Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Driver'ını Bulamadığınız Aygıt Kalmasın (Resimli Anlatım)

Program Anlatımları icinde Driver'ını Bulamadığınız Aygıt Kalmasın (Resimli Anlatım) konusu , Driver Genius Proffessional Edition 2006 İlk Önce Bilgisayar İsmimizin Bulunduğu Kutucuğa "TİCK" atıyoruz. Update Dedikten Sonra Hangi [center] Program tam yüklenmemiş İse İsmimizin Altında çıkacakatır. Aygıtını Ararken 1 kaç Dakika ...

Geri git   Netindir > ..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::.. > Diğer Paylaşımlar > Program Anlatımları

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 05-25-2008
Banned
Standart Driver'ını Bulamadığınız Aygıt Kalmasın (Resimli Anlatım)

Driver Genius Proffessional Edition 2006

İlk Önce Bilgisayar İsmimizin Bulunduğu Kutucuğa "TİCK" atıyoruz.

Update Dedikten Sonra Hangi [center]Program tam yüklenmemiş İse İsmimizin Altında çıkacakatır.

Aygıtını Ararken 1 kaç Dakika Bekliyeceksiniz.

Resimde Görüldüğü Gibi bende Realtek aygıtı Tam Yüklenmemiş.Tam Yüklemek İçin Sağ Altta Bulunan DOWNLOAD DRİVER Butonuna tıklıyoruz.

Sonra ; DOWNLOAD BY IE Tıklayıp İstediğiniz Linklerden Birine Tıklayarak Dosyanızı Download Edebilirsiniz.

NOT SADECE İNTERNET KULLANCIILARI İÇİN GEÇERLİDİR.

http//www.qwerks.com/download/6776/drvgenpro.exe

#2 (permalink)  
Alt 05-25-2008
Üye
Standart olmuyo

kardeş link ölümü bende olmuyo