Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Program İndir E-F icinde Foxit Reader - Ücretsiz Türkçe Pdf Okuma & Yazdırma Programı İndir konusu , Foxit Reader - Ücretsiz Türkçe Pdf Okuma & Yazdırma Programı İndir Sürüm : 2.3 Build 3309 Boyut : 2.56 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Foxit Reader - Ücretsiz Türkçe Pdf Okuma & Yazdırma Programı İndir
![]() Sürüm : 2.3 Build 3309 Boyut : 2.56 Mb Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 98/Me/2000/2003/XP/Vista Üretici Firma : Foxit Software Company »»» Programı indir ««« Tanıtım: Foxit Reader, ücretsiz bir PDF (e-kitap) okuma, yazdırma programıdır. Çok küçük boyutuyla hızlı indirilir ve fazla yer kaplamaz. İndirir indirmez kullanmaya başlayabilirsiniz. Ve anında başlar, böylece "Merhaba" ekranının kaybolmasını beklemenize gerek yoktur. [Üreticinin kurduğu bu cümle Adobe Acrobat Reader'ın başlangıcında çıkan ekranla alakalı ]# Kullanımı çok basit olan bu programda çift tıklamayla program açılır, ve anında istediğiniz dosyayı okutabilirsiniz. # Yazdırmak isterseniz "print" (yazdır) demeniz yeterli. # Dosya içinde istediğiniz kelimeyi ya da kelime grubunu bulabiliyor ve seçtiğiniz grubu kopyalayabiliyorsunuz. Yazılımdaki Bazı Özellikler : # Kelimeleri fare ile yakalayabilme # PDF'leri farklı bir yol ile arayabilme # Yazılımı sistem tepsisine getirebilme # Yer imleriyle çalışabilme # PDF sayfa boyutunu görüntüleyebilme # Yazıları kolayca seçebilme Yeni Sürümde Eklenen Özellikler : # Yer imleri tasarımı # Çoklu sekmeli şekilde yazılımı görüntüleme # Ses/görüntü çalabilme # Belirtme ve yazı kutusu aracı # Yorum yazma aracı # Cetvel ve kılavuzlar # Büyüteç # Sayfaları otomatik kaydırabilme # OCG desteği Not : Program, Türkçe dil desteğiyle birlikte gelmektedir. Türkçe olarak kullanmak isterseniz programın ana menüsünden Language'a tıklayarak, buradan Turkish'i seçiniz. Not 2 : Programın araç çubuğu içeren sürümünü buradan indirebilirsiniz. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |