Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

AVI Trimmer 1.5

Program İndir A-B icinde AVI Trimmer 1.5 konusu , AVI Trimmer 1.5 indir download Tanıtım: SolveigMM AVI Trimmer, AVI dosyalarının kalitesini düşürmeden, herhangi bir yerinden kesmeye yarayan, kullanışlı bir araçtır. Kesme işlemi, çözümlemeye gerek duymadığından, çok hızlı yapılmaktadır. Özellikler: ...

Geri git   Netindir > ..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::.. > Program Arşivi (Demo & Freeware) > Program İndir A-B

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 08-29-2007
Far-Cry & Crysis
Smile AVI Trimmer 1.5

AVI Trimmer 1.5 indir download

Tanıtım:
SolveigMM AVI Trimmer, AVI dosyalarının kalitesini düşürmeden, herhangi bir yerinden kesmeye yarayan, kullanışlı bir araçtır. Kesme işlemi, çözümlemeye gerek duymadığından, çok hızlı yapılmaktadır.

Özellikler:
Kesme motoru, COM nesnesi olarak sunulmuştur.
Birçok video dosyasını destekler.(DV, XviD, DivX, 3ivX, MPEG-4 ve benzeri)
Birçok ses dosyasını destekler. (MPEG-1, MPEG-2 layer 2,3, AC3 ve benzeri)
VBR biçiminde sese sahip AVI dosyalarını, senkronize kaybı olmadan kesebilme özelliği vardır.
2 ve 4 GB'tan büyük AVI dosyalarını destekler.
OpenDML AVI dosya biçimini destekler.
DV AVI biçimini destekler.

Not: Bir AVI dosyasından, birkaç bölüm kesmeye sadece bir kez izin veriliyor.
Ücretsiz (Freeware)