Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

RapidShare Sınırsız İndirme [FireFoX] Ayrıntılı Resimnli..

Program Anlatımları icinde RapidShare Sınırsız İndirme [FireFoX] Ayrıntılı Resimnli.. konusu , RapidShare Sınırsız İndirme [FireFoX] Ayrıntılı Resimnli.. Bir çok yöntem mevcut index de var zaten. Şimdi Firefox tabanlı olarak sizlere bir yöntemde benden.. Sizde download delisiyseniz bayılacaksınız...Bu Yöntem İle Rapidshare den ...

Geri git   Netindir >
..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::..
> Diğer Paylaşımlar > Program Anlatımları

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 06-11-2007
Far-Cry & Crysis

Thumbs up RapidShare Sınırsız İndirme [FireFoX] Ayrıntılı Resimnli..

RapidShare Sınırsız İndirme [FireFoX] Ayrıntılı Resimnli..

Bir çok yöntem mevcut index de var zaten.
Şimdi Firefox tabanlı olarak sizlere bir yöntemde benden..
Sizde download delisiyseniz bayılacaksınız...Bu Yöntem İle Rapidshare den İstediğim Kadar , Sınırsız ve Hatta Aynı Anda İstediğim Kadar Dosya İndiriyorum..

İlk olarak Firefox un Flashgot eklentisini indircez tabii bu sayede Flashgetle bagintili olarak çalişmaktadir.

Ne Gerek War derseniz inen dosyalar daha saglam geliyor normal indirmekten %75 hiz ve saglamlik alirsiniz.
İlk olarak mozillayi açin.

1. Araçlardan / Eklentileri şeçin

2.Aşagidaki gibi pencere gelicek eger sizde i eklenti yoksa içi boş olucaktir.
hemen eklenti indir deyin.

3.Açilan sayfada hemen üst tarafta FlashGot eklentisi var tıklayin ve download sayfasina gecin

4.Şimdi install Now tıklalım.

5.Şimdi Kur diyerek devam ediyoruz. Ve kurulmasını bekliyoruz..

Zaten dosya ufak oldugundan hizli kuracaktir. bunlari yaptiktan sonra eklenti penceremize 2.resimdekinde Flashgot eklentisi olucaktir.Böylelikle Flashgot’u kurmus olduk.

Not: Proxy eklentisini kurmadan once sizlere saglam bi Proxy sitesi veriyorum

http://www.proxydrom.com/index.php?menu=1

Burdaki Anonproxy Listesindekileri kopyalayin ve Masaüstünde birtane metin belgesi açin ve hepsini içine atin kaydedin ve çıkın.

Şimdi sira Proxy eklentisinde

hemen alttaki siteye girin ve SwitchProxy eklentisini yukarda aynı yaptigimiz gibi kuralim.

https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=125

eger hatasiz bunlari yaptiysak iki eklentide o pencerede olucaktir.

Firefox’u kapatip tekrar acin.

Sira geldi proxyleri nasil mozillaya ekliycez?? .

1. Proxy eklentisini kurduktan sonra Yeşille işaretledigim alan gelicek.
kirmizi işaretledim add tıklayin.

2. Hemen ardindan bu kucuk pencere gelicek burda Anonymous secenegini işaretleyin ve next diyin

3.Büyük bi pencere geldi.
  • siradaki proxy eklentimize bir isim verelim kafaniza gore takilin?
  • siradaki Browse diyiosunuz ve metin belgesi halindeki hazirlanmiş içi proxylerle dolu metin belgesini secicez.
  • metin belgesini sectikten sonra Load diyin ve biraz bekleyin proxy listesi aşagida eklenecektir.
  • Burda proxy’lerin kalma süresi ben 300 yaptim buda size kalmiş ama cok azda yapmayin.
  • En son olarakta SAve diyosunuz işlem tamam.
4.mozillayi tekrar kapatin acin ilk olarak kızmızı işaretledim yerde NONE yazicak hemen ona tiklayin ve ismini verdiginizi seçin. proxyler hemen devreye gircektir
Resmi Büyütmek İçin Tıklayınız

eger sayfa açilmassa yada rapidshare süre olayi arz ederse hemen apply tusuna basin yeni proxy devreye girsin.

Not: bazi dosyalar eksik geliyor. flashgot eklentisini kurarsaniz sorun olmaz. bu eklenti yinede size kalmiş.

Örnek Bir Resim...

