Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde Hüzünlü Msn Nickleri konusu , Hüzünlü Msn Nickleri & Sözleri & İletileri & Sms Yalnızlığa gömüldüğün bir akşamda, güneşin geç doğduğu soğuk bir sabahta özlediğinde ve ağladığında sıcak bir ele hasret kaldığında beni hatırla hep ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Hüzünlü Msn Nickleri & Sözleri & İletileri & Sms Yalnızlığa gömüldüğün bir akşamda, güneşin geç doğduğu soğuk bir sabahta özlediğinde ve ağladığında sıcak bir ele hasret kaldığında beni hatırla hep seninleyim... Dünyadaki en güzel seyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki ? ACI VE HÜZÜN BIR YILDIZ KADAR UZAK,MUTLULUK GOZBEBEGIN KADAR YAKIN OLSUN.UMUTLARIN GERCEK,GERÇEKLERIN MUTLULUK,MUTLULUKLARIN SONSUZ OLSUN.. Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanın ölüm oldugunu göstereyim... Dünyada 2 renk gül olsun,biri kırmızı digeri beyaz,sen beni unutursan kirmizilar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun. Sevgi deger vermesini bilmektir..Sevgi sevdiğini özlemektir..Sevgi birliktelikten sevinç duymaktır..Sevgi onu kalbimde hissetmektir..Seni çok özledim Aşkım. SENI SEVDIGIM KADAR YASASAYDIM OLUMSUZLUGUN ADINI ASK KOYARDIM... Ben senin adını ne sahilde ki kumlara yazdım, nede ormandaki ağaçlara kazdım. Ben senin adını gece gündüz kalbimde yaşattım."AŞKIM" Denizlerden kağıt, sulardan kalem yaptım. Sana bin defa seni seviyorum yazdım. Aptalsın inandın. Çünkü ben seni sevmedim sana "TAPTIM" Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana!.. Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım daha çok riske girip sana aşık olmaktan!!! Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM! Yatağını gül yapraklarıyla, rüyalarını papatyalarla süsledim. Üzerini sevgimle örtüp kabuslarını ben aldım ki en tatlı rüyaları göresindiye AŞKIM !! Ben Senin Beni Seve Bilme ihtimalini Seviyordum Aşkım.... Seni ne kadar sevdiğimi mera ediyorsan bir sağanak yağmurda dışarı çık ve ellerini aç. Tutabildiğin yağmur taneleri senin bana olan sevgin, tutamadıkların ise benim sana olan sevgimdir. Bitanem... Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş. Yok be aşkım asıl ölmek "Sensizlikmiş" Bu gün bir çiçekçinin önünden geçerken içeride bir çiçek gördüm, Sanki dünyanın en güzeli benim der gibiydi o gülü sana yollamak isterdim ki yanıldığını anlasın <<<<>>>> Ağırdır sevmelerim, her yürek kaldıramaz, büyüktür umutlarım her omuz taşıyamaz, her şey olur da şu kalbim bir tek sensiz olamaz... Seni sen olduğun için değil, benim olduğun için seviyorum... Eey mezarcı; bir mezar kaz ki iki kişilik olsun, etrafında renk renk çiçekler olsun, ben yatayım yanımda sevdiğim olsun , istersen tüm varlığım senin olsun... Uçurumun kenarında tutunduğum son dal sen olsan bile seni kırmaktansa kendimi uçurumdan aşağı bırakmayı tercih ederim... Başını cama yaslama öyle, düşünme derin derin, aşk bu; mahfeder insanı mesutken bak ben ağlıyormuyum her şeyimi kaybetmişken Gecemidir insanı hüzünlendiren yoksa insanmıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen. Gecemidir bana seni düşündüren yoksa benmiyim seni düşünmek için geceyi bekleyen.. Umudum bitince umudum olurmusun? Sevgim yetmediği anda sevgime destek olurmusun? Seni kaybettiğim anda yine benim olurmusun? Sonsuz aşkım Nereden bilecektin seni sevdiğimi Hiç fısıldamadım ki kulaklarına aşkımı Senin için Günlerce gecelerce ağladım Nereden bilecektin Hiç silmedim ki yanında gözyaşlarımı.. Bir deniz düşün 'susuz', bir gece düşün 'uykusuz', bir insan düşün 'sevgisiz', bir bahar düşün 'çiçeksiz', bir de beni düşün 'sensiz'... Yar ben kendimi bildim bileli hep sana aşığım hep