Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Digital MediaRescue Pro v4.5.165 - Türkçe

Program İndir C-D icinde Digital MediaRescue Pro v4.5.165 - Türkçe konusu , Tanıtım : MediaRescue Pro, çoklu ortamda kayıp verilerinizi kurtarmaya yarayan bir programdır. SmartMedia kartlarındaki, MultiMedia kartlarındaki(MMC), güvenli dijital kartlardaki(SD), parmak belleklerdeki, CD/DVD disklerindeki, IBM mikro sürücülerindeki, sabit disk sürücülerindeki, disketlerdeki ...

Geri git   Netindir >
..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::..
> Program Arşivi (Demo & Freeware) > Program İndir C-D

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 07-10-2007
Usta Üye

Standart Digital MediaRescue Pro v4.5.165 - Türkçe

Tanıtım:
MediaRescue Pro, çoklu ortamda kayıp verilerinizi kurtarmaya yarayan bir programdır. SmartMedia kartlarındaki, MultiMedia kartlarındaki(MMC), güvenli dijital kartlardaki(SD), parmak belleklerdeki, CD/DVD disklerindeki, IBM mikro sürücülerindeki, sabit disk sürücülerindeki, disketlerdeki verileri kurtarır.

Özellikleri:
# Kolay kullanımlı sihirbaz arayüz
# Tüm dijital aygıtlarla ve kart okuyucularla çalışma
# Bozulan medyalardan kurtarma yapma
# Formatlanan medyadan kurtarma yapma
# Silinen ve bozulan dosyaları kurtarma

Yazılımın kurtarabileceği dosya türleri;
# GIF (.gif) # Bitmap (.bmp) # JPEG (.jpg, .jpeg) # PNG (.png) # Corel Draw (.cdr) # Windows Metafile (.wmf) # Gerçek Yazı Tipleri (.ttf) # PaintShop Pro (.psp) # Photoshop (.psd) # Postscript (.eps) # Tagged (.tiff) # Simge Dosyası (.ico) # AIFF Sesi (.aif) # MP3 (.mp3) # MIDI (.mid, .midi, .rma) # Real Media (.rm, .ra) # Wave (.wav) # Creative Voice File (.voc) # Audio Visual Research (.avr) # AU Sesi (.au) # AVI (.avi) # Windows Media (.asf, .wmv, .wma, .wm)
# MPEG (.mpg, .mpe, .mpeg) # QuickTime Filmleri (.mov)

Digital MediaRescue Professional recovers lost data from a whole host of multimedia devices - from digital cameras, audio recorders, MP3 WMA players to PDAs and mobile phones. The program supports Hard Drives, CompactFlash cards (type I/II), IBM Microdrives, SmartMedia cards, MultiMedia cards (MMCs), Secure Digital (SD) cards, Memory Sticks and any other storage devices, with the addition of wide-range file format support: JPEG, AVI, MOV, MP3, WMA, WAV,

http://www.objectrescue.com/download...epro_setup.exe

Size - 2.50 Mb

#2 (permalink)  
Alt 03-06-2008
Yeni Üye

yapamadım kardeş ya
kod geçerli değil diyo
  #3 (permalink)  
Alt 05-02-2008
2.Admin

Link Güncellendi.