Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Advanced WindowsCare Pro v2.5.0.908

Program İndir A-B icinde Advanced WindowsCare Pro v2.5.0.908 konusu , Advanced WindowsCare Pro v2.7.2 indir download Tanıtım : Bilgisayarınız için artık yavaşlama, donma ve çökme sorunları bitti. Windows'unuzu 1 tıklamayla tamir edin ve koruyun. Advanced WindowsCare, diğer araçlar gibi sadece ...

Geri git   Netindir > ..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::.. > Program Arşivi (Demo & Freeware) > Program İndir A-B

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 06-15-2007
SeoManiA
Thumbs up Advanced WindowsCare Pro v2.5.0.908

Advanced WindowsCare Pro v2.7.2 indir download

Tanıtım
:
Bilgisayarınız için artık yavaşlama, donma ve çökme sorunları bitti. Windows'unuzu 1 tıklamayla tamir edin ve koruyun. Advanced WindowsCare, diğer araçlar gibi sadece kayıt defteri temizliği yapmaz. Sisteminizi doğrudan inceler ve sorun çıkaran engellerin tamamını düzeltir. Novel sistem teknolojisi sayesinde Advanced WindowsCare, bilgisayarınızın daha hızlı, daha stabil olmasını sağlar.

Faydaları
Sürekli, otomatik olarak ve sessizce arkaplanda çalışır. Kendini otomatik olarak günceller. Kolay kullanımıyla işlemlerinizi rahatça yapabilirsiniz.

Bilgisayarınızı Korur
Casus yazılımlar için bilgisayarınızı tarar ve siler. Casus yazılımların sisteminize yüklenmesine izin vermez. Bilgisayar aktivitesi geçmişini temizler.

Bakım - Onarım Yapar
Geçersiz kayıt defteri girişleri için tarama yapar ve düzeltir. Sistem konfigürasyonunu gerekirse tamir eder. Geçersiz başlangıç nesnelerini siler.

Performansını Artırır
Gereksiz dosyalar için tarama yapar ve temizler. İnternet ve ağ hızını arttırır.

Yardım ve Destek
Ne zaman ihtiyacınız olursa (365 x 7/24) etkili yardım sağlar. Güncellemeler ve yükseltmeleri innDirebilirsiniz.

Ek olarak.
Ekstra yardımcı araçlar bulunmaktadır. Sistemizin tüm donanımına ait detaylı bilgileri de bulabilirsiniz.

Windows Vista ve Windows Server desteği hakkında
Advanced WindowsCare'i Windows Vista ve Windows Server için güncelleme çalışmaları devam etmektedir. Daha fazla bilgi için üretici bültenine abone olabilirsiniz.

Yenilikler
# Windows Vista uyumluluğu
# "Registry Scan" fonksiyonu güçlendirilidi.

Download : İndir
http://dw.com.com/redir?edId=3&siteI...3Ddl-AdvancedW

#2 (permalink)  
Alt 02-01-2008
Yeni Üye

kardeş bu ling ölmüş yenilersen sevinirim
  #3 (permalink)  
Alt 02-01-2008
Far-Cry & Crysis
Standart Advanced Windows Care Pro 2.2.1.710

Alıntı:
oflunuman61´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeş bu ling ölmüş yenilersen sevinirim

Advanced Windows Care Pro 2.2.1.710

http://www.iobit.com/files/AWCPro.exe
  #4 (permalink)  
Alt 02-05-2008
Yeni Üye

saol cok gusel bir program herkese tavsiye ederim benim pc hızlandı, donukluk olmuyor artık