Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Crysis Türkçe Dil Paketi

Oyun Yamaları İndir icinde Crysis Türkçe Dil Paketi konusu , Crysis Türkçe Dil Paketi, Türkçe yama indir Evet biliyorsunuz ki Türk`lerin çıkarmış olduğu en başarılı oyunlardan Crysis oyununun Türkçe dil paketini hepiniz arıyorsunuzdur. Ben sizin yerinize aradım taradım buyrun burada.. ...

Geri git   Netindir > ..:: Oyun Arşivi & Games ::.. > Oyun Arşivi ( Demo & Freeware ) > Oyun Yamaları İndir

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-14-2008
2.Admin
Standart Crysis Türkçe Dil Paketi

Crysis Türkçe Dil Paketi, Türkçe yama indir

Evet biliyorsunuz ki Türk`lerin çıkarmış olduğu en başarılı oyunlardan Crysis oyununun Türkçe dil paketini hepiniz arıyorsunuzdur. Ben sizin yerinize aradım taradım buyrun burada.. Yazının devamına göz atabilirsiniz.
Arada yapılması gerekenler şunlar;

ilki eğer oyunu kurmadıysanız,dvd nin içeriğindeki dil dosyalarının arasına Turkish.cab dosyasını da ekleyin.
setup’a girin,cd keyi yazdıktan sonra custom seçeneğini tıklayıp Turkish deyip oyunu kurun….
ikinci alternatif ise oyunu kuranlar için; turkish.Ing dosyasının adını default.Ing olarak değiştirin ve diğer dosyalarla birlikte \Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Localized klasörüne atın,hepsi bu…

http://rs21.rapidshare.com/files/715...file.part1.rar
http://rs241.rapidshare.com/files/71...file.part2.rar

Rar şifresi : TAoD

#2 (permalink)  
Alt 02-26-2008
Yeni Üye

saol dostum eline sağlık
  #3 (permalink)  
Alt 03-07-2008
Yeni Üye

teşekkürler kardeş
  #4 (permalink)  
Alt 03-19-2008
Yeni Üye

adamım eyw. saolasın
  #5 (permalink)  
Alt 03-29-2008
Yeni Üye

SkyReader usta ellerin dert görmeye...

Seçenekler
Stil

Crysis Türkçe Dil Paketi

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:38 AM .