Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde 2008 Aşk nickleri konusu , GuncelMekan.com > ..:: Msn Messenger ::.. > Msn Nickleri Güzel Nickler > 2008 Aşk nickleri ben şahadet ederim ki; aşk'ın ispatıydı varlığın! sen gittin!ve senden sonra hiç kimse hiçbir dilde ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
GuncelMekan.com > ..:: Msn Messenger ::.. > Msn Nickleri Güzel Nickler > 2008 Aşk nickleri
ben şahadet ederim ki; aşk'ın ispatıydı varlığın! sen gittin!ve senden sonra hiç kimse hiçbir dilde anlamadı beni... “bana müsade, sana rast gelsin” budur hikayemiz... sussam yalnızlık, konuşsam ayrılık, dönsem yıkılış, dönmesem yok oluş… şimdi ben susuyorum, yalnızlığa talip.. sende sus bana sus ki, bir daha ölmeyeyim.. Ardımda kanlı cam kırıkları ve ıslak hüzünlerde büyütülmüş o kadar ayrılığım var ki, suskunluğuma kilitlediğim... Öylesine sahipsiz.... İşte bütün umutlara havlu attım gidiyorum... İçimde geç kalmışlığın çaresizliği çocuklar gibi ağlıyorum... Bu gece; kırılgan düşlerimin koynunda sabahlayacağım... Tenimde susuzluktan kurumuş, elbiseleri yırtılmış, öfke kanamalı aşk sözcükleri kazılı... Aşkı bana anlatmayın aşksızlığı yaşadım aşk kokulu bulutlarda… Ve gel gör ki her damla gözyaşımda yine seni arıyorum... gelen gider, makbulüdür kısası ziyaretin… Denize kıyısız durgun ırmaklar akıyor gözlerimden... Çatlarken sevimsizliğin ardamarı, acemi bir işkenceci kesiliyor hayat... Konu CrysiS tarafından (12-04-2008 Saat 11:00 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
Hayatta Aşk Denen Şey Yalan Seni Seviyorum Diyende Yalancı
*Sensiz Hayat Oyunsuz Playstationa benzer *Gülü Sev Dikeni Batmasın ,Güneşi Sev Hiç Batmasın ,Öyle Birisini Sevki Sen Ölünce O hiç Yaşamasın * Seni görebilmek için ölebilirim ama ben öldüğüm seni görmem için seninde ölmen lazım eğer göze alıyorsan beni gerçekten seviyorsun demektir ama sen bunu yapmadım şimdi ben kahrımdan ölüyorum sense hayatını yaşıyorsun *Herkeze söyledim herkez saçmalama dedi kendime söyledim kalbinin sesini dinle dedi ve ben kalbimin sesini dinledim ve şimdi sana söylüyorum SENİ ÇOK SEVİYORUM *SEN BENİM GÜNEŞİMSİN DESEM GÜNEŞ BATIYOR SEN BENİM AY ' IM SIN DESEM SABAHLARI GÖZÜKMÜYOR SEN BENİM YILDIZIMSIN DESEM YILDIZ KAYIYOR SEN BENİM SEN BENİM HERŞEYİMSİN * KARANLIKLAR BENİ HAPSEDİYOR HEPSİ GERÇEĞİ GÖRMEM İÇİN BEN TEK BİR GERÇEK GÖRDÜM ODA SENİ ÇOK SEVDİĞİM *KARANLIKTAN KORKTUM GÜNEŞE ÇIKTIM GÜNEŞ GÖZÜME BATTI GÖLGEYE GİTTİM GÖLGE ÇOK SOĞUKTU YANINA GELDİM VE ORASI TAM İSTEDİĞİM YERDİ *BİR GÜN ÖLÜRSEM HİÇ ÜZÜLME SEN ÖLÜRSEN HİÇ AĞLAMAM ÇÜNKÜ SENİN ARKANDAN BENDE ÖLÜRÜMDE ONDAN *GÖZLERİMİ KAPATTIĞIMDA SENİN YÜZÜN GELİYOR UYUDUĞUMDA RÜYAMDA SENİ GÖRÜYORUM SENİ NE KADAR UNUTMAYA ÇALIŞSAMDA SENİ UNUTMAK MÜMKÜN DEĞİL ÇÜNKÜ SENİ ÇOK SEVİOYURM ultrAslan 08 Ömer www.savahil.tr.gg |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |