Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde Espirili Komik Msn Nickleri konusu , müthiş olmuş çok komik şeyler var bunla ben kız tavlarım be saolun...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Bizim aşkımız istanbul kadar büyük, ağılönü kadar anlamlı, afyon kalesi kadar yıkılmaz, afyon
kadar çekici, bolvadin kadar vazgeçilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı. -@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@- Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık söylüyorum "SENİ SEVİYORUM" -@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@- Sevgini göstereceksin söylemek yetmez. Sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez! -@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@- Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina asta öldür beni NE OLUR! Komik msn nickleri , komik nickler, msn nickleri , yeni msn nickleri -@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@- Yalan bakışların sahte gülüşlerin arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kadar sevdim seni çünkü sen sahte deilsin! -@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@- Kimi rüyalarda görülmeye değerdir, kimi gerçeklerde yaşanmaya. Sen gördüğüm en tatlı rüya, yaşadıkça bitmesin dediğim en güzel gerçeğimsin! -@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@- Elimde denizden çaldigim bir midye var. denize o kadar uzak ki senle ben gibi ama aramizda bir fark var o denize sen bana aitsin. -@--@--@--@--@--@--@--@--@ --@--@--@--@--@- Bir soluk kadar yakin, yildizlar kadar uzak derler sevgi için, uzanirsin yetisemezsin, yetisirsin dokunamazsin, dokunursun vazgeçemezsin, vazgeçersin ama UNUTAMAZSIN... -@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@--@- Sen seni özleyenlerin özleminden habersiz özlenmektesin sen var ya sen özlenenlerin içinde en çok özlenensin., |
|
|
|
*Ilahi Azrail sen adami öldürürsün
*Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim! *Sen hic sahanda yumurta yedin mi? Evet....Peki deplasmanda yedin mi? *Bataryası zayıf rüyalarımıza şebeke hatası nedeniyle 1 süre ulaşılamadı. Şimdi full çeken hattımla seninleyim. *Bu cekicilik, bu asalet,hele o büyülü gözler. allah bütün güzelligi bir kiside toplamis. neyse benden cok bahsettik.sen nasılsın *Sün seni çok bekledik toplu resim çektirecektik. Sen gelmeyince topsuz çektirmek zorunda kaldık! *sevmek cay, sevilmek seker bizim gibi garibanlar cayi sekersiz icer. *Dünya döner ay kebap *Adamin biri yerde elli bin lira bulmus, ayakli bin lira bulamamis... *Noel babanin niye hiç eli yoktur?....çünkü NO-EL baba *Adamin biri "saat kaç" demis saat de kaçmis *O kadar iyi uyurum ki bu isi gözüm kapali yaparim *Kaptan ali sesleniyor kaptan ali sesleniyor; "cikarin beni bu kaptan *Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur *Saçımı süpürge yaptım elektrik süpürgesi çıktı beni terk etti *Yasınız kaç? -Vallahi her yıl değişiyor |
|
|
|
hahaha
emeğine sağlık hatta ikinizinde emeğine sağlık ![]() ![]() |
|
|
|
bencede çok spr nickler emeği gecen herkese tsk
|
![]() |
| Seçenekler | |