Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Address Flipper - Ücretsiz Adres Kayıt Programı İndir

Program İndir A-B icinde Address Flipper - Ücretsiz Adres Kayıt Programı İndir konusu , Address Flipper Download - Ücretsiz Adres Kayıt Programı İndir Sürüm : 2.42 Boyut : 959 Kb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Üretici ...

Geri git   Netindir > ..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::.. > Program Arşivi (Demo & Freeware) > Program İndir A-B

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 09-24-2008
SeoManiA
Standart Address Flipper - Ücretsiz Adres Kayıt Programı İndir

Address Flipper Download - Ücretsiz Adres Kayıt Programı İndir

Sürüm : 2.42
Boyut : 959 Kb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)
Üretici Firma : Moonchild Productions

»»» Programı indir «««

Tanıtım:
Address Flipper, arkadaşlarınızın ya da tanıdıklarınızın adreslerini bilgisayarınızda tutabileceğiniz, kayıt edebileceğiniz kullanışlı bir programdır. İsim, soyisim, telefon, elektronik posta, şehir, ülke, adres gibi bir çok ayrıntıyı girebildiğiniz bir yazılım. Yazılımın kullanılışı ve arayüzü oldukça basit.

Address Flipper yazılımını kullanmak için kayıt yapılacak her türlü alanı doldurduktan sonra kaydı ilk kez giriyorsanız "Add New" tuşuna basarak yeni kayıt oluşturabilirsiniz. Girdiğiniz kaydı yeniliyorsanız "Update" tuşuna basarak kaydı yenileyebilirsiniz. Herhangi bir kişiyi bulmak için yazılımın altında bulunan harflere tıklayarak ya da ismi girerek bulabilirsiniz. Kayıtlar arasında dolaşmak için ileri-geri tuşları da bulunmaktadır, bu seçenekler sayesinde kayıtların arasında kaybolmadan kolayca adres bilgilerine ulaşabilirsiniz.