŕđá HêЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм... --------------------------------- ░║ HαβεЯіП ΨоЖ βεП ÕГϋΨояμШ ║░ ﻛ є η ط ц ĸ α ℓ ط ê η ط ê я τ α иє s ê s ê η Sattım a$kı Sende kaLsın, taLißim Çok Sen yaLansIn. . İstyorsa öLe oLsun ßir Dudak ver Üstü Kalsın. |
|
|
|
Gulersem Sevincim, Aglarsam Gozyasim, Olursem Topragim Ol Fenerbahcem
Senin Sevginle Geldik Bu Dunyaya Konusmayi Ogrendik Ilk Sozumuz Kanarya Ne Okulu Bitirmek, Ne Bir Genc Kizi Sevmek, En Buyuk Dilegimiz Seni Sampiyon Gormek! Bir Sevgi Bu Anlatilmaz Anlatsanda Anlasilmaz Fenerli Olmayan Bilmez Bunu Hicbir Kitap Yazmaz Bu Dunyada Bir Buyuk Var Kabul Edilmez! Mac Yaparken Sahada Sari Kanaryalar, Rakip Takima Krampon Toplatirlar! Siki Dur Karsi Defans! Fener Geliyor, Sut Ve Goool Aglari Deliyor! Kalpleri Fetheden Renkler,yasa Fenerbahce! Turk''un Kalbi Senle Atar,yasa Feenrbahce! Mazinde Bir Tarih Yatar,yasa Fenerbahce! Bu Sene Son Olmali,arkasi Olmamali Soyletme Artik Fener Aci Hasret Sarkisini. Yagmurlarda, Camurlarda, Istanbul ''da, Deplasmanda. Senin Icin Cektik Cefa, Hakkimiz Bu Mu Kanarya ? Haydi Bastir Sanli Fener Senin Sevgin Omre Bedel Ne Kupalar Ne Oduller Ne De Cimbomlu Geceler Bu Dunyada Tek Istegim Var Mutlu Ol Yeter. Sari Lacivert Rengimiz Bizim!, Gurur Verir Tarihin Fenerbahcem Atamiz''in Sozunden Belli Degil Mi, En Buyuk Sensin Fenerbahcem!!! Bir Fenerbahceli Dunyaya Bedeldir, O Da Atamizdir!!!!! Atam Izindeyiz Biz De Fenerbahceliyiz Ben Herkesin Icinde Tekim Cunku Ben Fenerbahceliyim!! Fenerbahce Sen Cok Yasa Canim Feda Olsun Sana. Hic Birseye Degisilmez Senin Sevgin Bu Dunyada. Catlayin Cimbomlular Bu Yil Fener Sampiyoooooonnnnnnnnn! Avrupa Avrupa Duy Sesimizi Iste Bu Fener''in Ayak Sesleri !!! Cimbom Sana Kadikoy Extra Large... Bana Kartali Veya Cimbomu Tut Cennete Gireceksin? Deseler, Ben Bir Fenerbahceli Olarak Cehenneme Girmeye Raziyim Derim..! Sensiz Hayat Bir Iskence Dilimdesin. Gunduz Gece Satir Satir, Hece Hece Sampiyonsun Fe-ner-bah-ce 1907 De Dogdu Askimiz, Sari-lacivert Renkleri Oldu Sarkimiz, Sporun Her Dalinda Bizim Sanimiz, Hic Bitmedi-bitmeyecek Bizim Askimiz!! °°°F€ñ€rßâ]-[¢£°° |
|
|
|
bunlarda benden olsun....!!!
