Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Spaceinize Gadget Yükleyin(Takvim,Google )

Msn Space Bölümü icinde Spaceinize Gadget Yükleyin(Takvim,Google ) konusu , Spaceinize Gadget Yükleyin(Takvim,Google ) Arkadaşlar msn spaceinize horoscopes weather haricinde farkı gadgetler de kullanabiliyorsunuz bunlar norcam,takvim,saat,search,oyun vb ben size şimdi Takvim eklemeyi anlatacağım siz bu yolla diğerlerini de yüklersiniz Şimdi ...

Geri git   Netindir > ..:: Msn Messenger ::.. > MSN ve Chat Programları > Msn Space Bölümü

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 04-19-2008
Usta Üye
Standart Spaceinize Gadget Yükleyin(Takvim,Google )

Spaceinize Gadget Yükleyin(Takvim,Google )

Arkadaşlar msn spaceinize horoscopes weather haricinde farkı gadgetler de kullanabiliyorsunuz bunlar
norcam,takvim,saat,search,oyun vb ben size şimdi Takvim eklemeyi anlatacağım siz bu yolla diğerlerini de yüklersiniz

Şimdi öncelikle
-Customize - Modulesi açıyoruz pencerenin en altında
Add gadgets from Windows Live™ Gallery. linkini

Gadgets sayfası açılıyor burada yukarıda 1>2>3>4 diye sayfalar var
sayfa 8 e geliyoruz 8.sayfadaki Calendarın yanındaki add to your space diyoruz

Karşımıza resimdeki gibi bir pencere gelecek Tamam diyoruz

Daha sonra spaceinize bir modül gelecek o modülde Install Now yazan bir yer olması gerekir
Instal dedikten sonra takvim spaceimize yüklenir sayfayı save yapmayı unutmayın

Aynı yolu izleyerek spaceinize google arama motoru benim en sevdiğim oyunlardan biri olan mario oyununu digital saat vb birçok gadget yükleyebilirsiniz