Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Network ve İnternet icinde para kazandıran %100 garantili ve güvenilir türk sitesi konusu , -------------------------------------------------------------------------------- arkadaşlar önce şunu söyleyeyim;ben uzun süredir nette para kazanma sitelerini araştırıyorum.maalesef hiç birinde iş yok.sizde araştırdıysanız bilirsiniz.zaten bu tür sitelerin %99 u yabancı kökenli.bir kere iyi ingilizce bilmek lazım.üye ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar önce şunu söyleyeyim;ben uzun süredir nette para kazanma sitelerini araştırıyorum.maalesef hiç birinde iş yok.sizde araştırdıysanız bilirsiniz.zaten bu tür sitelerin %99 u yabancı kökenli.bir kere iyi ingilizce bilmek lazım.üye olsanız bile birçoğu kazandığınız parayı ya göndermiyor yada gönderemiyor.ayrıca sizden bilgisayarınıza güvenilirliği hakkında bilginiz olmadığı tuhaf programlar kurmanız isteniyor.veya sizden para kazanmanız için birtakım program,ürün vs.pazarlamanız isteniyor.tabii önce bunları size satarak sizi bir güzel yoluyorlar.yani bu tür siteler için bilgisayar başında uzun zaman harcamanız gerekiyor.zaten uğraşlarınızın karşılığını da alamıyorsunuz. bir kere ben çok şüpheci biriyim.bu tür siteleri ince eleyip sık dokurum,ve bu zamana kadar işe yarar,zamanımı çalmayacak,kullanımı kolay doğru dürüst site bulamadım.uzun arayışlardan sonra tam ümidimi kesmişken yüzde yüz türk ''süperteklif''le karşılaştım.önceleri herzamanki gibi şüpheyle yaklaştım tabii.ama üye olduktan sonra gördümki hiçbir art niyetleri olmayan,tamamen reklam gösterimine dayalı,tamamen türkçe ve en önemliside sizden ne üyelikte nede daha sonra hiçbirşey talep etmiyorlar.ayrıca basında çok geniş yer bulmuş,güvenilirliğini kanıtlamış bir site.kazandığınız parayı belirttiğiniz banka hesabına ytl.olarak yatırıyorlar. size kısaca sitenin nasıl çalıştığını ve size nasıl para kazandırdığını anlatayım.olay çok basit ve anlaşılır.bu site sony,toyota,ülker,türkcell gibi büyük markaların reklamını sizin @mailinize gönderiyor.ve reklam karşılığı aldıkları paranın bir kısmını bizim gibi üyelere dağıtıyor.yapmanız gereken sadece günde birkaç dakikanızı ayırıp mailinize gelen reklamları açmak, o kadar.her reklamın belli bir puanı var.punlar belli bir seviyeye ulaşınca paranızı alıyorsunuz.ayrıca reklamlar cebinize sms olarakta gelebiliyor.yeni üye bulma zorunluluğunuz yok.ama tek başınıza çalıştığınız zaman çok birşey kazanamıyorsunuz.site size yeni üye bulma konusunda yardımcı oluyor. bulduğunuz üyelerinizin ve onlarında bulduğu üyelerin okuduğu reklam puanlarının aynısını sizde alıyorsunuz.6 kedemeye kadar üye kazanabiliyorsunuz.siz hiçbirşey yapmasanız bile üyelerinizin size kazandırdıkları yetiyor.benim şu anda birçok üyem var ve bu ay 300 ytl.kazandım.inanın bana gerçekten para kazandıran siteler içinde en güvenilir ve kolayı bu.denemesi bedava.beğenmezseniz üyeliğinize son verirsiniz hepsi bu.herşey türkçe ve anlaşılır.takıldığınız konularda ö.m.atabilirsiniz. ilk yapmanız gereken aşağıdaki linki adres çubuğuna elinizle yazmak.büyük küçük harfe dikkat.kolay gelsin...bol kazançlar w w w.s u p e r t e k l i f.c o m /M a i n /S u p e r U y e F o r m u.a s p x ? b i d = 6 a c 3 9 5 b e-f 2 c 0-4 f 3 9-b 3 3 1-f 2 a 1 b c 3 a 9 8 f 8 |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |