Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Program İndir A-B icinde BitSpirit 3.3.2.115 indir konusu , BitSpirit 3.3.2.115 indir Tanıtım: BitSpirit güçlü ve kullanıcıya özel birçok özelleştirme seçeneği sunan bir BitTorrent istemcisidir. Programın desteklediği bazı özellikler: . Kaşe Mekanizması . Yüksek Hız . Güçlü dosya Yönetimi ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
BitSpirit 3.3.2.115 indir Tanıtım: BitSpirit güçlü ve kullanıcıya özel birçok özelleştirme seçeneği sunan bir BitTorrent istemcisidir. Programın desteklediği bazı özellikler: . Kaşe Mekanizması . Yüksek Hız . Güçlü dosya Yönetimi . Çok Sayıda Düzenlenebilir Kayıt Seçeneği . IE içine Entegre Olabilme Özelliği . Sık Kullanılanlar Desteği . Pano Engelleyicisi . HTTP/SOCKS4/5 proxy desteği . Gzip veri sıkıştırması . UPnP kapı adresleme desteği . Oldukça yüksek hız ve dosyalara devam edebilme özelliği . Kolay Kullanıcı Arabirimi Bu sürümde eklenen özellikler: * 10M-100Mbps indirme/yükleme hızlarındaki düzeltmeler * Başlangıç düzeltmesi * Windows 98'deki sorunların giderilmesi * IP görüntüleyicisi * Daha az işlemci kullanımı * Daha stabil İşlemci & Hafıza kullanımı * Birçok hata düzeltmesi * Yeni dil eklentileri Homepage - http://www.167bt.com/intl/ Size: 2.37 MB Download |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|