Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Msn Nickleri Güzel Nickler icinde Yeni Msn Nickleri konusu , Yeni msn nickleri , aşk nickleri ama bunlar gerçekten hiç bir yerde yok çünki hepsini ben sqlladım ama tutu sanırım....... sendemi bıkacaksın beni... seni farklı sanmıştım..sendemi sıkıldın hemen oysa yeni ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Yeni msn nickleri , aşk nickleri
ama bunlar gerçekten hiç bir yerde yok çünki hepsini ben sqlladım ama tutu sanırım....... sendemi bıkacaksın beni... seni farklı sanmıştım..sendemi sıkıldın hemen oysa yeni başlamıştım... Yeni msn nickleri , aşk nickleri adın çıkmış 9'a inmiyorki 8'e ben nasıl gönül verdim senin gibi keriz bir türlü adam olmazsın ne yapsan boş palavra sen beni anlamazsın sevgin yalan aşkıda salla sen nasıl bir insansın adam gibi adam ol benden bu kadar oğlum istemezsen orda yol!!!... canım çok sıkıldı yine sevgilim hangi alemde gelsede beraber olsak...cafelerde takılsak =) yoksa sen??..uzaylımısınnn jnmm =))) böyle kızı bu alemde zor bulursun anla canım ben seni seviyorum bak sende sevde anlaşalım ... dönüşü yok bu yolların ya gidersin yada gelir..ikisinden birini seç yoksa ecel geliverir kaç sevgilin varki senin ben kaç numarayım oğlum o kızlar neyim olur bilirmisin?? ben yürürüm onlar yolumm Yeni msn nickleri , aşk nickleri param parça et kalbimi incit kır at ne fark eder sevme tmm kabullendim ama bir kez baksan yeter ben bugün ölebilirim şuan ölebilirim her an ölebilirim ama ne zaman doğacağımı bilmiorum ![]() sessiz ıssız sadece karanlık anlamadınmı hala!!! anlattığım yalnizlık sus ne olur konuşma gerek yok yalanlara ne yaparsan kabulum alıştım oyunlara uzak olsada yerin...ben genede seninim ağladığıma bin pişman şimdi gözlerim pişmanlığına ağlıyor |
|
|
|
Yeni msn nickleri , şekilli nickler , güzel msn sözleri
BeLKi YanLız Sanıyosun Beni aMa ... Düşün baKaLım Senin aŞKın Bende oLmasaydı Bunca Zaman NasıL dayanırdım Ney? Ben seni Sevmek İçin DeğiL Sevmenin nasıL bişey oLdugunu Göstermek İçin Sevdim !! Hayat Seni ağlatmak için uğraşacaktır,sen inadına gülmeyi başarabiliyorsan, hayat senden gizli ağlayacaktır!! Canımıda aLdın işTe Daha Ne İstiyorsun ALLAHSIZ Bende aRTıK SEN Diye Birşey KaLmadı GöZlEriMdEn yÜzÜnÜ ÇıKaR Da aL Aşq yaLaNsA HeR MewSiM SoNbAhAr YaşNcAk dAhA BİR ÖmÜr wAr yIkIlCk kAlIn bR DvArR!! Sen Gelmezsin Bir Türlü.. Dertlerim Türlü Türlü.. Nice Dertleri Çektim.. Bu Başka Türlü. HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum.. ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELinde.. ßen YazarIm ßen SiLerim!' ArTik SanDaLYéMDéN Son DéFa DuSuYorum DéTayLAr AynaDir Fark'i YansiTir .. KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir .. SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim Seni ben kendime KADER saymi$tim, Ugruna her$eyi góze almi$tim. Yúregin ta$tanmi$ ¢øk ge¢ anladim. Bir damla góz ya$i DEGMEzMİŞ SnA Yeni msn nickleri , şekilli nickler , güzel msn sözleri CocukLArin Bir MaSaLa KanDiği Gibi BéNDé SéNin GozLéRiNé Kanmsim GuNésin YéR Yuzunu Yaktiği Gibi Gulum SéNin GozLérinDé yanmisim . . GéL BuLut oLDa Yağ Biraz iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir.. oLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé.. Bén AzRaiLLé'Dé HéSap KiTap Yaparim !! ۞۩๑(ѕєηι υηυтмαуα öмяüм уєтєямι...!)۩۞۩๑: Al hersey senin olsun kir kalbimi gönlün olsn Ben simdi baska kollardaym buda sana kapak olsun yi₪₪·•●((¯`•.•:*:•♥×AnLaDiM KaDeRiMSiN×♥•:*:•.•´¯))●•·₪₪ ˙·٠•●●•٠·˙.•:*¨`*:•Ŝęνΐỳõŗuм ŝęñΐ Ъΐŗtẵňęŝΐňđęň Ъΐŗtẵňęŝΐňę•:*¨`*:•.˙·٠•●●•٠·˙ ßεηίм ڴεηί ڰεω₫ίğίм кα₫αя κίмڱє گεωємεž ڴεηί |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|