Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

BS Player 2.27.958 İndir Download

Program İndir A-B icinde BS Player 2.27.958 İndir Download konusu , BS Player 2.27.958 İndir Download Tanıtım: BSPlayer başarılı bir medya oynatıcı programıdır. Windows medya oynatıcısına güzel bir alternatif olabilecek bu program, artık benzerlerinden çok daha hızlı ve profesyonel. Program tüm ...

Geri git   Netindir > ..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::.. > Program Arşivi (Demo & Freeware) > Program İndir A-B

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 05-06-2008
V0L UP

Tanıtım:
BSPlayer başarılı bir medya oynatıcı programıdır. Windows medya oynatıcısına güzel bir alternatif olabilecek bu program, artık benzerlerinden çok daha hızlı ve profesyonel. Program tüm çözücüleri etkin biçimde kullanabiliyor, alt yazı desteği ve çoklu hoparlör kipi ile de DVD dahil tüm medya biçimlerini okuyabiliyor. Kullanımda veya innDirilmekte olan dosyaları da oynatabilen bu program, Winamp eklentilerini de kullanabiliyor.

Program adware (reklam yazılımı) ile birlikte kurulmaktadır....İyi bir tarama yapmalısınız...