Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde Acılı Sözler & Nickler konusu , Acılı Sözler & Nickler & İletiler ELimde Acının Öyküsü War BedeLi Çoktan Ödenmi$... var mI Hiç kuLLanıLmamı$ sıFır bi yüreK İNSANLAR TÜRK FİLMLERİNDEKİ ÖLÜM SAHNELERİ KADAR SAHTE!!! , kir qöstérméyén ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Acılı Sözler & Nickler & İletiler ELimde Acının Öyküsü War BedeLi Çoktan Ödenmi$... var mI Hiç kuLLanıLmamı$ sıFır bi yüreK İNSANLAR TÜRK FİLMLERİNDEKİ ÖLÜM SAHNELERİ KADAR SAHTE!!! , kir qöstérméyén rénkLériniz sizin oLsun ! ’karanLıqın’ tam icindé ßir ßa$ımayım ... YaLnızLık ßi qerekSinimDİR ßırakın KanLarım Dursun Yerde . . qüç aLıyorum onLardan Sadece Kesersin ßiLekLerin kesiLmez .. işte o zmn anLarsın iki Kere ÖLünmez ! ! ! ELini wermiyor HaYat ÇocukLuqumda Korktuqum o YaLnızLıqa a$ıqım $imdi MutLuLuk NoTaLarını Duyamıorum Artık KişiseL iLetinizin oLabiLmesi için Önce KişiLiqinizin oLması qerekir Yorulduqum Sen DeiLsin __ Kendi Y0k oLuşLarım __ Kim !stemez MutLu oLmayı ama MutsuzLuqa da war mısın_? Hayat CeheNnemmi$ dE Haberimiz Y0kmu$ öLümLé ya$am aRasındaKi incé çizqiniN tam oRtasınDayım ya$amaK içiN seßéßim yoK..öLmeK içiNsé çokK Kaybetme Kendini __ Kendi Renqini __ ßari Sen SoLma __ heryer SİYAH YaLnızLık qüLümser Ek$i Ek$i Suratıma ßen YaLnızken we aqlarken . . . Demek ki YaLnız DeiLmişim Kendimi YaLnız Sanırken Susuyorum Artık Daa Fazla ßatmamak için KaranLıqa .. ama tutuamıyorum ki KaLbimin ince çıqLıkLarını .. yawaş yawaş saqır oLuyorum yokLuqunla .. ßir kaÇ DamLa qözya$ı aKar qözümDen ama NapabiLirim ki ßenimde Ruhum KaYıp HayaTın İçiNde .. KaLbım kıRık paRam paRca ßır HaLde ama KaranLıqın $arTı ßudur MuTLu oLmaLıyıM beLkı De Kime ne karman Corman hayatımdan _?? kime ne yaLan doLan masaLLardan _?? BEN MUTLUYSAM ... ßen Sensiz ßir Hiçsem Sen ßensiz ßir pichsin kaderi düşün yaptıklarını sonra?? git ve agla ßır DamLa qözYa$ı DeniZde KayboLur uNuTuruM ßen Her$eyi aCı Çekmek mi ? ah kimin umrunda.. sadece kendımı ıstıyorum ben . yanmaz yuregım bu sekılde Rüzqar aLır qöTürür ßeni Sonsuz karanLıqa .. Canım yaNar ÇıqLıkLarLa .. ama HiÇ aCı yoK.. üzMeZ ßeni aqLamak .. aLı$mı$ ßedeNim SonuÇta KaranLık şart KoşMuş yaLnızLıqı ßana .. aYnama ßakTım Yine Kimse yoK .. ßi kız Sadece we bikaç Su DamLası DöküLür YeRe.. Kan KıRmıZı Kan SoqukTa.. Kimin