Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Nfs Underground 2 Peugeot 106 Ve Opel Corsa Yaması indir

Oyun Yamaları İndir icinde Nfs Underground 2 Peugeot 106 Ve Opel Corsa Yaması indir konusu , Nfs Underground 2 Peugeot 106 Ve Opel Corsa Yaması indir Burdan 106 ve Corsa'yı içinde bulunduran dosyayı indirin: http://www.nfs-planet.de/nfs8_tools.php?lang=eng ZİP'li dosyanın içindeki ''EU'' yazılı klasörü masaüstünüze çıkartın. ''EU'' klasörünün içinde ...

Geri git   Netindir > ..:: Oyun Arşivi & Games ::.. > Oyun Arşivi ( Demo & Freeware ) > Oyun Yamaları İndir

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 04-02-2008
2.Admin

Burdan 106 ve Corsa'yı içinde bulunduran dosyayı indirin:

http://www.nfs-planet.de/nfs8_tools.php?lang=eng

ZİP'li dosyanın içindeki ''EU'' yazılı klasörü masaüstünüze çıkartın.
''EU'' klasörünün içinde ''CARS'' ve ''Saves'' adlı iki klasör var şimdi ilk önce arabaları kopyalıyalım.
masaüstüne çıkartmış olduğunuz ''CARS'' klasörünün içinde ''Peugeot 106 ve ''CORSA'' adlı iki klasör var bu iki klasörü
C:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Underground 2\CARS\altına kopyalıyoruz.
arabalarımız kopyaladık şimdi ''SAVES'' klasörünü halledelim bunu için ise ''SAVES'' klasörünün içideki ''106 ve CORSA'' klasörlerini.

C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızın Adı\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2\ buraya kopyalıyalım.
şimdi oyunu açalım ve başlangıçta karşımıza çıkıcak ekranda hangi araba ile oynamak istiyosak onu seçelim.
şimdi yukarıdaki manüden kariyer modunu seçelim ve burda '' Resume Carier '' var onu seçip devam edelim hayırlı olsun artık 0Km Modifiyeye Açık bi 106 Veya Corsa'nız var...

#2 (permalink)  
Alt 07-17-2008
Yeni Üye

saol işime yaradı tşkler
İSTEKLERİNİZ İÇİN : http://mustafatekeli.tr.gg
  #3 (permalink)  
Alt 11-28-2008
Yeni Üye

arkadaşım bilgisayarın adını seçiyorum kullanıcı user seçiyorum "Local Settings"i bulamıyorum noolur şunun yaerini söyleyin de yapiyim artık şu yamayı offf of!!!!!
  #4 (permalink)  
Alt 11-28-2008
2.Admin

Alıntı:
pırrrt´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım bilgisayarın adını seçiyorum kullanıcı user seçiyorum "Local Settings"i bulamıyorum noolur şunun yaerini söyleyin de yapiyim artık şu yamayı offf of!!!!!
C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Local Settings

#5 (permalink)  
Alt 12-23-2008
Yeni Üye

ya kardeş
bende de o lacal settings felan yokki olmassa nasıl yapıcam ?????*??????*