Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Program İndir C-D icinde DOSBox 0.71 konusu , DOSBox 0.71 indir download DOSBox SDL-libary kullanan bir DOS emülatörüdür. Bu sayede değişik platformlara çabuk uyum sağlıyan bu program Windows (Tümü Vista Dahil), BeOs, Linux, MacOS X gibi işletim sistemlerinin ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
DOSBox 0.71 indir download ![]() DOSBox SDL-libary kullanan bir DOS emülatörüdür. Bu sayede değişik platformlara çabuk uyum sağlıyan bu program Windows (Tümü Vista Dahil), BeOs, Linux, MacOS X gibi işletim sistemlerinin tümüne uyum sağlar ... DOSBox 286/286 realmode/korunmuş işlemci emülatörlüğüde yapar. Klasör dosyasistemleri/XMS/EMS, Tandy/Hercules/CGA/EGA/VGA/VESA grafikleri, SoundBlaster/Gravis Ultra Sound gibi ses kartlarıyla eski oyunlarla ses uyumunuda sağlar. Artık özlediğiniz eski MS-DOS günlerinizi DOSBox sayesinde tekrar yaşıyabiliceksiniz. Yeni bilgisayarlarınızda çalışmayan eski herşey artık çalışabilicek.Tamamen ücretsiz ve açık kaynaklı olan bu program ile eski günlerin anılarını tekrar yaşayın. DOSBox is a DOS-emulator that uses the SDL-library which makes DOSBox very easy to port to different platforms. DOSBox has already been ported to many different platforms, such as Windows, BeOS, Linux, MacOS X... DOSBox also emulates CPU:286/386 realmode/protected mode, Directory FileSystem/XMS/EMS, Tandy/Hercules/CGA/EGA/VGA/VESA graphics, a SoundBlaster/Gravis Ultra Sound card for excellent sound compatibility with older games... You can "re-live" the good old days with the help of DOSBox, it can run plenty of the old classics that don't run on your new computer! Homepage - http://dosbox.sourceforge.net Размер: 1.2 Мб ![]() Download/Скачать Freeware |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |