Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Electronik Piano Programı

Program İndir E-F icinde Electronik Piano Programı konusu , Electronic Piano 2.5 - Electronik Piano Programı İndir Download Electronic Piano yazılımı müzik dünyasında çokca kullanılan bir müzik aletini bilgisayarınıza getiriyor üstelik ücretsiz olarak. Yazılım sayesinde canınız sıkıldığında veya bişeyler ...

Geri git   Netindir >
..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::..
> Program Arşivi (Demo & Freeware) > Program İndir E-F

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 05-15-2008
SeoManiA

Standart Electronik Piano Programı

Electronic Piano 2.5 - Electronik Piano Programı İndir Download

Electronic Piano yazılımı müzik dünyasında çokca kullanılan bir müzik aletini bilgisayarınıza getiriyor üstelik ücretsiz olarak. Yazılım sayesinde canınız sıkıldığında veya bişeyler bestelemek istediğinizde harika zaman geçireceksiniz.
Electronic Piano özellikleriylede şaşırtıyor. Tam 128 çeşit ses midi yapabileceksiniz. 47 bateri sesi , 12 değişik ses ayarı yapabilme , ses ve oktav ayarlarını şarkıya göre düzenleyebilme programın başlıca özellikleri arasında...
Gerçek hayatınızda hiç kullanmamış bile olsanız kolay öğrenilebilir arayüzü sayesinde zamanla profesyonel olacak kadar öğrenebilirsiniz. Yeni kullanıcılar için ayarlanmış çalma ve kaydetme özellikleriyle zorluk çekmeyeceksiniz.
Program belirttiğimiz gibi ücretsizdir. Vista işletim sistemiyle uyumlu bir programdır. Sisteminizde çok küçük bir yer kaplayacağından herhangi bir yavaşlamaya yol açmaz. 3 dil desteği mevcuttur : İngilizce ,ispanyolca ,portekizce. Bunlarıda üretici sitesinden bulabilirsiniz.

546,10 KB - Windows 98/Me/XP/Vista

Download : İNdir

http://www.pianoeletronico.com.br/fi..._Piano_2.5.zip

#2 (permalink)  
Alt 02-09-2009
Banned

Indirebilmek Için üye Oldum .ama Indiremiyorum Linkte Hata Var .ayıp Be Kardeşim Bu Kadar Oyalanıyoruz .küfür Etsem Yeri Var Ediyorumda Zaten .......
  #3 (permalink)  
Alt 02-09-2009
2.Admin
22

Alıntı:
DARKOTDARKOT´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Indirebilmek Için üye Oldum .ama Indiremiyorum Linkte Hata Var .ayıp Be Kardeşim Bu Kadar Oyalanıyoruz .küfür Etsem Yeri Var Ediyorumda Zaten .......
Asıl ayıp sizin yaptığınız.Linkin yenilenmesini istemeniz yerine küfür ediyorsunuz.

Bannlasam yeridir-Bannlıyorum da zaten