Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Program Anlatımları icinde Video'dan Sesi Mp3 Olarak Ayırmak (Resimli Anlatım) konusu , Video'dan Sesi Mp3 Olarak Ayırmak (Resimli Anlatım) Elimizdeki bir video'dan sesi ayırmak için anlatacağım adımları teker teker resimler yardımı ile uygulayalım.! ...tıkla indir... Programı indirip kurduğumuzda açılışta aşağıdaki görüntü karşımıza ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Video'dan Sesi Mp3 Olarak Ayırmak (Resimli Anlatım) Elimizdeki bir video'dan sesi ayırmak için anlatacağım adımları teker teker resimler yardımı ile uygulayalım.! ...tıkla indir... Programı indirip kurduğumuzda açılışta aşağıdaki görüntü karşımıza çıkacak. Gösterdiğim yere basarak sesini ayırmak istediğimiz Video'yu seçiyoruz. ![]() Video'yu seçtikten sonra Start tuşuna basacağız.Ancak basmadan önce ayıracağımız sesi istediğimiz yere kayıt etmek istiyorsam Adım 2 ile gösterdiğim yerden gerçekleştirebiliriz. ![]() Start tuşuna bastığımızda ayırma işlemi gerçekleşiyor. ![]() İşlemimiz başarı ile gerçekleşmiştir. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |