Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Photoshop icinde Sanal modifiye dersleri... Tüm dersler burada ! konusu , Altta Görmüş olduğunuz Bmw Marka Aracımıza Photoshop yardımıyla Sticker ekleyeceğiz. Beğendiğimiz stickerları netten buluyoruz ben bu etiket grubunu buldum Sonra sol tarafta bulunan araç çubuğundan işaretlemiş olduğum nesneyi seçiyoruz simgenin ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
||||
|
Altta Görmüş olduğunuz Focus Marka Aracımızı Photoshop yardımıyla kaput boyama yapacağız.
![]() Alttaki resimdeki gibi polygonal lasso tool nesnesini seçin.Ve aracın sadece ön kaputunu lasso tool ile çizin. ![]() ![]() Kaputu seçtikten sonra menüden image>adjustment>Desature'yi seçiyoruz Bu işlem sonucu aracımızın kaputunu renksiz hale getirmiş olduk ![]() Şimdi Kaputu siyah yapmak için menüden image>adjustment>Brightness/contrass'ı seçiyoruz yeni ekranda değerlerle oynayarak aracın kaput koyuluğunu belirliyoruz ve ok diyoruz. ![]() İşlemi tamamladık sonuç altta. ![]() vee bitti ![]()
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|