Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

!imitate Komutu Çalışmıyor Diyenler Bakınız !

Msn Plus-Discovery icinde !imitate Komutu Çalışmıyor Diyenler Bakınız ! konusu , "!imitate" komutunu çoğu kişi beceremiyor.Bu nedenle böyle bir konu açtım.Asikar'da "karşıdakinin ağzından konuşma" adlı konu açmıştı.Orda yapamayan çok kişiyi gördüm ve bu konuyu açtım.neyse başlıyorum: İlk önce messenger discovery ayarlarına ...

Geri git   Netindir >
..:: Msn Messenger ::..
> MSN ve Chat Programları > Msn Plus-Discovery

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 04-20-2008
Devamlı Üye

Standart !imitate Komutu Çalışmıyor Diyenler Bakınız !

"!imitate" komutunu çoğu kişi beceremiyor.Bu nedenle böyle bir konu açtım.Asikar'da "karşıdakinin ağzından konuşma" adlı konu açmıştı.Orda yapamayan çok kişiyi gördüm ve bu konuyu açtım.neyse başlıyorum:

İlk önce messenger discovery ayarlarına girin.Ordan mesajlar sekmesine tıklayın ve alt taraftan koruma sekmesine tıklayın.ordan mesaj flood korumasını açın (isterseniz kötü söz korumasını da açın).mesaj flood koruması açıkken birisiyle msn'de chatleşin.karşıdaki adam size üst üste yani art arda mesaj gönderirse bu koruma devreye gircek ve size konuşma penceresinde pembe yazıyla uyarı verecektir.ondan sonra !imitate komutunu kullanabilirsiniz.

İyi eğlenceler.

Not:Flood uyarısından sonra kişi çevrimdışı olana kadar !imitate komutunu kullanabilirsiniz.

#2 (permalink)  
Alt 04-20-2008
Üye

sağol paylaşım için

#3 (permalink)  
Alt 04-20-2008
Devamlı Üye

Önemli Değil Kardeşim ...