Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Msn Space Bölümü icinde Spaceinize Gadget Yükleyin(Takvim,Google ) konusu , Spaceinize Gadget Yükleyin(Takvim,Google ) Arkadaşlar msn spaceinize horoscopes weather haricinde farkı gadgetler de kullanabiliyorsunuz bunlar norcam,takvim,saat,search,oyun vb ben size şimdi Takvim eklemeyi anlatacağım siz bu yolla diğerlerini de yüklersiniz Şimdi ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Spaceinize Gadget Yükleyin(Takvim,Google ) Arkadaşlar msn spaceinize horoscopes weather haricinde farkı gadgetler de kullanabiliyorsunuz bunlar norcam,takvim,saat,search,oyun vb ben size şimdi Takvim eklemeyi anlatacağım siz bu yolla diğerlerini de yüklersiniz Şimdi öncelikle -Customize - Modulesi açıyoruz pencerenin en altında Add gadgets from Windows Live™ Gallery. linkini Gadgets sayfası açılıyor burada yukarıda 1>2>3>4 diye sayfalar var sayfa 8 e geliyoruz 8.sayfadaki Calendarın yanındaki add to your space diyoruz Karşımıza resimdeki gibi bir pencere gelecek Tamam diyoruz Daha sonra spaceinize bir modül gelecek o modülde Install Now yazan bir yer olması gerekir Instal dedikten sonra takvim spaceimize yüklenir sayfayı save yapmayı unutmayın Aynı yolu izleyerek spaceinize google arama motoru benim en sevdiğim oyunlardan biri olan mario oyununu digital saat vb birçok gadget yükleyebilirsiniz |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|