کυکυуøяυм уίиε; кίмکεуε αиℓαтмα∂αи кεиdίмί иε کαиα иε∂ε کεиίи gίвίℓεяε… کενмεуε, ίиکαиℓαяα dαίя υмυтℓαяıмı...αиℓαтмαdαи. کυکυуøяυм уίиε… کєи кαℓвίм∂єи gєçтίи, کıятıмı ραяçαℓαуıρ çıкαи кυяگυи мίکαℓί... کєи вαиα вєиίмℓє ίнαиєт єттιи! єℓℓєяίи αگкı кαçмıگ کєиίи gǿzℓєяίиє... вυ ∂єƒα ''вαиα'' мüکα∂є... -- / DöN! NasıL KimLE NerdeyseN.. DöN! ßenİ ßiraZ SevdiyseN ../ -- Siliyor Dünlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni...DuymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK.. ßu kadar kaLpsiz oLamazsın.. ama YanLış YoLdasın ...! % - YaLnızıM ELmA ŞekeriM SensiN ßeniM TeK NefesiM..- % Vurdun gittin insafsız hiçmi için yanmıyor ..! =( =- O ArtıK BuZ KaLpLi =( Ne yapthıysam Erimedi ..-= GitmedeN Şunu KaLbinE YaZ ÇiçeğiM.. -> Kimseyi Sevemem ArtıK..! ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..! RüzgaR Aşkımı Kucağına ALsa DağLarı TepeLeri Aşsa SaçLarına ULaşsa.. CanıN ÇıksıN İnsafsıZ.. Beni VurduN ZamansıZ..! KiM ßiLeßiLir AşkI AşktaN ÖLenE KadaR..(L) Her YağmuR YağdığındA GözLeriN Hep AkLımdA.. Adını Ne Zaman Ansam YağmuR YağaR BuraLara.. SusuN ..! / KonuşmayıN / / Don'T SpeaK / DIDIDI yapmayın be! yeter! :@ Bir GözLerim Wardı GözyaŞım KaLdı.. :'( Son İLacım Wardı O da Sensiz KaLdı..Bitti Yüreğimde Acısı KaLdı.. Hayat akıp giderken avuçlarımdan, eğilip yerden toplayamıyorum parçalarımı. Ve artık herşey için ''çok geç'' demek için ''BELKİDE ÇOK GEÇ''... |
|
|
|
Senin içinde ßen ßitmi$ oLsaydim, ßenim içimde sen ya$iyor oLmazdin.. '
Önce Sen ßurkuyorsun SayfaLarı Sonra ßa$kaLarı KaraLıyor CümLeLeri.. qenc Ya$ımda kaLßimi a$k'a Dü$man Edemem.. ßeni ßiLirsin kararLıysam dünya Dursa Dönmem! Cok qeciktin Her$ey için Artık Vursanda öLmem! LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN! |-|@y@t ß!R P€ 0Yu|\|uYS@ $!|\/|D! ßÖ|_Ü|\/| G3ÇM3 Z@|\/|@|\|! Terkedeni Terketmek ßüyük Zevktir aMa Seveni Terk Etmek En ßüyük KahpeLiktir! ●●●∂üηуα вιя єƒѕαηє,нαуαт вιя ∂яαм,уαşαм вιя нüzüη,ѕєνмєк вιя нαтα●●● ●●●αякαηα ∂öη νє єтяαƒıηα göя∂üğüη нєяşєуι ѕαηα ƒє∂α є∂євιℓιяιм αмα ѕαкıη αуηαуα вαкмα çüηкü σя∂α göя∂üğüηü αѕℓα..!!●●● yÜrEğİm IsLaKtIr BeNiM//kUyTuLaRdA aĞlAmAkTaN//vE hAfİf UçUkTuR rEnGi//KuRuSuN dİyE kAç KeZ//gÜnEşE aSıLmAkTaN Ya hep ya hiç sevgilim,Ya seninle ya sensiz.Olamaz başka biri,Ya seninle ya sensiz! İstersen al at beni,istersen yarat beni,dağ gibi,deniz gibi,Ya seninle ya sensiz..!! nescafe bile 3 u 1 arada bir ben yanlıızm Yüreğim ßoştu Çünkü Sen Yoktun Sen Geldin Ve Yüreğime Girdin Sen ßeni Sevmedin Ateşin Suyu SEvmediği Gibi Ağlatacaksın Geceleri Ne yıldızları istiyorum gece yarılarıma,ne güneşi istiyorum karanlığıma,çok değil seni istiyorum yalnızlığıma.. υzαкℓıк ιηѕαηıη ιçιη∂єкι уαηℓızℓıктα gιzℓι∂ιя... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|