umRumDa.. Sen Sustun ßen aqLadım ,aqLadıkça iÇim aCıDı wee KaRaR werDim qözyaşLarım heLaL deiL sana __hakkımı aLacaqım__ ßuqun Oturdum ÖLümü Düşündümm . Daa 16 sında we Hayat ßöLe qüselken YokLuqumLa ii qeçinmeye bahh .. warLıqım bi daa Asla Senle oLmayacakk YakLaşabileceqini Sandıqın kdr uzaqımdasın .. hhss ... Sana mı KaLdım !!! ____HuzuR İsyanDaaa___ YazdıkLarımı ALınma Sakın Üstüne !! Ruhu oLmayan Sözcükler Ne ifade Edebilir ki Yüreqine ßuqünümde yanımda oLmayan yarınımda hiç oLmasın ßoştur Dünya ßoştur ... ALdırmazsan Herşey Hoştur Sadece ßana öZeL deiL y0k oLma SeansLarı YaPma ße azRaiL MarioNun ßiLe 3 Canı war ||AsLa KayßettikLeRim OLmaDı wazqeçtikLerim oLdu..!!! || kaybedeCek dü$Leim yOk ki pe$Lerinden ko$ayım . . bütün derdim , keLimeLerLe benim .. Seni KayBeTmeK ßi kaZanÇtıR Söz Sna aRtıK HayaTın uCunDan TutmuyCam Boqazına SarıLaCamm eğitim şart ! ßiz, sisteme karşıyız !.. |
|
|
|
Msn Nickleri Güzel Nickler > Acılı Sözler & Nickler
adına ' aşk 'denılen bu duygunun karsılıgı hep ''acı''cekmekse eger .. kalsın.. ben payıma dusen acıyı fazlasıyla almısım zaten.. bı de onu tasıyamamkii ^^Bi prens bulucam ama her zamn Kral babam olucak! sahte güLüşLer sahte kahkaLar..:/..Zamanın siLemediği çok fazLa şey var.. HERKES aynı fotokopi makinasından cıkmıs gibi ./ Acılı nickler, msn nickleri ÇareLer Çaresiz..! Sen yoKKen .. küçük ellerimle kurtarmaya çalıştıgım büyük bi dünyam var.!. KaranLq Buqn Yine ßi GaripLik ßi Hüzün Var içimDe,Ya bn fazLym YaDa biri eksiK bu şeHirde.!. Yakmam ResimLerini Odama Işık Yaparım Emin oL ßu Hayat ßiterken De akLımda ßir Sen oLacaksın !! hErkez kraL oLabiLir benim gönüL tahtıma ise yaLnızca hakeden oturabiLir!! Acılı nickler, msn nickleri Hiç bir şeyle övünmüyorum GalataSaray'lı olmakla övündüğüm kadar... Bizim teqTir ama KimiNiN Her Gün deiŞir aŞkısı!! Artık etrafımda doLanıp durma!! Görüntü kaLitemi bozuyorsun.Korkuyorum rüzgarımda kayboLucaksın diye.. Bi Pesimist fırsaTlar kapıyı çaldıında qürüLtüden şikayet eden kişidir..! bén séni ömüRLük sévdim .. ![]() SON OLARAK YİNE İMZA Acılı nickler, msn nickleri єŁiηi кãŁbiмiη üzєRiηĐє hissєttiqiм zãмãη , üzüntüŁєRiмi ãŁıp , oηŁãRıη чєRiηє şiмĐiчє кãĐãR hiç кiмsєηiη bãşãRãмãĐıqı o sıcãкŁıqı , o içtєηŁiк ışıqıηı bãηã ĐuчuRмãчı bãşãRĐıqıη içiη..! |
|
|
|
Acılı msn nickleri , acılı sözler
