Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Ekran Koruyucusu Yapımı Program + Resimli Anlatım

Program Anlatımları icinde Ekran Koruyucusu Yapımı Program + Resimli Anlatım konusu , Ekran Koruyucusu Yapımı Program + Resimli Anlatım Ekran Koruyucusu Yapımı Photo Screensaver Maker V 4.8.8 DOWNLOAD http://www.zxmedia.com/photo2scr.exe RESİMLİ ANLATIM bu programla ekran koruyucunuzu uygulama biçiminde oluşturabilirsiniz. PROGRAMI açtığınızda karşınıza gelen ...

Geri git   Netindir > ..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::.. > Diğer Paylaşımlar > Program Anlatımları

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-28-2008
Far-Cry & Crysis
Cool Ekran Koruyucusu Yapımı Program + Resimli Anlatım

Ekran Koruyucusu Yapımı Program + Resimli Anlatım

Ekran Koruyucusu Yapımı Photo Screensaver Maker V 4.8.8

DOWNLOAD
http://www.zxmedia.com/photo2scr.exe

RESİMLİ ANLATIM
bu programla ekran koruyucunuzu uygulama biçiminde oluşturabilirsiniz.

PROGRAMI açtığınızda karşınıza gelen pencereden soldaki picture ı seçerek ekran koruyucusunda olmasını istediğimiz resimleri ekleriz.resim eklemek için ise sağdaki + işaretine basarak ekleriz

ekran koruyucunuza effect eklemek için effects kısmına giriyoruz.burada yazılı olanalar effect çeşitleri olup tik konulmuş olan effectler sırasıyla ekran koruyucunuzu effect verecektir

bu general kısmından yapacağınız ekran koruyucu suna (exe) isminizi emailinizi ekleyebilirsiniz.

ekran koruyucunuza müzik eklemek istiyorsanız yine soldaki menüden music seçiyoruz.çalmasını istediğiniz müziği de soldaki + işaretinden ekleyebilirsiniz.

ekran koruyucunuz hazır olduğunda make SCR e basarak exe dosyasını oluşturursunuz.eğer ekran koruyucunuzu onizlemek isterseniz prewiev a basın .
hepsi bu kadar daha sonra oluşturduğunuz dosyaya giderek onu kurabilirsiniz.

çift tıkladığınızda gelen bu pencereden install diyerek ve ardından gelen pencerelerde tamam ı tıklayarak ekran koruyucunuzu bilgisayarınıza yuklebilirsiniz.

#2 (permalink)  
Alt 12-05-2008
Usta Üye
Standart Program Anlatımları > Ekran Koruyucusu Yapımı Program + Resimli Anlatım

Program Anlatımları > Ekran Koruyucusu Yapımı Program + Resimli Anlatım
  #3 (permalink)  
Alt 03-07-2009
Yeni Üye

ALLAH RAZI OLSUN abi ellerine sağlık

abi dedim ama ??? yanlışsa kusura bakmayın sonradan geldi aklıma hakkınızı helal edin ;=)