Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Cache View v2.8.04

Program İndir C-D icinde Cache View v2.8.04 konusu , Cache View v2.8.05 İndir download Tanıtım: Cache View ile tarayıcınızın cache'ini (önbellek) kolayca kontrol edin!.. Cache, yani önbellek; bir bilginin tekrar ulaşılmak istenmesi durumunda kolayca erişilmesini sağlayan, o dosyaların kopyalarının ...

Geri git   Netindir >
..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::..
> Program Arşivi (Demo & Freeware) > Program İndir C-D

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 06-22-2007
Far-Cry & Crysis

Thumbs up Cache View v2.8.04

Cache View v2.8.05 İndir download

Tanıtım:
Cache View ile tarayıcınızın cache'ini (önbellek) kolayca kontrol edin!..

Cache, yani önbellek; bir bilginin tekrar ulaşılmak istenmesi durumunda kolayca erişilmesini sağlayan, o dosyaların kopyalarının saklandığı bölgedir.

Cache View programı sayesinde önbelleğinize kopyalanan dosyalar hakkında bilgi alabilirsiniz. Program, önbellekteki dosyaları orijinal ismiyle ve adresiyle birlikte görüntülemenizi sağlar. Bunun yanında; dosyaların linki, önbelleğe alınan dosya adı, boyutu, MIME tipi, son düzenlendiği tarihi, dosyanın indirildiği tarih ve son kullanıldığı tarih vs bilgilerini size sunar.

Ayrıca önbelleğe alınan dosyaların ve ziyaret edilen web sitelerinin listesini CSV dosyası olarak kaydedebilir.

Mirror 1: Download Cache View
Version: 2.8.05
Size: 1.5 Mb

Mirror 2: Download Cache View
Version: 2.8.05
Size: 1.5 Mb