Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Program İndir A-B icinde AVI Trimmer 1.5 konusu , AVI Trimmer 1.5 indir download Tanıtım: SolveigMM AVI Trimmer, AVI dosyalarının kalitesini düşürmeden, herhangi bir yerinden kesmeye yarayan, kullanışlı bir araçtır. Kesme işlemi, çözümlemeye gerek duymadığından, çok hızlı yapılmaktadır. Özellikler: ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
AVI Trimmer 1.5 indir download ![]() Tanıtım: SolveigMM AVI Trimmer, AVI dosyalarının kalitesini düşürmeden, herhangi bir yerinden kesmeye yarayan, kullanışlı bir araçtır. Kesme işlemi, çözümlemeye gerek duymadığından, çok hızlı yapılmaktadır. Özellikler: Kesme motoru, COM nesnesi olarak sunulmuştur. Birçok video dosyasını destekler.(DV, XviD, DivX, 3ivX, MPEG-4 ve benzeri) Birçok ses dosyasını destekler. (MPEG-1, MPEG-2 layer 2,3, AC3 ve benzeri) VBR biçiminde sese sahip AVI dosyalarını, senkronize kaybı olmadan kesebilme özelliği vardır. 2 ve 4 GB'tan büyük AVI dosyalarını destekler. OpenDML AVI dosya biçimini destekler. DV AVI biçimini destekler. Not: Bir AVI dosyasından, birkaç bölüm kesmeye sadece bir kez izin veriliyor. Ücretsiz (Freeware) |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|