Resmi Büyütmek İçin Tıklayınız

Gördüğünüz gibi artık kotalırın sınırlarını zorlayabilir yada sınırsınız keyfini çıkarabilirisniz. [Alıntı kısımlar mevcuttur]

#2 (permalink)  
Alt 11-04-2007
Yeni Üye

dostum güzel anlatmışsın ama resimler yok.bi zahmet resimlere bakabilirmisn
  #3 (permalink)  
Alt 11-05-2007
V0L UP
Thumbs up RapidShare Sınırsız İndirme [FireFoX] Ayrıntılı Resimnli..

İlk olarak Firefox un Flashgot eklentisini indircez tabii bu sayede Flashgetle bagintili olarak çalişmaktadir.

Ne Gerek War derseniz inen dosyalar daha saglam geliyor normal indirmekten %75 hiz ve saglamlik alirsiniz.

İlk olarak mozillayi açin.

1. Araçlardan / Eklentileri şeçin

2.Aşagidaki gibi pencere gelicek eger sizde i eklenti yoksa içi boş olucaktir.
hemen eklenti indir deyin.

3.Açilan sayfada hemen üst tarafta FlashGot eklentisi var tıklayin ve download sayfasina gecin

4.Hemen install.now diyin

5.Ardindan �imdi kur butonuna basin yada install now

Zaten dosya ufak oldugundan hizli kuracaktir. bunlari yaptiktan sonra eklenti penceremize 2.resimdekinde Flashgot eklentisi olucaktir.Böylelikle Flashgot'u kurmus olduk.

Not: Proxy eklentisini kurmadan once sizlere saglam bi Proxy sitesi veriyorum

http://www.proxydrom.com/index.php?menu=1

Burdaki Anonproxy Listesindekileri kopyalayin ve Masaüstünde birtane metin belgesi açin ve hepsini içine atin kaydedin ve çıkın.

şimdi sira Proxy eklentisinde

hemen alttaki siteye girin ve SwitchProxy eklentisini yukarda aynı yaptigimiz gibi kuralim.

https://addons.mozilla.org/extension...nfo.php?id=125

eger hatasiz bunlari yaptiysak iki eklentide o pencerede olucaktir.

Firefox'u kapatip tekrar acin.

Sira geldi proxyleri nasil mozillaya ekliycez?? .

1. Proxy eklentisini kurduktan sonra Yeşille işaretledigim alan gelicek.
kirmizi işaretledim add tıklayin.

2. Hemen ardindan bu kucuk pencere gelicek burda Anonymous secenegini işaretleyin ve next diyin

3.Büyük bi pencere geldi.
-----1. siradaki proxy eklentimize bir isim verelim kafaniza gore takilin?
-----2.siradaki Browse diyiosunuz ve metin belgesi halindeki hazirlanmiş içi proxylerle dolu metin belgesini secicez.
-----3. metin belgesini sectikten sonra Load diyin ve biraz bekleyin proxy listesi aşagida eklenecektir.
-----4. Burda proxy'lerin kalma süresi ben 300 yaptim buda size kalmiş ama cok azda yapmayin.
-----5.En son olarakta SAve diyosunuz işlem tamam.

4.mozillayi tekrar kapatin acin ilk olarak kızmızı işaretledim yerde NONE yazicak hemen ona tiklayin ve ismini verdiginizi seçin. proxyler hemen devreye gircektir.

eger sayfa açilmassa yada rapidshare süre olayi arz ederse hemen apply tusuna basin yeni proxy devreye girsin.

rapidde ben en fazla 10. proxyde dosyayi indiriyorum. bazen 2.dede olabiliyor.

boyle boyle rapidin kökünü kazarsiniz.

Not: bazi dosyalar eksik geliyor. flashgot eklentisini kurarsaniz sorun olmaz. bu eklenti yinede size kalmiş.

Örnek olarak ben size bi resim atayim.
ayni anda 3 dosya iniyor rapidshareden bu arada inen oyun NFS Most wanted suanda 50deyim 3er 3er cekiyorum

#4 (permalink)  
Alt 03-11-2008
Yeni Üye

peki hocam 3 tane indirme olayını nası yapcaaz . sırayla rapidden indirince 3 tane alcak mı yani yoksa başka türlümü?

bide bu soldaki menuden anonproxy i tıkladıgımızda yeni başlıklar cıkıyor . not defterine koyulcak bişe bulamadım ben .. rresimle gösterirmisn ?
  #5 (permalink)  
Alt 03-12-2008
Yeni Üye

Abicim Didiklerini Yaptık 100 Mb Dosyayı Hemencik Indirdi Ama 4 Kb Gösteriyor. Teşekkür Ediyoruz Biz Arkadaşlar Olarak. Bizi Aydınlatırsanız Sevinçten ölürüz Saygılar Bizden Fatih Mücahit Kangigiller