Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Animated Banner Maker for GIF V1.6

Program İndir A-B icinde Animated Banner Maker for GIF V1.6 konusu , Animated Banner Maker for GIF V1.6 indir download Tanıtım: Bu program ile kolay, eğlenceli bannerlar hazırlayabilirsiniz. Programda 331 hazır template bulunmaktadır. Bu templatelerden birini seçerek bannerınızı oluşturuyorsunuz. İsterseniz arka plana ...

Geri git   Netindir > ..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::.. > Program Arşivi (Demo & Freeware) > Program İndir A-B

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 10-23-2007
SeoManiA
Smile Animated Banner Maker for GIF V1.6

Animated Banner Maker for GIF V1.6 indir download

Tanıtım:
Bu program ile kolay, eğlenceli bannerlar hazırlayabilirsiniz. Programda 331 hazır template bulunmaktadır. Bu templatelerden birini seçerek bannerınızı oluşturuyorsunuz. İsterseniz arka plana resim koyabilir, yazı efekti uygulayabilirsiniz. Program oldukça kolay ve kullanışlıdır. Eksi yönü ise bannerlarda ''Animated Banner Baker Unregistered'', yani banner maker kayıtlı değil yazısının çıkmasıdır
.

Animated Banner Maker for GIF is the excellence banner maker and banner design tool, where you can create your own professional-looking animated banner in just minutes. When you have completed the banner, just save it as a GIF and add it to your Web site. No skill need, Animated Banner Maker for GIF is very easy to use. The software provided more than 330 animated GIF templates, you just need to change the size, background, MovieClip position, text and text effect.

Download : İndir

#2 (permalink)  
Alt 05-16-2008
Yeni Üye

teşekkürlerrrrrr