Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Neroda İmage Alma

Program Anlatımları icinde Neroda İmage Alma konusu , Neroda İmage Alma CD KULLANMAYA SON!!! Bi arkadaş istemişti bende herkes baksın diye konu açmaya karar verdim.Neroda image almak için; İmageni almak istediğimiz CDyi takıyoruz.Sonra Nero Express programını açıyoruz.Açılan ekranda ...

Geri git   Netindir > ..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::.. > Diğer Paylaşımlar > Program Anlatımları

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 05-28-2008
Usta Üye
Standart Neroda İmage Alma

Neroda İmage Alma

CD KULLANMAYA SON!!!

Bi arkadaş istemişti bende herkes baksın diye konu açmaya karar verdim.Neroda image almak için;
İmageni almak istediğimiz CDyi takıyoruz.Sonra Nero Express programını açıyoruz.Açılan ekranda alttaki simgelerden ayrıntları tıklıyoruz ve kayıtları kaydete basıyoruz.

Burdan CD veya DVD RWmizi seçiyoruz ve tamam'a basıyoruz.Sonra imagemizi neroyla kullanacağımız için nrg uzantılı olanı seçiyoruz ve başlata basıp kalıp dosyamızı oluşturuyoruz.

Şimdi sıra geldi bunları nasıl kullanacağımıza.Nerodaki Nero İmage Drive adlı programı çalıştırıyoruz.Eğer daha önce açmadıysanız bir etkinleştirme mesajı alacaksınız.Programı etkinleştirdikten sonra programda ayarlar sekmesinde hayalet sürücleri etkinletiriyoruz(bu işlem biraz vakit alabilir) Sonra sekmelerden ilk sürücüye tıklıyoruz ve kalıp dosyasını o sürücüye yüklüyoruz.Herşey bu kadar bir ikinci image yüklemek isterseniz ikinci sürücüyüde etknleştirebilirsiniz.Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.Kolay gelsin