Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

FreeRIP 3.02-Türkçe

Program İndir E-F icinde FreeRIP 3.02-Türkçe konusu , Tanıtım: FreeRIP, CD içerisindeki ses dosyalarını WAV, MP3 veya OGG formatında bilgisayarınıza kaydetmenize yarayan ücretsiz bir yazılımdır. Ayrıca WMA, MP3, OGG ve WAV formatlı dosyalarınızı, OGG, MP3 ve WAV formatlarına ...

Geri git   Netindir >
..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::..
> Program Arşivi (Demo & Freeware) > Program İndir E-F

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 09-10-2007
Usta Üye

Post FreeRIP 3.02-Türkçe

Tanıtım:
FreeRIP, CD içerisindeki ses dosyalarını WAV, MP3 veya OGG formatında bilgisayarınıza kaydetmenize yarayan ücretsiz bir yazılımdır. Ayrıca WMA, MP3, OGG ve WAV formatlı dosyalarınızı, OGG, MP3 ve WAV formatlarına dönüştürebilir.

Aynı zamanda programın içinde yer alan araç çubuğu sayesinde, internette MP3 veya OGG formatlı ses dosyaları arayabilir, onları kaydedebilirsiniz.

FreeRIP, kullanımı oldukça basit ve tamamen ücretsiz bir yazılımdır. Ayrıca Türkçe de dahil tam 25 farklı dil desteği mevcuttur.

Screenshot: FreeRIP
Official site: www.mgshareware.com
Download: FreeRIP 3.02 (1.11 MB)

#2 (permalink)  
Alt 09-28-2007
Yeni Üye

Bu program amr ye dönüştürme yapabiliyormu yada yapabilen bir program varmı?