Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Oyun Yamaları İndir icinde Swat 4 türkçe yama konusu , Swat 4 türkçe yama oyunu %98 türkçe yapar http://rapidshare.com/files/43202806/Swat_4.rar...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
|
|
|
|
beylerbn şimdi anladım nsıl yapılcaaaanı baqın dinlein şimdi:
1)indirdiği swat 4 dosyasını açıyoruz 2)sierra dosyasınıda açıyoruz 3)sonra swat4 ün için de tekrar bir swat dosyası daha war ona da giriyoruz 4)en son artık content dosyasını da açıyoruz 5)ve oradaki tüm not defteri şeklin de ki dosyaları kopyalıyalıyoruz 6)daha sonra da sawat 4 oyunun kendi klasörüne girioz (yani program files te ki) 7)ordan da yine sierrayı geçip content e kadar gelip contenti açıoruz 8)sonrada kopyaladığımız dosyalarını conten tin içine kopyalıyooruz 9)tümüne ewet dioruz !0 oyunumuza giriyoruz ve türkçe yama ile tadını çıkartıyoruz kolay gelsin ya bn ilk bölümde takıldım ama adamları öldrdm uziyi de aldım ama şimdi naaapçamki? (AMA HERŞEYDEN ÖNCE YAMAYI DAHA İLK İNDİRİRKEN MASAÜSTÜNE İNDİRİN) ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|