Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Isimden Kişinin Msn Adresini Bulma

Msn Programları icinde Isimden Kişinin Msn Adresini Bulma konusu , Programı kullanırken şunu aklınızdan çıkarmayın ki hotmaile (yani msn yede oluyo) hesap açarken herkes gerçek ismini kullanmaya biliyor.Biraz programı anlatayım:: Kullanımı kolay Şimdi dosyayı açın orda SETTİNG diye bi yer ...

Geri git   Netindir > ..:: Msn Messenger ::.. > MSN ve Chat Programları > Msn Programları

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 07-20-2007
Usta Üye
Standart Isimden Kişinin Msn Adresini Bulma

Programı kullanırken şunu aklınızdan çıkarmayın ki hotmaile (yani msn yede oluyo) hesap açarken herkes gerçek ismini kullanmaya biliyor.Biraz programı anlatayım::

Kullanımı kolay Şimdi dosyayı açın orda SETTİNG diye bi yer var ordan ADD A PREFİX TO EVERY USER NAME var onu tıklayın ve yanına istediğiniz ismi yazın sonra search seçin arasın bulsun

http://www.dvd800.com/download/seh.exe

AYRICA O AN KİŞİNİN ÇEVRİM İÇİ YADA ÇEVRİM DIŞI OLDUĞUNUDA SÖYLÜYOR

#2 (permalink)  
Alt 11-10-2007
Yeni Üye

soyismini hangi kutuya yazabiliriz_?
  #3 (permalink)  
Alt 01-23-2008
Yeni Üye

ISE yaramio böle prolar!!!!!
  #4 (permalink)  
Alt 01-30-2008
Yeni Üye

bı ıse yaramaz okadarını ben tahmın de edıyom manyakmıdır nedır benım adım faruk aydın msn adresım xx bunu nıye bulmuor bana bolesını bulan lazım okadarını ben tahmın ederım zaten yapan varsa helal olsun...
  #5 (permalink)  
Alt 02-03-2008
Yeni Üye

elinize sağlık teşekkürler