sana deli..... Son defa bebeğim gözlerinde öleyim. Son defa birtanem yüreğinde kalayım. Son defa meleğim kollarında öleyim! Son defa Son defa Gül nedir ki ? Solup gider. Gün nedir ki ? Gelip geçer. Ateş nedir ki ? Söner biter. Sana olan sevgim sonsuzdur ancak mezarda biter... Tatlı Biri Vardır Sevilmeye Değer, Güzel Biri Vardır Görülmeye Değer, Dostlar Vardır özlenmeye Değer ama Biri Vardır Can Vermeye Değer; Mesajımı Okuyorsa Eger... Eğer geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı dünya güneş'e hasret kalırdı... Bir deniz düşün suzu, bir gece düşün uykusuz, bir insan düşün sevgisiz, bir bahar düşün çiçeksiz, birden beni düşün sensiz... Güllere özenme güller sana özensin, üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin. Sevgi kadar masum sevilecek kadar özelsin... Bir gün gözlerin bir noktaya dalarsa, bilki o gün seni düşündüğüm gündür. Bir gece yarısı tireyerek uyanırsa, bilki o gün resmini öptüğüm gündür. Hayatta umudun hep gülmek olsun, birgün ağlarsan oda mutluluktan olsun, yaşayan bir kez ölür ölen bir kez gömülür benim sana olan sevdam ne ölür nede gömülür.. Hangi ruh duydu seni benim kadar derinden, hangi gönülde yandın böyle bir yangınla sen ya benim gözlerimdir seni bambaşka gören yada sevgimdir seni yücelten:-) Mavi giyer deniz olursun, pembe giyer rüya olursun, yeşil giyer bahar olursun. En güzeliyse beyaz giyer benim olursun. Kalbimde üç çiçek yetiştirdim. Sevmek, sevilmek ve beklemek. Sen bunlardan ikisini kopardın. Bana kalan Beklemek Beklemek Beklemek.. Hani kardelen çiçeği göğe uzanıpta çıkarırya gövdesini karın altından... Zemheri yüreğim derki, yüreğinde kardelen kadar cesaretin yoksa, kış günü aşık olma... Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım. Yüreğin öylesine güzelki onu inciltmelerine sakın izin verme. Ne sıcaklığını yitir, nede sevgini.Tek korkun unutulmak olsun. Seni unutanada yazıklar AŞKIM!!! Şimdi sana uzağım bellimi olur belki sıcak bir gülüşle gelirim aklına, ılık bir yağmurla yağarım şehrine, belki deli bir rüzgarla eserim yüreğine. Uçabilirmiydi yıldızlar gökyüzü olmasa. Hiç doğarmiydiki güneş sabah olmasa. Açarmıydı çiçekler yağmur yağmasa. Yaşarmıydım bu dünyada sevgin olmasa. Hastayım sana ölümü bekleyen hastalar gibi. Yastayım hala beni daha dün bırakmışsın gibi. Suçluyum sanma sevgini hapsettiysem mahkumlar gibi. Unuttum sanma seni daha dün sevmişim gibi. Ben seni sevmeyi seviyorum. Ben seni severken sende böyle karşımda dururken, seni özlemeyi seviyorum ve böylece ölüp gitmeyi seviyorum. Bu sevgiyle tanıştırdığın için seni seviyorum. Varmı daha ağır yük zamanı çekmek kadar yaşama sebebimsin dünyada su kadar ekmek kadar ayrılığın, özlemin herşeyin bir hazzı var seni anmakta güzel seni beklemek kadar... Sensiz gelen gelen güne küsüm, sensiz doğan güneş, batsın bu dünyada tek gayemsin, yalanım yok kanım aksın... Sana güneş desem akşam görünmezsin, sana yıldız desem sabah kaybolursun, sana rüzgar desem birgün bitersin, sen en iyisi nefesim ol bittiğinde benide bitiresin. Yedi ayrı diyardan yedi ayrı arı gelse ve yedi arı yedi çiçekten bel yapsa yinede senin kadar tatlı olamaz Aşkım Bulutların göz yaşları pencerene düşerken düşlere daldıgın gecede hangi hayaller sana uyamayı unutturuyorsa allah sana ilerde onları yaşatsın birtanem Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin... Gözlerinin güzelliyi güzel gözlu güzellerin gözünden de güzeldir güzelim.,! Yıldızlar göz kırparken yanlız sandığın limanlara, maviye boya geceyi, işte o zaman yüreğinde büyüttüğün aşk tohumu çatladığında, sende öğrenirsin sevmeyi. Bir damla gözyaşı olmak isterdim; gözlerinde doğmak, yanaklarından süzülmek ve dudaklarında