Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Crysis Türkçe Yama indir

Oyun Yamaları İndir icinde Crysis Türkçe Yama indir konusu , Kardeş Ben 2 Partıda İndirdim. Default.lng, english.pak, english.lng ve _B0A185B331AD0F3EC10029FE33F7CFA9 Dosyalarını C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Localized Daki Dosyalarla Değiştidim Fakat Menü Grimsi Bir Tonda Adanın Üstünü Gezen Bir Tema İçinde Öyle Duruyor. ...

Geri git   Netindir > ..:: Oyun Arşivi & Games ::.. > Oyun Arşivi ( Demo & Freeware ) > Oyun Yamaları İndir

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #6 (permalink)  
Alt 02-16-2008
Yeni Üye

Kardeş Ben 2 Partıda İndirdim. Default.lng, english.pak, english.lng ve _B0A185B331AD0F3EC10029FE33F7CFA9 Dosyalarını C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Localized Daki Dosyalarla Değiştidim Fakat Menü Grimsi Bir Tonda Adanın Üstünü Gezen Bir Tema İçinde Öyle Duruyor. Yani Menü Ortalıkta Yok. 200 MB Lık Dosyayı Boşuna İndirmiş Olmamak İçin Nasıl Yapacağımı Anlatırmısın?????
  #7 (permalink)  
Alt 02-17-2008
Yeni Üye

ya arkadaşım ikinci link ölü galiba bi kontrol edermisin hevesimiz kursağımızda kalmasın
  #8 (permalink)  
Alt 02-17-2008
2.Admin

Alıntı:
kempes´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya arkadaşım ikinci link ölü galiba bi kontrol edermisin hevesimiz kursağımızda kalmasın
2.Link sağlam.

#9 (permalink)  
Alt 02-17-2008
Yeni Üye

dostum nasıl sağlam bende neden çıkmıyor
  #10 (permalink)  
Alt 02-17-2008
2.Admin

Alıntı:
kempes´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
dostum nasıl sağlam bende neden çıkmıyor
Ben de çalışıyor.

Seçenekler
Stil

Crysis Türkçe Yama indir

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:48 PM .