Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Frame Photo Editor 1.0.0

Program İndir E-F icinde Frame Photo Editor 1.0.0 konusu , Frame Photo Editor 3.0.0 indir download Tanıtım: Size ait tüm fotoğraf arşivinizi istediğiniz mekanlara montaj etmenize ve bu şekilde daha güzel bir görünüm kazanmasını sağlayan çok güzel bir Resim editörü ...

Geri git   Netindir >
..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::..
> Program Arşivi (Demo & Freeware) > Program İndir E-F

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 10-07-2007
SeoManiA

Smile Frame Photo Editor 1.0.0

Frame Photo Editor 3.0.0 indir download

Tanıtım:
Size ait tüm fotoğraf arşivinizi istediğiniz mekanlara montaj etmenize ve bu şekilde daha güzel bir görünüm kazanmasını sağlayan çok güzel bir Resim editörü programı. Programın içerisindeki 40 değişik türde çerçeve ve 46 birbirinden farklı Maske ile resimlerinize çeşitli çerçeveler yapabilir, bu şekilde zengin bir gürüntü verebilirsiniz.
Eğer sizde resimlerinizi düzenliyor ve sisteminizdeki resimlerinize hoş bir hava katmak istiyorsanız bu yazılımı kullanmanızı tavsiye ediyorum. Yazılım ile hazırladığınız resimleri Jpep(jpg) ve Bitmap(bmp) formatlarında kayıt olanağı mevcuttur.

Frame Photo Editor is a digital photo & desktop enhancement software. With it, you can easily blend your digital photo onto another picture or photo to create unique effect. You can also add flowers, cartoon pictures, or pretty frame onto your pictures with it.

Download
http://www.framephotoeditor.com/photoed.exe

#2 (permalink)  
Alt 01-21-2008
Yeni Üye

bu programda bi sorun mu var indiremiyorum yardım edin lütfen
  #3 (permalink)  
Alt 01-21-2008
Far-Cry & Crysis

Alıntı:
fatih565656´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu programda bi sorun mu var indiremiyorum yardım edin lütfen
İlk mesajdaki link son versiyonu ile yenilendi..