ölmek için... Senin icin ağlayan şu gözlerimi gelip silecekmisin? Her gece seni düşünen beni birgün sevecekmisin? Seni bir ömür beklesem birgün bana gelecekmisin? Gel ne olur sevdigim sev ne olur benim seni sevdigim gibi. İçim o kadar seninle dolu ki gözlerimde seni görürler diye kimseye bakamaz oldum... Aşkım Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgide sensiz olmaz. Unutma! Sevmek daima beraber olmak değil,sen yokken bile seninle olabilmektir. Sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte yaralı kalbimizle sevmesini biliriz.. Seni Sevdim Gönülden Anlamadın Dilimden Allah Senin Yolunu Açık Etsin Seni Çok Ama çok sevdim. Gecemidir beni hüzünlendiren yoksa ben miyim hüzünlenmek için geceyi bekleyen. Gecemidir seni bana düşündüren yoksa benmiyim seni düşünmek için geceyi bekleyen.. |
|
|
|
*Gözlerimden okunan aşkı inkar etmem ben
*Ben seni el değmeden, gözümle de severim. *·#·$1…tükürüLesi yüzünü özLedim ona hasretimmm…!!! *——–ler dönekler bozuklar gereksizler ilgi alanıma girmiosunuz *kirlenmiş hayatlarınızla benden uzak durun *ne kuruLucak ßir hayaL ßıraktın nede yaşanacak ßir hayat *YalanLarınLa MutLu Edeceksen DoğruLarınLa Kahret *oLMaDıĞıM BiRi iÇiN SeViLMeKTeNSe KeNDiM oLDuĞuM iÇiN NeFReT eDiLMeYi TeRCiH eDeRiM *Her DaLa Konupta Dönmek OLmuyor!!! *Tak Boğazıma İpini Yada Kes Bileğimi Sensizlikle Yaşayacağıma Ölüme Gideyim Daha İyi tak ßoğazıma ipini yada kes ßiLeğimi sensizLikLe ya$ayacağıma öLüme gideyim daha iyi.. *…Kısacık ßir A$kTı ßu YaşadığımıZ, TatLı ßir Oyundu Oynadığımız… *..Herkes 1 Numara İse En Sonuncusu ßenim!!! *Hayatı korkarak ya$ıyorsan §adece izLeyeceksin…!!! *ALayına gider demedikmi??? cefaLarı ßiz çekmedikmi??? ahh ße kanka ßizde sevmedikmi??? Hüzünlü nickler *pich oLup imparator oLucağına $erefLi oLup hiç oL…!!!!: *keşke hiç olmasaydın başlamazdın bitmezdin *Sıkıldım Artık ßu (sansürlü kelime) GönüLLerden!!!: *Hayatın En Hüzünlü Anı, Deli Gibi Sevdigin İnsanın ßuna Hiç Degmedigini Gördügün Andır *Ne kimseye Kendimi Tanıtmak Gißi ßir Derdim! Nede Kimsenin ßeni Tanıması Gißi ßir Lüksü Vardır!!! *acıya müpteLa oLmanın ne aLemi war,hayatı hafifLetmek warken…!!! *·#·$1Senin Ne Olduğun ßenim İçin Hiç Önemli Değil Sonuçta Gözlerimin Sana ßaktığı Kadarsın!!! *ÖnemLi değiL kaç kez yeniLdiğin; önemLi oLan, kaç yeniLgiden sonra yeniden doğruLaßiLdiğin *nokta kadar çıkar için virgüL gißi ßüküLenLer gün oLur çizgi gißi eziLirLer…!!! *Ruh Güven Gißidir.. Çıktığı Yere ßirdaha Geri Dönmez!!! *Keşke Her Aşk Mutlu ßitse, Keşke Her Gerçek Sevgi Layık Olanda Kalaßilse, Veya Unutmak Mümkün Olaßilse!!! *ßilemem ßelkide O ßöyle Mutlu!!! *Bes Para Etmez Ruhun wardı..Onuda Seytana Satmıssın… *DağLar önümde diz çökerken kayaLara yaLvaramam…NehirLer ßana akarken ßir damLayLa uğraşamam..!!! Hüzünlü nickler *Yokuşta akmayan ter inişte gözyaşına döner… αℓ яüzgαяı Ⴣєтѕє∂є ∂αℓ кıяıℓмışтıя вιя кєяє вυℓυтℓαяα уüкℓє∂ιм özℓємιмι; şιмşєкℓєяℓє çαктıя∂ıм ѕєνgιмι; уαğмυяℓαя уαğ∂ıя∂ıм gözуαşℓαяıмℓα; кüçüк мєℓєкℓєя göη∂єя∂ιм ѕєηι öρмєує gєℓ∂ιℓєямι äċı äċıÿı bästırır,sü sänċıÿı คşк кคç๓คкtคภ ç๏к к๏שคlค๓คк, ﻮöг๓єкtєภ ç๏к özlє๓єк, ﻮเt๓єкtєภ ç๏к ๒єкlє๓єк, ๔๏кยภ๓ค YıLLardr içimde 1 çocuk ağLar,İşte hep bu yüzden ısLak gözLerim.Sende çekip gitme dayanamam yar,Öle ta$ değilim sandığın kdr.. ßugün Seni Sensiz Yaşamak a$ksa, Seni SeninLe Ya$ayacağım YarınLara kaLdırıorum a$kı…. Hayatım sana sıradan geLmesin!! ßen kendime yeterim.. Zamanla aLışmayı da bilirim!! Ama unutmayı daha öğrenemedim. . . Tak Boynuma İpini, ya da kes biLeğimi.. |
|
|
|
Seni her sabah ilk görenin güneş olması ne acı. Oysaki seni her an görmeye can atan kalbimin olduğunu bilse birdaha asla doğmazdı.
