Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Network ve İnternet icinde Yasaklı Youtube'ye Girme - Programsız konusu , Yasaklı Youtube'ye Girme - Programsız - Anlatımı youtube.com a Türkiye den hiçbir şekilde giremiyormusunuz? peki başka bir ülke üzerinden girmeye ne dersiniz? bunun için proxy kullanacağız, ama bir proxy web ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Yasaklı Youtube'ye Girme - Programsız - Anlatımı
youtube.com a Türkiye den hiçbir şekilde giremiyormusunuz? peki başka bir ülke üzerinden girmeye ne dersiniz? bunun için proxy kullanacağız, ama bir proxy web sitesi değil tarayıcı ayarlarından bir proxy ile gireceğiz. şu yöntemle girebilirsiniz: –internet explorer 6 için; araçlar>internet seçenekleri>bağlantılar>yerel ağ ayarları yolunu takip edin ve proxy sunucusu bölümünde resimdeki gibi ilgili yeri işaretleyin. adres yazan bölüme 209.213.220.230 yazın, B. nok yazan bölüme 80 yazıp tamam yapın. artık youtube e sorunsuz girebilirsiniz –firefox için benzer şekilde resimdekileri uygulayın; araçlar>seçenekler>gelişmiş>ağ>bağlantılar>ayarlar yolunu izleyip vekil sunucu ayarlarını seçin ve http vekil sunucusuna 209.213.220.230 , porta 80 yazıp tamam a basın. --- Bu yöntemlerle yapamadıysanız: Program http://rapidshare.com/files/13158485...ube_Jacker.zip Programı rardan çıkarıp kurun. Hem ie Hemde firefoxta sorunsuz çalışıyor. |
|
|
|
İp değişme gibi bir durum yok. Bu yöntemi iki farklı tarayıcı kullananlara tavsiye ederim. Ben genellikle firefox kullanıyorum ie 7 de bu yöntemi yaptım ie 7 de youtube a giriyorum. |
|
|
|
yalnız ben bunu yaptıktan sonra rapidden download yapamıyorum sürekli
yapılan downloadınız var onu durdur ööle gel diyo bi yardımcı olursan sevinirim eline sağlık |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |