Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Directory Opus indir

Program İndir C-D icinde Directory Opus indir konusu , Download Directory Opus 9.1 indir download Tanıtım: Eksiksiz bir dosya yöneticisi! Directory Opus, uzun yıllardan beri piyasada bulunan ve kendini kanıtlamış bir dosya yönetim yazılımı. İsterseniz Windows gezgininin de yerini ...

Geri git   Netindir >
..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::..
> Program Arşivi (Demo & Freeware) > Program İndir C-D

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 08-03-2007
Usta Üye

Standart Directory Opus indir

Download Directory Opus 9.1 indir download

Tanıtım:

Eksiksiz bir dosya yöneticisi! Directory Opus, uzun yıllardan beri piyasada bulunan ve kendini kanıtlamış bir dosya yönetim yazılımı. İsterseniz Windows gezgininin de yerini alabilecek olan bu yazılımda resim görüntülemek, kolay ZIP dosyası yönetimi ve hızlı FTP bağlantısı gibi bir dosya yöneticisinden bekleyebileceğiniz tüm özellikleri fazlasıyla bulabilirsiniz. Ayrıca Directory Opus, kullanıcıya kişiselleştirilebilir ek araç çubukları ve daha kullanışlı pencere seçenekleri de sunuyor. Çoklu dosyalar üzerinde işlem yapmak da olduça kolaylaşıyor.

Directory Opus 9 32-bit
+
Directory Opus 9 64-bit