SaNMaki HaLa SeViYoRuM SaNMaki HaLa ÖzLüyorum Sad€c€ KuLaqınaa $u iki keLim€yi FısıLdamak İstiyorum Canın Ceheneme Ne kimseЧe Kendimi Tanıtmak Gißi ßir Derdim! Nede Kimsenin ßeni Tanıması Gißi ßir Lüksü wardıR ßana a$k nedir diye sormayın..1 kere ya$adım 1 daha ya$armıyım biLmeyenLerdenim. AnLadım S£ninki Aşk D£iL H£w£sTii..İşin AsLı B£nd£ SakLı S£nd£ki SahT£siydii! Senin İçin warmıydım Yokmuydum..Az mı Cokmuydum??.. 3 YanLısın 1 Doqruyu Götürdüqü Şu AptaL Hayatta Ték Doqrum Kéndimim ALayınız GéLsé Götürémézsiniz qeCici Asma ßeni..KaLıcı ÖLdür ßoyNumun İzi qaLsn Yüreqinin İpinde.. ^^ÖLümm..^^Ayıkken qELme Kapıma..Dönerim ßeLqi qirdiqim yoLdan yine Cıqar ßiriLeri,DostLarım Tutar ßeni.Kafam qüSeLqen qEL aL qötür ‘ßeni’… Asq ßumu Acı mı AcıTırmıı..Asq ßunu ßana yhabmaya meCßur mu? Aşk mı dedin bana saçmaLadın...Seni sewiyorum diyene inanma yoL wer...Beni en son bırakıp qidende beni herşeyden çok sewerdi boşwer..! уαzмαq ιѕтєяιм α∂ıмı ∂єƒαℓαя¢α..∂υ∂αкℓαяıмℓα ∂υ∂αкℓαяıηα.. єℓℓєяιη єℓℓєяιм σℓ∂υqυη∂αη вєяι вєη кєη∂ιм ∂єqιℓιм ѕєωqιℓιмм.. нαℓα кü¢üq вιя кız ¢σ¢υqυуυм нαℓα уüкѕєк ѕєѕє кıяıℓıя нαℓα кσℓυмυ ѕєят¢є тυтαяѕαη αqℓαяıм... : [ Sєn Dσqяυ Bєn Bαуαqı YαnLış ''Bαу DσqяυуLα'' ''Bαуαn YαnLış'' ] [ Düиуαdα hєяkєѕє иαѕiρ σLмαм bєи...ALLαн'ıм bєиi ѕαиα bαqışLαѕıи. xD ] Şimdi ikimizinde qeCeLeri Coq farqLı..ßirimiz ßasını yastıqa koyuyor.ßirimiz ßir yaßanCının Omzuna..We iqimizDe Deqişiq ßasLıorS qüne..ßirimiz uyqusuZ qaLmı$..ßirimz yarin koyNunda.. KimSe Duymuor qürmuor biLmior..DoqunSaLar Hüznüme..DöqüLeCeimm ParCa ParCa… AwucLarımda Hüznüm Sana qeLmekteimm Senden ne Bir ömür İstiormmm Fakir yüreqime Feda EdiLiceq ..Ne De ßir Ten DiLiorm AcıLarmda Heba EdiLeceq.SAdeCe ^BenLe^ ßasLaıpp ^SenLe^ ßiten CümLe Sana qeLiorqen.. Yüreqinde ‘’ßir CümLeLiq Yerin’’ War mı..? ßuquLU CamLardaqi SözLer qißisin.NefeSim oLmadan Sen ßir HiçSin.. SeSSiz oLmaq SenSiz oLmaq Kadar Zor DeqiL..AsıL Zor oLan SenSizLiqinnn SeSsizLiqinii DinLemeq.. Sen hanqi Senenin ßaharında Yaqan YaqmurSun ki Yüreqime Yaqdıqında Hiç kurumuorSnn.. Hep Sesine ßir KuLaC qaLa BoquLuormm..ßiLmem SEnmi Erqen Demir aLıosn ßenmii qeC qaLıormm..? Weresiye vicdanLar SaTın aLıorumm.. DüşLerm ifLasın eŞiqinde..Aşq HırSızına CıqmıŞ Adım..Ruhum yer yer haCizLerde.. qözLerimm karanLıqa mahqumm.KaLbime müeßßet weriLdi. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |