Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Blender 2.45 RC2 for Windows

Program İndir A-B icinde Blender 2.45 RC2 for Windows konusu , Blender 2.45 RC2 for Windows indir download Tanıtım : Blender , profesyoneller için 3 boyutlu model ve animasyonlar yapabileceğiniz paketler içerir. Programın becerileri çok fazla. Örneğin: Nesne sistemleriyle gerçeğe benzeyen ...

Geri git   Netindir > ..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::.. > Program Arşivi (Demo & Freeware) > Program İndir A-B

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 08-03-2007
Far-Cry & Crysis
Smile Blender 2.45 RC2 for Windows

Blender 2.45 RC2 for Windows indir download

Tanıtım:

Blender , profesyoneller için 3 boyutlu model ve animasyonlar yapabileceğiniz paketler içerir. Programın becerileri çok fazla. Örneğin: Nesne sistemleriyle gerçeğe benzeyen nesneler yapabilirsiniz. Deformasyon sistemi mevcuttur, yapacağınız işin ilk önce iskeletini oluşturmanıza yardımcı olur. 3 boyutlu canlandırma yapabilirsiniz. Daha saymakla bitmeyecek kadar çok muhteşem özellikleri ile Blender programını kaçırmayın

Size: 7.69 MB

=== Blender 2.44 for Windows - Final ===

Use Right-click on download and "Save Target as..."

#2 (permalink)  
Alt 10-04-2008
Özel Üye

Progtamın son versionu : Blender 2.48 RC1

Blender ile 3 Boyutlu Modelleme

:: Blender 2.48 RC1'i indirmek için tıklayın.
(karşınıza çıkacak sayfada işletim sisteminizi seçiniz ve indirinn)

3 boyutlu modellemeler yaparak hayallerinizi ekrana dökmek istiyorsanız, ilk aklınıza gelen yazılımlar sizi korkutabilir. Hem pahalı hem de kullanması zor olan bu yazılımların aksine Blender, ücretsiz ve yüksek performanslı bir modelleme programı.