né éL!mdn †u††uLr né yüzüMé qüLdüLér ß! qün 0Lsn öLmüné séwmediLr ßén séwd!m ßa$kasna wérd!Ler ßana ßu dünyda mu†LuLuq Haramm$ méqéR LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN! KoPtUğU yErDe BıRaK bU MaSaL bÖyLe BiTsİn BiR zAmAn HeR sEyİmDiN aRtIk UmUrUmDa GeĞiLsİn!!! Diledigin gibi davran, lakin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptıgının karşılıgını mutlaka göreceksin. Nasıl istersen öyle yaşa, fakat bil ki, bir gün mutlaka öleceksin..!! BiR GüN HeRKeZ ÇeVRiM DıŞı OlAcAk.... oYsa 1 aRa Hep akLıMdaydıN.. isiM Neydi ? ÇıkaRamadıM.. adıN Neydi ? HatıRLamadıM.. Hüzünlü msn nickleri , msn nickleri bazen hiç başlamaması bi gün bitmesinden iyidir... :/ yaralarımı sarmak isterken karşıma çıktın kapanmaya başladığını hissettiğim anda daha beter yaraladın beni.. şimdi git bişey söleme anlamsız kelimeleri kullanmaya kalkma o kadar küçülme gözümde bari ŞİMDİ SADECE GİT ama benden aldıklarını geri vererek ßnn Hep meşquLüm Nedense...doLuyum heR Nedense...ßnn ßnii ßende Kaybettim...NoLuR ßuLan ßi habeR veRse.. Ya geLdiğiN Gißi oL...Ya Da geLdiğiN gißi KayßoL!!!. ßaq ßüyüdüm Hiç Hesapta Yokken...ßüyümek Canımı Yaktı...GüzeL Sanarken ..! ÇoK öZüR DiLiOrUm ELLeRiNi tUttUğUm iÇiN... ÇoK öZüR DiLiOrUm gÖzLeRiNe bAkTIğIm iÇiN ÇoK aMa ÇoK ÖzÜr DiLiOrUm SeNi İnSaN yErİnE KoYuP SeVdİğİm iÇiN.. heP ben sobeLenıyor heP ben eLenıyorum qiDin arTık baSımdan ben oynamıyorum ! [[==>..bho$weR heP ayNı masaL 'hayaT we ßen' i$Te o KadaR..<==]] Umru ' M Dı$ıSıNz Kalbim Kırıla Kırıla KIRMAYI da Öğrenecek..!! Hüzünlü msn nickleri , msn nickleri SUSULACAK YERDE KONUSMAK APTALLIK KONUSULACAK YERDE SUSMAK KORKAKLIKTIR... !!! Kaybettiklerim Meğerse Kurtulduklarımmış !!! hAnİ MasMAvi gÖkyüZünDE ÖzGÜRce UÇaN MArtıLAr varYA işTe OnLaR sEniN KaFanA ŞIçSInLaR.. Gönüllerin Kahbeliği Koymaz Bize,Unutanları Bizde Unuturuz Asilce.. Hiç kimsé béni hayatından tamamén siLéméz...İzim kaLır ya yüréqinde ya da bédénindé...yüréqin yoksa rahat oL..İzim bédénindé!!!.. Çok mutLuyum we mutLuLuqumu ßoza-biLme ihtimaLinin o küçücük ßeyniNin uCundan qeciRen Her kim oLursa oLsun dü$ünmeden harCarım we dü$ünmeden siLerim! ßunu iyi ßiLin emi.. |
|
|
|
Ona SöYLe...Onu GeRÇeKTeN SeVMeDiM.... Ona SöYLe.. Onu BiRDaHa GöRMeK isTeMiYoRuM... Ona SöYLe... ONSuZDa HeRŞeY GüZeL... Ona SöYLe... Onu ÇoKTaN uNuTTuM.. AmA Ona SaKIN BuNLaRI GöZ YaŞLaRI iÇiNDe SöYLeDiĞiMi SöyLeme...
