Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Call Of Duty 4 Trainer indir

Oyun Hileleri A-H icinde Call Of Duty 4 Trainer indir konusu , Call Of Duty 4 Trainer indir Trainer ı açıp oyuna girdikten sonra aşağıdaki tuşlara basarak istediğiniz özelliği aktif edebilirsiniz: F1 ölümsüzlük F2 tek vuruşta öldürme F3 sınırsız cephane F4 süper ...

Geri git   Netindir > ..:: Oyun Arşivi & Games ::.. > Oyun Hileleri > Oyun Hileleri A-H

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 03-30-2008
2.Admin
Wink Call Of Duty 4 Trainer indir

Call Of Duty 4 Trainer indir

Trainer ı açıp oyuna girdikten sonra aşağıdaki tuşlara basarak istediğiniz özelliği aktif edebilirsiniz:
F1 ölümsüzlük
F2 tek vuruşta öldürme
F3 sınırsız cephane
F4 süper hedefleme
F5 hızlı save
F6 hızlı load
F7 süper hız
ayrıca bu bilgiler trainer açıp about ikonuna tıklayınca da karşınıza çıkıyor..page up ve page down tuşlarını kullanarak yardım ekranını kaydırabilirsiniz..
buradan:
http://rapidshare.com/files/10340152...-cod4.rar.html

#2 (permalink)  
Alt 04-05-2008
Yeni Üye

call of duty 4 harika bir oyun tavsiye ederim bilmiyodum sadece f1 f2 f3 f4 hile olduğunu baştan bi hile aktive etme yapıcakmıyız
  #3 (permalink)  
Alt 04-05-2008
Yeni Üye

trainermiş ama bende trainer çalışmıo nedense pc bi sorun var bilenlerin yardımını beklerim
  #4 (permalink)  
Alt 12-06-2008
Usta Üye
Standart Oyun Hileleri > Oyun Hileleri A-H > Call Of Duty 4 Trainer indir

Oyun Hileleri > Oyun Hileleri A-H > Call Of Duty 4 Trainer indir
  #5 (permalink)  
Alt 02-20-2009
Yeni Üye

çooooooooooook ğüzeel