sAna Olan KiniMe Sakın KıZma ''SEviORmm'' NedE olSa... yaŞadıkÇa neFes aLdıkça Her Sabah UykuDan uyAndıkÇa yeNiden ÇoğalıOr.. ölMüor.. İçimdeki Bu hAsreT....!!! N E F R E T İ M S İ N ! Oysa ki ; N E F E S İ M D İ N ! KεşKε hεp ç0cuqk kaLsaЧĐımda sütümü içip ЧatsaЧĐım... xD //Madem her şey basit bi formül..Mutluluğu söylesin kimya! Bosversene…Gülüp gececeksin böyle seylere.. HéRKeS AyNıYKeN ßn FarKLıYDıM!..$iMDi HeRKeS FarK Pe$iNDe,ßn AyNıYım...ßuda ßnm FaRKıM ¯`°•ۣۜஜ۩๘۩¤ۣۜ๘İsminiz¤ۣۜ๘۩¤ۣۜஜ۩๘۩•°´ ♣▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒♣ ^^Artk^^ //Ne Sevmeyi İstioRm\\ =>>Ne SeviLmeyi<<= ..ÇüNkü.. Hüzünlü msn nickleri , msn nickleri, nickler *:hep yarım kaLDı sevmeLerm:* """ve""" >>hep SAHTEYDİ<< !!...SeveNLerm...!! HéR sabah ßir sayfa daha éksiLip qidiYoR ömrümDéN..!! Arkana biLé bakma, yüréğim sana, gözLérin düşLérimé emanét. Dün üstündé yürüdüğüm çiménLér, bigün üzerimde ye$erecek_! Hayatta 3 YanLıs yabdım DoqmaK,ßüümek,Yaşamak ßide Doqru yabdım sewmek ama unuTmuşum ki 3 yanLıs ßir Doqruyu qöTürüyor! Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir. saR ßni baŞkaSıNa ySakLa ... aL ßni aŞqnLa kuCakLa ... ßiidaa qLSém Şu Dünyayaa |
|
|
|
Chéstér 0Lp qyb0Lmq istiy0rm…kmsénindé bLMasını ‘isT3miy0rmm!!
Géri dönü$ü oLmayan bir tünéLdéyim Oyunun adı hayat Ba$r0Ldé bén Yardımcı oyuncuLar séwqi, a$k, acı, qéçmi$... Sénary0 k0nusu Hér$éyé raqmén MutLu OLma Sanatı wé 0yun bitti.. pérdéLér indi ı$ıkLar söndü y0ruLdum Artıq. sénsizLiktén Doğan, séssizLik DoLu oLan =/ ' HayaT baNa qıCıq KapıYo ..bnDe oNa !! BakışLarın, gittiğin yerden uzak.. Yoksa geLirdim. \" kaLmak aqır qéLdiqindé qitméLi insan...!\ Sıvı DéqiL Katı HaLdéyim Hép!Kö$éLérim Var. Çocuk oLsaM yEnideN Bir tek DüşTüğüm içiN acıSa içim..KalbiM;Çok koŞtuğum için çaRpSa SaDeCe...! BEN ÇEKİLİYORUM HAYAT ZİYADE OLSUN SANA!!!!! öLüm byeNm dOqum qöNmm Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman ! we bn coK zmn snRa anLdm snn bLe qDebiLceini. ! *нiÇ iÇmeDiğim iLk Siqara ve DumanıyLa uÇaCağım(!).. yaLanLarDa kayBoLmuşLuk var Bu ara herkesDe.. * нani вikere DüşmüşTüm ya parçaLanmışTı yüreim.. * нani Sen TopLamışTın ya peki ŞimDi nerDesin (?).. Sen Git,Aşk Bana Kalsın...! "Yıkılacak üstümüze, çivi çakmaya kıyamadığımız duvarlar..." nefret et erkek adı duyunca,merhamet etme yalvarınca,seviyor sanma ağlayınca,erkek dönektir bunu sakın unutma!! Cizmeyi Asarsa senin ! Kafami bozarsa ßenim ! ßu gunlerde Katilim Onun icin... SIK KAFASINA GİTSİN... # αz erkek Cσк Huzuя .. Oysa hayalim küçük bir pastadan büyük bir dilim sevgi vermekti... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|